26,000 שחקני אוהדי בא(ר)סה נפצעו
[B][COLOR=red]26 אלף אוהדי באסה,אהה סליחה בארסה נפצעו אתמול כי ניצן ועוד 26,000 הודעות שקשורות בדרך כזו או אחרת לריאל מדריד (שליטעעעע) פיצצו אותם מכות [/COLOR][/B]
[COLOR=black]אללה הקדשות =O[/COLOR]
[COLOR=#000000]למור-שחזר,סוף סוף ושסוף סוף השלמנו D:[/COLOR]
[COLOR=#000000]עומר החתיך שעלה לניהול סוף סוף הבן אדם עם הכינויים הכי מפגרים שיש[/COLOR]
[COLOR=#000000]עומר החתיך הירוק שנעלם לי![/COLOR]
[COLOR=#000000]לשחר-אני יודעת שקשה להיות אוהד בארסה אבל זה בגלל לחץ של החברים ועמוק בלב יש לך רעל של אוהד ריאל אמיתי בעיניים[/COLOR]
[COLOR=#000000]סטיבן (BW1234 לשעבר)הווינר הנצחי,חחח כל פעם מרוויח עוד כמה ימים,תודה שעזרת לי עכשיו ובכללי בן אדם שכיף לדבר איתו[/COLOR]
[COLOR=#000000]לרותם-שהוא באמת אחד האנשים הכי מדהימים שאני מכירה,כמו אח גדול בשבילי[/COLOR]
[COLOR=#000000]אלכס-לפעמים יש מחלוקות בינינו אבל שאנחנו משתפים פעולה זה השילוב הכי טוב שיש[/COLOR]
[COLOR=#000000]היטמן-ה-בן אדם שמזוהה עם הפורום,משקיען מטורף ואחללה של חבר [/COLOR]
[COLOR=#000000]אדם-המעדכן הכי חתיך בפורום[/COLOR]
[COLOR=#000000]אדם-כבוד לספרן החדש אחרי אסף =][/COLOR]
[COLOR=#000000]אביב-מנהל פורום מצוין וחבר טוב[/COLOR]
[COLOR=#000000]בר-הסקסית שלי!!! אללה נשים שליטעעע D:[/COLOR]
[COLOR=#000000]ניר-מתי תבין שלא שונאים אותך =/[/COLOR]
[COLOR=black]רועי-בן אדם מדהים,חבר טוב ומעצב מצוין,תודה על החתימה,לאן נעלמת?[/COLOR]
[COLOR=black]סאי ואביב-ה-אגדות של הפורום,שכל פעם חבל לי עליהם מחדש[/COLOR]
[COLOR=#000000]דניס-אחד המנהלים הכי טובים פה וחבר מצוין[/COLOR]
[COLOR=#000000]יוסי-הבורר של הפורום,תחזור כבר,מתגעגעים!!!![/COLOR]
[COLOR=#000000]איתי-(איתי) חבר טוב ומשקיען![/COLOR]
[COLOR=#000000]עומר (מנהל פורום אוכל) שנעלם לי משום מה....[/COLOR]
[COLOR=#000000]איתי (itai)-מנהל מצוין וחבר טוב,תודה על העזרה בפריצת האייפוד,אם לא אתה היום עוד ההייתי מחפשת משחקים חינם[/COLOR]
[COLOR=#000000]nightshieft-משקיען ברמות מטורפות ומנהל מצוין!![/COLOR]
[COLOR=black]אלמוג-שחזר סוף סוף =][/COLOR]
[COLOR=black]ג'ון ג'ון-שתמיד כיף לדבר איתו[/COLOR]
[COLOR=black]אבי-חבל שפרשת מניהול,ה-מנהל של דיבורים =[[/COLOR]
[COLOR=black]ליאור-אותו דבר,חבל לי שפרשת מניהול,אבל העיקר אתה עדיין כאן,כנראה שאני באמת צריכה לוותר על המקום הראשון:tiresome:[/COLOR]
[COLOR=black],פחחחח סתם נראה לך שאני אוותר בלי קרב?? :nose_pick:[/COLOR]
[COLOR=black]אילן-חבר טוב שכיף לדבר איתו[/COLOR]
[COLOR=black]♣DarkBoy♣-שמשקיע בטירוף בפורום[/COLOR]
[COLOR=black]לוקאס-סורי ששכחתי,אני רוצה להכיר אותך יותר,תיהיה יותר בנו"ד[/COLOR]
[COLOR=black]fakeboy-אותו דבר כמו לוקאס,סורי ששכחתי ואני רוצה להכיר אותך יותר תבוא לנו"ד,מעצב מצוין,ומשקיען![/COLOR]
[COLOR=black]שגיא-סורי ששכחתי,חבר מצוין,חסר לך ואתה פורש כמו שאמרת לי[/COLOR]
[COLOR=black]בן-סורי ששכחתי,חבר טוב,תיהיה פה יותר![/COLOR]
[COLOR=black]גיל הרגיל-זוכר את הצחוקים של פעם?[/COLOR]
[COLOR=black]לאן הם נעלמו?[/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]חיים-סוריייי חיימממשלי אחי התאום נשמתי התאומה וזה....[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]אם שכחתי מישהו אז לא להעלב,זה רק בגלל שהיו לי מליון אנשים להוסיף[/COLOR]
[COLOR=red]תגידו ואני אוסיף![/COLOR]