איך מחזירים לחיים את המאובן מהמערה הראשונה?:doubt:
Printable View
איך מחזירים לחיים את המאובן מהמערה הראשונה?:doubt:
באי סינבר(מכון האש) יש כמו מעבדה כזאת תכנס לדלת השלישית דבר עם המדען תביא לו מאובן, אח"כ צא וכנס וחזרה ותקבל את המאובן רמה 5.
תודההה בדיוק הגעתי למכון הזה חחח
ואני בת ;)
בבקשה!
אני לא יודעת אם אפשר וחבל לפתוח נושא חדש אז אני מקווה שאפשר לשאול פה גם- אפשר להשיג אווי ואיפה?
בסלדון יש אישה שנותנת לך תה, יש לבית כניסה אחורית, תעלי במדרגות ויהיה שם פוכדור עם איווי
תודה אתה מציל אותי היום D:
חח בכיף!
הייתי שמח אם תפרסמי את השישיה..
שלי?
רק התחלתי אז אין לי טובה-
צ'ריזארד רמה 56 (כמעט בלתי מנוצח)
פיג'יוטו רמה 22 (באימון)
פארפג' עבד רמה 18
סנורלקס גם עבד אבל גם לקרבות רמה 30
נידורינה רמה 30
לפרס רמה 25 (באימון)
אני במשימת האיים עכשוו שמצילים את הילדה...
פארפדג? למה?
יש לך כפל מעופף משולש וכפל רגיל משולש שישייה לא משהו את מאמנת יותר מדי את צאריזארד
:3 פרפג' הוא עבד אני לא רוצה לשים לאחרים כאט וססנורלקס מצד אחד עבד כי הוא יודע סרף מצד שני הוא עוזר לי מאוד נגד סוגי אש הוא ניצח לי במכון האש!
למה כדאי לי לפתח את אווי?
למה דאבל פוסט?
תני סורף ללאפרס...
[quote=ttrrtte;899304]למה כדאי לי לפתח את אווי?[/quote]
בהחלט מותר לשאול עוד שאלה כל עוד זה בנושא שפתחת.
אבל, מתוך [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=4392"]חוקי פורום אדום אש וירוק עלה[/URL]:
[QUOTE]
5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ו[B]אסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות)[/B].
אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
[/QUOTE]
ננעל.
אגב, הסיבה שצריזרד הוא "בלתי מנוצח" זה בגלל הרמה המטורפת שלו יחסית למיקום שלך המשחק.
שמשקיעים רק בפוקימון אחד אין פלא שהוא כזה חזק והשאר כאלה חלשים.