-
הטכניקה האוהבה אליכם
יש מספר טכניקות [של סימון מפלצות]ומי מהן הכי אוהבה אליכם[יהיה גם פירוט על זה]
[SIZE=2][COLOR=blue]פולחן-שמים קלף קסם מסוים מאוד לדוגמא "סופו של העולם" שולחים מספר מפלצות שבסה''כ הכוכבים שלהן יוצרות שמונה כוכבים ואפשר לזמן בעזרת זה את "המלך של הארמגדון" או "המלכה של סוף העולם",ישנן כמובן עוד קלפי פולחן ומפלצות פולחן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=purple]מיזוג-http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=30789 כול המידע נמצא פה[על מיזוג].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]זימון בתיאום-הטכניקה החדשה והטובה שבאמצעות יצור הנקרא "מפלצת טאנר" למשל "הג'וקר" ועוד מספר יצורים ואפשר לזמן יצור בעל מסגרת לבנה,כגון "הדרקון הקוסמי","דרקון השטן האדום" ועוד...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]נו מה הטכניקה האהובה עליכם?[אליי מיזוג אגב][/COLOR][/SIZE]
-
אני הכי אוהב זימון פולחן כי זה הכי קשה ולרוב (אצלי) הכי שימושי
-
לא ממש אוהב אף אחת מהן, אני מעדיף זימון מיוחד.
אבל אם אני חייב לבחור אז פולחן
-
כול אחד מהם נחשב לזימון מיוחד
-
התכוונתי לזימון מיוחד דרך אפקט של מפלצת ^^
-
-
[quote=DarkTiger;871687]התכוונתי לזימון מיוחד דרך אפקט של מפלצת ^^[/quote]
אהה,כמו שרביאל מזמן מזכרות פנטום?
-
אני הכי אוהב זימון של מיזוג כך לא צריך לזמןאת המפלצות בשביל לזמן מפלצת חזקה כמו דרקון עליון כחול עין
-
זימון מהחפיסה זה הכי טוב מכולם לרוב זה נותן לך לעשות זימון הקרבה
-
יש עוד מלא "טכניקות" שלא כתבת פה, אני אוהב זימון מהדק ואז סינכרון כמו של ריסוק קאט(שבבאן :( )
-
מור 15 אני אשמח אם תיתן לי את הזימונים האלה
-
זימון סינכרון,שילוב,מיוחד עם הקרבה ספציפית,מיוחד בעזרת אפקט מבית הקברות,מיוחד מהיד לזירה,זימון כפול (geminy) , מיזוג, פולחן , הקרבה ,סינכרון אפל , אקסודיה , זימון קלף מיוחד כאשר כמה אלמנטים קוימו בעזרת קלף קסם (לדוגמא נקרו אקסודיה) , מפלצת מלכודת , זימון LV , זימון במצב הגנה הפוך , זימון רגיל , זימון רגיל כפול , זימון בעזרת קלף קסם מתמשך , זימון ל מעבר ממצב הגנה הפוך למצב הגנה/התקפה חשוף
ויש עוד כמה אבל אלו מה שעולים לי לראש
-
יש שיטה אחת שלא אמרת,המזכרות
-
גם אבל זו דווקא שיטה שהיא לא זימון מפלצות של קלפים קיימים בחפיסה