בעקבות המתיחה שהתרחשה אתמול רציתי שמישהו שמכיר את כל הבדיחות יכתוב רשימה של כל המתיחות שהתבצעו בפורום.
נ.ב. אני לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה.
Printable View
בעקבות המתיחה שהתרחשה אתמול רציתי שמישהו שמכיר את כל הבדיחות יכתוב רשימה של כל המתיחות שהתבצעו בפורום.
נ.ב. אני לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה.
היה את הבדיחה הזו באחד באפריל,משהו עם פרישה של מישהו נראה לי ארווין
וואי לקחתם קשה מה?
לא היו מתיחות בפורום, קשה לקרוא גם לזה מתיחה
זה היה יותר בכיוון של מעשה טיפשי על גבול הפתטי.
מסכים עם סתיו זאת לא הייתה מתיחה זה היה די עלוב
אני אשמח מאוד אם יגיבו פה רק עם כל המתיחות/חלק מהמתיחות שהיו בפורום.
הייתה את המתיחה של המנהלים,שהעיפו את נורג ב1 באפריל ואז ב2 לא החזירו אותו ואז הוא פרש
היה את הטירופון של ארוין,שגם לא הסתיים בצורה הכי יפה..
בקיצור טוב שאין יותר מתיחות כי באמת אף אחת לא הייתה מוצלחת בכלל והסתיימה בפרישה מסוימת...
תודה מור:)
הייתה את המתיחה של האיחוד של פוקימונס עם פוקיבלוק...
תודה עומר.
היו עוד בדיחות חוץ מאלו שרשמו פה?
מה הייתה המתיחה בפרוייקט חייקו?
[quote=~גלואה Αυολακγ~;901958]תודה עומר.
היו עוד בדיחות חוץ מאלו שרשמו פה?[/quote]
הייתה גם אחת שהיטמן ואלכס רבו,אחת שהעלו את היטמן לחת"מ,את המתיחה שאני ועומר פתחנו משתמש וקראנו לעצמנו נופרי באחד הלילות הלבנים...
אוקיי, תודה כולם.
אפשר לנעול:)
אם אחד המנהלים יזכר בעוד מתיחה הוא יוכל להגיב לאשכול הנעול...
[QUOTE=TheChosenOne;901729]וואי לקחתם קשה מה?
לא היו מתיחות בפורום, קשה לקרוא גם לזה מתיחה
זה היה יותר בכיוון של מעשה טיפשי על גבול הפתטי.[/QUOTE]
+1
היה מתיחה בפורום דיבורים לפני שנה וחצי בין אלכס להיטמן שהם העמידו פנים שהם רבים בפורום דיבורים ובסוף זה היה מתיחה למי שלא זוכר זה היה בתקופה שהיטמן היה משגיח פורום טלוזיה וקולנוע.
היו 4 מתיחות:
- אחד שבו אני, רותם, איילון ואלכס רבנו, במהלכה רותם ואיילון רבו על שליטה בפורום ואני ואלכס על באן שניתן למישהו שהמצאנו. בסוף לקחנו יוזר בוט והפנינו את כולם אליו והשם שלו היה 'עבדנו עליכם'.
- הייתה את המתיחה שלי שבה אמרתי לכולם שאנחנו מתאחדים עם פורום פוקימון מתחרה (כולם חשבו שזה פוקיבלוק) והתחילו להיות מגעים עם אנשים לגבי תפקידים ולגבי מקומות מפתח ולבסוף חשפנו את המתיחה.
- הייתה את המתיחה של האחד באפריל שהורידו את המנהל של חת"מ, ושמו אותי. בסוף הוא פרש. זה היה מצחיק.
- והייתה את זו של אתמול שבה מחקנו את פורום ירוק ואת פורום חייקו וכל הגולשים התגבשו כנגד האחד היחידי שבאמת עמד מאחורי הפרויקט לאורך כל התקופה שלו. זה היה גם מצחיק בטירוף חחחחחח.
אני יכול להביא לך לינקים בסוף שבוע אם תרצה.