איך מפתחים את אוניקס\סייטר עם ה-metal coat...מה אני לעשות כדי שזה יפתח אותם?
Printable View
איך מפתחים את אוניקס\סייטר עם ה-metal coat...מה אני לעשות כדי שזה יפתח אותם?
[quote][i]Originally posted by omer912[/i]@Aug 3 2008, 08:33 PM
[b] איך מפתחים את אוניקס\סייטר עם ה-metal coat...מה אני לעשות כדי שזה יפתח אותם? [/b][/quote]
החלפה...
מזתאמרת? איך עושים את זה?
י מדריך החלפות בפורום רובי ספיר וברקת,תראה מה זה...
אבל בRFGL אי אפשר להחליף לפני שבעת האיים
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Aug 3 2008, 09:52 PM
[b] י מדריך החלפות בפורום רובי ספיר וברקת,תראה מה זה...
אבל בRFGL אי אפשר להחליף לפני שבעת האיים [/b][/quote]
אפשר גם אפשר.
בין אדום אש/ירוק עלה לאדום אש/ירוק עלה ולהפך אפשר להחליף בכל שלב במשחק.
אבל, מכיוון שאוניקס וסיטר מתפתחים לדור 2, צריך להשיג את הנשיונלדקס בשביל שהם יתפתחו, אחרת הם ישארו כמו שהם.
ברגע שמנצחים את הליגה ותופסים 60 פוקימונים, מדברים עם פרופסור אוק ואז הוא נותן את הנשינולדקס.
אז, לשים על אוניקס או סייטר את החפץ הזה, ולהחליף עם אדום אש/ירוק עלה ובזמן ההחלפה הם יתפתחו.
בין RSE לFRLG אי אפשר להחליף עד שמשיגים את הנשיונלדקס ב-E (ב-RS לא צריך) וגומרים את המשימות באיים 5-6 (ב-7 וב-4 אין משימה) ב-FRLG.
[quote][i]Originally posted by stm[/i]@Aug 3 2008, 10:29 PM
[b] אפשר גם אפשר.
בין אדום אש/ירוק עלה לאדום אש/ירוק עלה ולהפך אפשר להחליף בכל שלב במשחק.
אבל, מכיוון שאוניקס וסיטר מתפתחים לדור 2, צריך להשיג את הנשיונלדקס בשביל שהם יתפתחו, אחרת הם ישארו כמו שהם.
ברגע שמנצחים את הליגה ותופסים 60 פוקימונים, מדברים עם פרופסור אוק ואז הוא נותן את הנשינולדקס.
אז, לשים על אוניקס או סייטר את החפץ הזה, ולהחליף עם אדום אש/ירוק עלה ובזמן ההחלפה הם יתפתחו.
בין RSE לFRLG אי אפשר להחליף עד שמשיגים את הנשיונלדקס ב-E (ב-RS לא צריך) וגומרים את המשימות באיים 5-6 (ב-7 וב-4 אין משימה) ב-FRLG. [/b][/quote]
כל זה כבר עשיתי אז נשאר לי רק לבדוק איך עושים את ההחלפה הזאת.....בכל מקרה סליחה על החפירות אבל עוד שאלה אחת איפה אני משיג גיימשאר? (כי אני רוצה להמשיך לאיים 8-9)
[quote][i]Originally posted by omer912[/i]@Aug 4 2008, 11:08 AM
[b] כל זה כבר עשיתי אז נשאר לי רק לבדוק איך עושים את ההחלפה הזאת.....בכל מקרה סליחה על החפירות אבל עוד שאלה אחת איפה אני משיג גיימשאר? (כי אני רוצה להמשיך לאיים 8-9) [/b][/quote]
אם אתה משחק במחשב אתה רק צריך את הקוד כי הגייםשארק כבר באמולטור עצמו.
לצערי אני לא זוכר את הקוד..