איזה ספר אתם קוראים עכשיו,והאם אתם קוראים בכלל?,אני קורא אבל לא המון כי יש לי הרבה דברים לעשות,והספר שאני קורא עכשיו הוא תום סויר,ומה אתכם?
Printable View
איזה ספר אתם קוראים עכשיו,והאם אתם קוראים בכלל?,אני קורא אבל לא המון כי יש לי הרבה דברים לעשות,והספר שאני קורא עכשיו הוא תום סויר,ומה אתכם?
אני קורא חצי שעה כל היום.
הספר ה"ספרותי" האחרון שקראתי היה "משחקי הכס" או משהו כזה, שזה איזה מפלצת של 760 עמודים וטריליארד עלילות מקבילות.
עכשיו אני קורא "אינסוף - המסע שלא נגמר" של חיים שפירא, אבל זה ספר על מתמטיקה אז אני לא בדיוק מחשיב אותו כספר לכל דבר. (אגב, גם לאנשים שלא מבינים כל כך מתמטיקה זה ספר מאוד נחמד, כי הוא מאוד מבדר, ולא במובן של התבדרות טורים)
הספר הכי טוב שקראתי היה "הילד שמכר את צחוקו"
אנמי קורא המון המון ספרים.
הספרים הטובים האחרונים שקראתי:
בעקבות מפות המדבר (אורה מורג)
בולמוספר (לא זוכר של מי)
והספר המצחיק ביותר בעולם: אלבי (יאיר לפיד)
בתקופה האחרונה אני מנסה להספיק לקרוא
כרגע קראתי את "יומר מודזר מהדמיון 3"על דברים מיסטים ולכן זה מממש נחשב לספר
וכרגע אני קורא את "ילדי המנורה 3" ספר על ג'ינים מיסתורי ומעניין!
אני קורא המון, כרגע אני קורא את סדרת הספרים: פסיכולוגיה ופסיכותרפיה בחיינו
יומנו של חנון 4 (אנגלית ועברית (תקראו רק באנגלית)) ואל בכל לשון של בקשה אל! תקראו את המספר המסריח בעולם: מבחן קבלה *מקיא מהגועל* המורה שלי לספרות שנאה את הספר הזה!
[QUOTE=the charmander;903955]אני קורא המון, כרגע אני קורא את סדרת הספרים: פסיכולוגיה ופסיכותרפיה בחיינו[/QUOTE]
מה זה? ספר קריאה או מידע או משהו כזה?
אני כרגע קורא את מבוך העצמות של ריק ריירדן מהיוצר של פרסי גקסון ספר מיסתורי מאוד שמספר על שני ילדים בלי הורים ובירושה של סבתא שלהם טוב אני לא יגלה יותר
אני קוראת ארטימס פאול! ספרים טובים! ביחוד שיש בזה גם דמיון והגיון יחד
זה לדעתי היה נחמד ביחוד אם יש לכם דמיון לפוקימון אז היה לכם דמיון לספרים האלה
"הדרקון הראשון שלי"
"סקוט פילגרם"
"החופש הגדול וצרות אחרות"
אני קורא:
המשפט האחרון של פרמה.
מוזיקת המספרים הראשוניים.
אני כרגע עובר על סדרת הספרים "צמרמורת"
רק היום קניתי את ספרים 6789 והתוסף של בון באנגלית (קראתי את 12345)
קראתי כמעט 3 ספרים דל דמדומים
קראתי 1 וחצי של אראגון
וקראתי את כל הארי פוטר