-
הצעה| להוסיף כפתור "+1"
נכון כמו ה "like" בפייסבוק
אז הייתי רוצה שיהיה כפתור + 1 נראה לי זה יעזור בעיקר בפורום ספרות ובסיקורים למיניהם ולאנשים שמסכים על דברים מסוימים כמו סיקור טוב /פרק טוב / תשובה טובה בפורומים שונים
כמו שלפעמים הייתי רוצה כפתור כזה בפורום ספרות כדי להמריץ את הכותב להמשיך
נראה לכם שזה יתרום או יגרע לפורום? לפי דעתי זה ימנע ספאם
-
אני חושב שלא צריך לעשות את זה אפשר להגיב סיקור טוב או תשובה טובה
-
לדעתי זה לא יגרע אבל גם לא יתרום, הוא לא נחוץ..
-
כן אבל יש משתמשים שפשוט לא רוצים להגיב כי אין להם מה להגיד בעצם ורוצים לתמוך בכותב ההודעה
כמו למשל במדריכים לא גמורים או סיקורים שעבר זמנם להודעות
-
זה סתם בזבוז,זה לא יועיל,בשביל זה יש תגובות.
-
טוב אני רוצה לראות דעה יותר כללית בנושא ובעיקר מההנהלה הגבוהה למרות שאני מפקפק בסיכויים שזה יצליח
-
אני דווקא חושב שזה רעיון טוב!
עם איזה מונה נחמד שיגיד כמה 1+ כבר יש...
-
לא רעיון טוב וכמו שאני מכיר את רותם כבר מ2008 הוא לא יעשה את זה.
-
למה לא זה עוזר גם לשישיות , סטים וכו כי זה בעצם אומר שהסט / שישייה טובים
גם בנוד יש כמה פעמים שאני רואה + 1 יש גם + 1 מצטרף לבקשה הרבה פעמים
זה יכול רק לעזור אין בזה כל רע בכל מקרה מונע הרבה ספאם
-
כמו מד איכות שאומר כמה תגובות איכותיות יש למשתמש.ץ?
-
אם זה אפשרי, אפשר גם לשכלל את זה וכשהמונה עובר מספר מסויים, צבע הרקע של ההודעה משתנה, ואז אפשר להבחין בה. ככה נוצר מצב די טוב: אם יש תגובה שהרבה משתמשים מצאו בה אמת נשגבת, אז יהיה קל יותר למצוא אותה כי היא בולטת, ואז אם מישהו עובר ברפרוף על הנושא הוא ישים לב לתגובה שאחרים קבעו שהיא שימושית.
-
לא +1 להודעה מסוימת למי שיש פייסבוק יבין
כלומר אם הודעה טובה, צודקת או עוזרת תלחצו +1 זה יכול לתת למשתמש מדד כדי לדעת כמה קראו את התגובה והם היא טובה
בדיוק אביזי
-
[quote=LordAbizi;905278]אם זה אפשרי, אפשר גם לשכלל את זה וכשהמונה עובר מספר מסויים, צבע הרקע של ההודעה משתנה, ואז אפשר להבחין בה. ככה נוצר מצב די טוב: אם יש תגובה שהרבה משתמשים מצאו [COLOR=red]בה[/COLOR] אמת נשגבת, אז יהיה קל יותר למצוא אותה כי היא בולטת, ואז אם מישהו עובר ברפרוף על הנושא הוא ישים לב לתגובה שאחרים קבעו שהיא שימושית.[/quote]
+1.
זה באמת היה עוזר במקרה הזה...
נ.ב. שים לב לתיקון באדום...
-
זה יגרע כי אז אנשים יתעצלו ולא יכתבו תגובות בונות.
אם אין לך מה לאמר על תגיב
אם יש לך מה לאמר תגיב
זה כל הסיפור
-
[QUOTE=scizor-x;905495]זה יגרע כי אז אנשים יתעצלו ולא יכתבו תגובות בונות.
אם אין לך מה לאמר על תגיב
אם יש לך מה לאמר תגיב
זה כל הסיפור[/QUOTE]
צודק בכל מילה, זה יכול ליהות נחמד אבל אני אישית יותר יאהב אם יכתבו תגובה מאשר שיתנו ל "מודה לך",
בין היתר זה לא קל להכניס למערכת הפורים הזאת +1 ואני באמת חושב שלרותם יש דברים חשובים יותר לעושת.