אני צופה עכשיו בסרט מספר 12 ואני רואה שגירטינה ואש זוכרים זה את זה [בגלל שהם נפגשו בסרט מספר 11]אבל שהיה את סרט מספר 7[או 6 ההוא עם דיאוקסיס]והיה פרק אחד שדיאוקסיס השתולל[בעונת מוחות החזית]אך אש לא זכר את דיאוקסיס כאילו הוא לא היה קיים,למה זה?
Printable View
אני צופה עכשיו בסרט מספר 12 ואני רואה שגירטינה ואש זוכרים זה את זה [בגלל שהם נפגשו בסרט מספר 11]אבל שהיה את סרט מספר 7[או 6 ההוא עם דיאוקסיס]והיה פרק אחד שדיאוקסיס השתולל[בעונת מוחות החזית]אך אש לא זכר את דיאוקסיס כאילו הוא לא היה קיים,למה זה?
הם זוכרים רק מהסרטים.
הסרטים זה חלק 1.
והעונות הרגילות זה חלק 2.
אין קשר בין החלקים אך בתוך החלקים יש קשר.
הסדרה והסרטים הם 2 עולמות מקבילים
כי זה לא אותו דיאוקסיס
וואלה איזה מוזר זה בטוחים שזה ככה?
[quote=מאסטר אספיון;870428]וואלה איזה מוזר זה בטוחים שזה ככה?[/quote]
כן בטוחים.
[quote=מאסטר אספיון;870419]אני צופה עכשיו בסרט מספר 12 ואני רואה שגירטינה ואש זוכרים זה את זה [בגלל שהם נפגשו בסרט מספר 11]אבל שהיה את סרט מספר 7[או 6 ההוא עם דיאוקסיס]והיה פרק אחד שדיאוקסיס השתולל[בעונת מוחות החזית]אך אש לא זכר את דיאוקסיס כאילו הוא לא היה קיים,למה זה?[/quote]
לא זוכר על איזה פרק אתה מדבר ומה באמת נאמר שם
אבל בDP גם הופיע דיוקסיס ואש וברוק זיהו אותו, ודון לא.
יש הרבה דאוקסיס לא רק אחד הם פשוט באים מהחלל אז הם נקראים ''אגדיים''
כאילו בטוח אם הם היו נוסעים לחלל או משהו היו מראים הרבה דאוקסיסים כאלה
[quote=Y.L;876738]יש הרבה דאוקסיס לא רק אחד הם פשוט באים מהחלל אז הם נקראים ''אגדיים''
כאילו בטוח אם הם היו נוסעים לחלל או משהו היו מראים הרבה דאוקסיסים כאלה[/quote]
טעות,היה פרק שאש היה עם צוות רוקט על הטיל שלהם והם הגיעו לחלל והראו שם את ריקוויזה,מפני שריקוויזה שומר על העולם שלנו מפולשים והוא שומר השמיים כך זה גם בסרט מובן? :)
[quote=OmerFake;876751]טעות,היה פרק שאש היה עם צוות רוקט על הטיל שלהם והם הגיעו לחלל והראו שם את ריקוויזה,מפני שריקוויזה שומר על העולם שלנו מפולשים והוא שומר השמיים כך זה גם בסרט מובן? :)[/quote]
מה הקשר למה שהוא אמר?
הם יצאו קצת מחוץ לכדור הארץ ופגשו בריקאוזה.
הוא דיבר על החלל הרחוק יותר.
וחוץ מזה, בסרט ה-7 שני דיוקסיס נכנסו מהחלל לכדור הארץ (ולכן כל העלילה של הסרט השביעי).