סקר-סאגה אהובה ופתיח אהוב בנארוטו שיפודן!
אוקיי, בנארוטו שיפודן יש 11 סאגות כולל פילרים ומנגה. אך אפשר לעשות רק 10 דברים בסקר אז לא אפרט על הפילר ההוא שהיה 10 פרקים ח. איזו סאגה היא האהובה ביותר עליך? וגם מה הפתיח האהוב עליך מביניהם?
תנו לי לציין, זה כנראה לא הדבר הכי רציני בעולם, זה בא עם תוכן הומוריסטי.
אני אעשה בערך תקציר לכל סאגה כדי להזכיר.
Kazekage Rescue Arc: הסאגה מתחילה בכך שנארוטו חוזר לכפר אחרי שנתיים וחצי ורואים את השינויים של כולם. לאחר מכן קאקאשי מאתגר את נארוטו וסאקורה לקרב, כמו פעם, רק שהפעם הוא יהיה יותר רציני. בינתיים יש קרב בכפר החול בין דאידרה וגאררה, בקרב דאידרה מנצח וחוטף את גאררה. קאנקורו רודף אחריהם ומפסיד לסאסורי אחרי קרב קצר. בהמשך הסאגה יש קרב יפה בין סאקורה וצ'יו לסאסורי, נארוטו וקאקאשי רודפים אחרי דאידרה, קאקאשי מראה את הקאמוי ודאידרה אוכל מכות מנארוטו (סופר סאיין 2) עם שתי זנבות.
Shit Arc (Sasuke and Sai Arc): אוף... אפילו לא בא לי לספר על הזבל הזה... אז אספר בקצרה ובצורה מטומטמת. נארוטו פגש בילד שהזכיר לו את סאסקה, לא אמרו בסדרה שהוא מזכיר, אבל שניהם גייז. לילד הזה קראו סאי, הוא יכול לצייר ולהחיות את הציורים שלו! אחרי קרב נגד שיקאמארו גילו שהוא מצטרף לקבוצה! והמנהיג יהיה (טנזו) יאמאטו! שיכול לשלוט בעץ. קיצר הם הגיעו במטרה להחזיר את אהוב ליבו של נארוטו אל גשר מכוער כלשהו, מחופשים כמו סאסורי, כדי לרמות את קאבוטו. אורוצ'ימארו הגיע, עלה עליהם, נארוטו הפך ל(סופר סאיין 4) ל4 זנבות ותקף את אורו. אורו ניצח, הם הגיעו לסאסקה, סאסקה הראה שהוא הגיי האמיתי והוא יותר חזק מנארוטו. נארוטו חזר הבייתה והיה עצוב כי הוא גילה שסאסקה בגד בו עם אורו (סורי על כל הבוטות כאן, אני פשוט שונא אותם).
Twelve Guardian Ninja Arc: אני בקושי זוכר את הסאגה... אז אני מקווה שאתם זוכרים, לא אפרט עליה.
Hidan and Kakuzu Arc: הסאגה הטובה ביותרררררררררררר (כמעט) הסאגה התחילה עם קרב כזה נגד הידאן וקאקוזו עם אוסמה, שיקאמארו ועוד שני מכוערים. בקרב הזה אסומה נפצע מאוד קשה מהידאן. לאחר מכן, הגיעה הנינג'ה האגדית ביותר אאובה!!!! הפעם היא לא פתחה דלת :-( אבל היא השתמשה בטכניקת עורבים מדהימה!!!!!! הנה הדף האמיתי מהמנגה:
[SPOILER][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/786/aobap.jpg[/IMG][/SPOILER]
קיצר, לאחר מכן אסומה דיבר אל הצוות שלו ומת. צוות אסומה רצו נקמה, הם יצאו עם קאקאשי להרוג את אקאטסוקי. כשהם הגיעו לשם היה קרב מדהים שבסוף גם נארוטו הצטרף ואקאטסוקי מתו. סאגה מעולה.
Three-Tails Arc: ראיתי רק חצי, לא אפרט.
Itachi Pursuit Arc: סאגה מעולה אין לי ממש כוח להרחיב עליה אבל כאן מתו שתי דמויות שאני מאוד אוהב, אז אני חייב. סאסקה הרג בתחילת הסאגה את אורו (הוא לא אחד מהשתי דמויות!!!!! שמערט) אחר כך הוא אסף חברים לקבוצת ה"הבי" ואז בחיפושיו אחר איטאצ'י הוא נלחם נגד דאידרה, לאחר קרב מדהים הוא הרג אותו (ואני הייתי מאוד עצוב כי הוא אחת מהדמויות). לאחר הקרב הוא נלחם באיטאצ'י היו שם הרבה זיוני שכל ואז היה קרב יפה, שבו איטאצ'י מת (גם לא אחת מהדמויות!!!!!!) אחר כך סאסקה ומאדארה ניהלו סייבר סקס רק פנים מול פנים (מאדארה חפר על איך באמת איטאצ'י). באותו הזמן, ג'יראייה (המלך) נלחם נגד פאין, אחרי הקרב הכי יפה בעולם ושמקסי ועוד כמה דברים שבמהלכו ג'יראייה הפך ל(ג'יג'י סופר סאיין) לסייג' מוד, ג'יראייה מת (ואני הייתי מאוד מאוד מאוד מאוד עצוב).
Tsuchigumo Kinjutsu Arc: לא ראיתי.
Invansion Of Pain Arc: סאגה מאוד מעניינת, היא התחילה בקרב ממש יפה של קילרבי נגד טאקה (שם חדש להבי) אחרי 2 פלוט נו ג'וטסו של סאסקה הוא הפסיד. לאחר מכן, פאין פלש לקונוהא והתחיל להרוג שם חופשי D: קאקאשי נלחם נגדו ומת, אחר כך הוא הרס את כל הכפר עם שינרא טנסיי ואז הגיע נארוטו במצב סייג' מוד. הם נילחנו קרב יפה, במהלכו נארוטו הפך לסופר סאיין 6 ל6 זנבות, אחר כך הוא הפך לסופר סאיין 8 ל8 זנבות, ואז חזר למצב נורמאלי וניצח את פאין. לאחר מכן הוא דיבר עם נאגאטו ואז נאגאטו החייה את כל מי שהוא הרג בפלישה ומת וקונאן פרשה מאקאטסוקי.
Five Kage Summit Arc: גילו בסאגה הזאת הרבה מאוד, ראו את כל הקאגה נלחמים בסאסקה, את כוחו של דאנזו, הסוסאנו של סאסקה, אך לא ארחיב כאן יותר מידי.
Confining the Jinchūriki Arc: עוד לא קראתי D:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6B99LXD_g4s[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=nWM1vFf-n8Q&feature=related[/YOUTUBE]
תגידו כאן מה שיר הפתיחה האהוב עליך ומה הסאגה האהובה עליך. גם תסבירו למה אהבתם את הסאגה וזה...
אני מניח שהתיאורים למעלה לא הכי רציניים, הכנסתי בהם הומור כדי שמי שאשכרה יקרא את זה גם קצת יהנה, אני מקווה שלא תגידו לי לערוך...
הסאגה האהובה עליי היא המרדף של איטאצ'י, כי מה לעשות? הדמות האהובה עלי והדמות החמישית האהובה עלי מתו שם? תנחשו מי זאת מי D:
השיר פתיחה זה השיר פתיחה השישי, הוא ממש יפה, אחר כך השני.
תגיבו!