אני צריך מדריך איך [b]להיכנס[/b] לעולם החלומות
ובלינקיה כתוב על העולם החלומות ולא איך להיכנס..
תודה לעוזרים!
Printable View
אני צריך מדריך איך [b]להיכנס[/b] לעולם החלומות
ובלינקיה כתוב על העולם החלומות ולא איך להיכנס..
תודה לעוזרים!
נכנסים אליו דרך המיטה בבניין שבו קיבלת את הc-gear...
בסדר ואיך מקבלים את הפוקימונים?
[quote=~גלואה Αυολακγ~;908650]נכנסים אליו דרך המיטה בבניין שבו קיבלת את הc-gear...[/quote]
זה לא נכון.. אל תגיד אם אתה לא יודע.
אתה צריך להירשם לאתר, ואז להיכנס דרך הC-GEAR שלך (תלחץ על WI FI ). אחרי ששלחת לשם פוקימון, תיכנס לאתר שוב ולחץ על הכדור הכחול. אחרי שהשגת פוקימון שם, תלחץ בG-GEAR איפה שלחץ בשביל להכניס אותו וזה יעיר אותו. אז, תלחץ בC-GEAR על האפשרות של "WIRELESS" ואז על הכפתור הירוק. אתה תגיע למקום שנקרא HIGH LINK. תעלה למעלה, אל היער, ותמצא שם את הפוקימון שהשגת באתר. אתה לא יכול להילחם בו, רק לתפוס אותו. אתה תקבל פוכדור מיוחד שנקרא" דורימבו" (כדור חלומות) שעובד כמו מאסטר בול. תשתמש בו, והשגת את הפוקימון.
מובן?
[QUOTE=Inuzuka Kiba;909010]זה לא נכון.. אל תגיד אם אתה לא יודע.
אתה צריך להירשם לאתר, ואז להיכנס דרך הC-GEAR שלך (תלחץ על WI FI ). אחרי ששלחת לשם פוקימון, תיכנס לאתר שוב ולחץ על הכדור הכחול. אחרי שהשגת פוקימון שם, תלחץ בG-GEAR איפה שלחץ בשביל להכניס אותו וזה יעיר אותו. אז, תלחץ בC-GEAR על האפשרות של "WIRELESS" ואז על הכפתור הירוק. אתה תגיע למקום שנקרא HIGH LINK. תעלה למעלה, אל היער, ותמצא שם את הפוקימון שהשגת באתר. אתה לא יכול להילחם בו, רק לתפוס אותו. אתה תקבל פוכדור מיוחד שנקרא" דורימבו" (כדור חלומות) שעובד כמו מאסטר בול. תשתמש בו, והשגת את הפוקימון.
מובן?[/QUOTE]
הבנתי אבל האתר ביפנית איך נרשמים?
זה לא בעיה ם.ם
אתה רושם אימייל, סיסמא, ואת הקוד שיש לך במשחק ( באחת האופציות במסך ההתחלתי אתה מקבל אותו, קוראים לזה Pgl )
[QUOTE=Inuzuka Kiba;909023]זה לא בעיה ם.ם
אתה רושם אימייל, סיסמא, ואת הקוד שיש לך במשחק ( באחת האופציות במסך ההתחלתי אתה מקבל אותו, קוראים לזה Pgl )[/QUOTE]
אתה יודע מה הID של המשחק?
אמרתי לך כבר. הוא שונה אצל כל אחד, תבדוק אצלך באופציות בתחילת המשחק.
נרשמתי עכשיו איך מתחברים?
[quote=Inuzuka Kiba;909010]זה לא נכון.. אל תגיד אם אתה לא יודע.
מובן?[/quote]
אתה ברצינות לא קורא את ההודעות שלי? \:
[QUOTE=Inuzuka Kiba;909066]אתה ברצינות לא קורא את ההודעות שלי? \:[/QUOTE]
אני קורא...
נרשמתי אבל שאני מנסה להתחבר למשתמש זה כותב משהו ביפנית וזה לא נכנס
קיבלת באימייל מספר. זה שם המשתמש שלך.
[QUOTE=Inuzuka Kiba;909074]קיבלת באימייל מספר. זה שם המשתמש שלך.[/QUOTE]
הID?
ומה זה השני?
סיסמא ~.~
[QUOTE=Inuzuka Kiba;909086]סיסמא ~.~[/QUOTE]
זה לא נכנס עדיין