-
דמות השבוע 31.10-6.11
[SIZE=2][COLOR=navy]נמ... החלטתי לפתוח סוג של אטרקציה (XD)חדשה,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אני יציג דמות מאנימה/מנגה מסוימת ויספר עליה, [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=navy]במקביל לנושא ייפתח סקר שתוכלו לדרג בו את הדמות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy][B]אז.. הדמות של השבוע היא...[SPOILER] [/B]
[B][[IMG]http://zerolr.files.wordpress.com/2009/10/jiraiya.jpg[/IMG][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]ג'יראיה מנארוטו![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ג'יראיה אומן ע"י סארוטובי,ההוקאגה השלישי ביחד עם טסונאדה ואורוצ'ימארו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]בעזרת ג'וטסו זימון שהשלישי לימד אותו הוא הגיע להר המיובקו-האזור של הצפרדעים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ג'יראיה יצר קשר עם הצפרדעים,הם לימדו אותו את אומנות החכמים של הר המיובוקו והשימוש באנרגיה הטבעית,כמו כן הם ניבאו לו 3 נבואות-אחת שהוא יסתובב בעולם ויכתוב ספרים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]השניה שהוא יגדל להיות זקן חרמן,והשלישית שאחד התלמידים שלו יחזיק בהחלטה שתשנה את העולם,אם זה לטובה או לרעה?זה תלוי בו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]הנבואה התגשמה,ג'יראיה הסתובב בעולם וכתב ספרים,הוא אימן הרבה תלמידים במטרה שלא יעשה החלטה שגויה שתביא לשינוי העולם לרעה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ג'יראיה אימן את נארוטו,מינאטו,נאגאטו,קונאן ויאהיקו ולבסוף נהרג בקרב ע"י מנהיג אקאטסוקי,פאין שמתגלה כאחד התלמידים שלו-נאגאטו,לפני שהוא מת הוא מרגיש שלא עשה משהו משמעותי מספיק במותו,הוא קם בעזרת כוח הרצון כאשר ליבו אינו פועם וכותב הודעה על גב אחת הצפרדעים שלו שנשלחת לקונוהא במטרה להביס את פאין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]באופיו ג'יראיה חרמן ולא רציני,למרות שתפקיד ההוקאגה הוצע לו הוא סירב והסביר שהוא עצלן מידי בשביל להיות הוקאגה והמליץ לתת את התואר לטסונאדה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ג'יראיה אהב את טסונאדה ובינו לבין אורוצ'ימארו היה קיים קשר יריבות,בדומה לנארוטו הוא לא הצליח לעצור את אורוצ'ימארו כשבחר לערוק ולעזוב את הכפר.[/COLOR][/SIZE]
[B][/SPOILER][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]אני חושב שהוא דמות מדהימה,נותן לו ציון 10[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה איתכם?:ם[/COLOR][/SIZE][/B]
-
כל הכבוד על היוזמה!
ציון 10.
הוא דמות מצויינת שהוסיפה המון לאנימה.
-
10 דמות אדירה מאוד חבל שמת
-
1000000000000000000000000000 הדמות האהובה עלי!
ארו סנין!
נזיר סוטה!
אין על המלך הזה! הכי מאגניב זה שהוא הפך ל(ג'יג'י סופר סאיין) סייג' מוד ח
-
100000000000000000000000 חולה עליו (ואני גם מתאפיין איתו בתכונת החרמנות)
חולה עליו אחד החזקים ויש לו טונה ג'וטסואים
-
גם 10
אני חושב שהוא נינג'ה נהדר
למרות שראיתי רק כמה פרקים שלו אבל הפרק שהוא לימד את נארוטו לסובב את הצ'אקרה שלו על היד וליצור את המתקפה של ההוקגה זה היה יפה
-
-
מי הביא לו [email="5?!#!@#!@#!$%#!%"]5?!#!@#!@#!$%#!%[/email]
אני שמח שאני לא היחיד שאוהב אותו...
-
-
7...
הדמות טובה עד שזה מגיע לקרבות
לא אהבתי ת'סטייל שלו.. צפרדעים :o
-
בין הדמויות הטובות בנארוטו
ציון 10 ענק!
-
אחד הדמויות הכי חזקות בנארוטו -ציון 10 D:
-
הוא מגניב אבל יש דמויות הרבה יותר אפיות ממנו :p
-
אם רק Tales of the Gutsy Ninja היה ספר אמיתי...
ללא ספק הוא אחד הדמויות היותר משפיעות של נארוטו.
-
נתתי לו חמש בגלל:
א]אני לא אוהב אותו במיוחד
ב]יש בו משהו מוזר לא זוכר מה