-
טיפים לקזינו?
נתקעתי עם הסטארמי שלי: היה לי סטארמי אחד ולימדתי אותו Psychic, ועכשיו יש לי סטארמי חדש כי רציתי אחד בטבע ויכולת יותר טובים ועכשיו אין לי Tm של סייקיק. בדקתי וראיתי שניתן להשיג Tm להתקפה הזו מהקזינו, אבל זה עולה מלא.
למישהו יש טיפים איך להשיג הרבה מטבעות בקזינו ולא לפגוע בוולטרובים? יש שם רק משחק אחד... :s
-
סטארמי לא חייב Psythic
תן לו Thunderbolt במקום
אפשר להיות שעות בקזינו לא מרוויחים הרבה
-
בכל שורה או טור רשום לך כמה וולטרובים יש
-
אני פעם לא ידעתי שאפשר לקנות כסף,
מרוב טיפשותי השגתי עשר אלף שקל בשעה וחצי בערך, תעשה את זה שאתה עייף אם עכבר על חטי
-
יש שיטות ברורות למדי, המשחק הזה ממש קל
יש לי בו כמה מאות אלפי מטבעות
בכמה ניסיונות ראשונים, כדאי לך לנסות לשחק את זה על דף נייר.
תעתיק את הלוח שמופיע לך בds ותשחק על הדף.
תתחיל משורות שבהן מספר הוולטרובים הוא 0 ומספר הנקודות שבהן גדול מ5 (כי זה אומר שכל הקלפים יהיו שווים ל1, ובמה זה עוזר..?). אחרי שסימנת, אתה בוודאי תוכל להסיק על השורות המקבילות אליה/ החותכות אותה. ככה אתה מתקדם, עד שלבסוף תגלה איפה נמצא כל וולטורב, איפה נמצא כל קלף 3 ואיפה נמצא כל 2. לאחר שתחשוף את כל הקלפים שגדולים מ1, המשחק יסתיים
-
לא צריך בכלל psychic
surf
ice beam
thunderbolt
recover
-
בטח שצריך סטרמי סוג מים ועל חושי אז מין הסתם מתקפת על חושי יהיה סטאב עבורו מה אתם מבלבלים לו את המוח
-
[quote=Scyther;912658]יש שיטות ברורות למדי, המשחק הזה ממש קל
יש לי בו כמה מאות אלפי מטבעות
בכמה ניסיונות ראשונים, כדאי לך לנסות לשחק את זה על דף נייר.
תעתיק את הלוח שמופיע לך בds ותשחק על הדף.
תתחיל משורות שבהן מספר הוולטרובים הוא 0 ומספר הנקודות שבהן גדול מ5 (כי זה אומר שכל הקלפים יהיו שווים ל1, ובמה זה עוזר..?). אחרי שסימנת, אתה בוודאי תוכל להסיק על השורות המקבילות אליה/ החותכות אותה. ככה אתה מתקדם, עד שלבסוף תגלה איפה נמצא כל וולטורב, איפה נמצא כל קלף 3 ואיפה נמצא כל 2. לאחר שתחשוף את כל הקלפים שגדולים מ1, המשחק יסתיים[/quote]
אכן השתפרתי קצת. אני מקווה שבקרוב אשיג יותר מטבעות :) תודה!
[quote=KANE;913465]בטח שצריך סטרמי סוג מים ועל חושי אז מין הסתם מתקפת על חושי יהיה סטאב עבורו מה אתם מבלבלים לו את המוח[/quote]
גם אני תהיתי למה אם הוא סוג על-חושי ומציעים לי לא לשים לו מכת סטאב מהסוג הנל.
-
[quote=נדודי שינה;913832]אכן השתפרתי קצת. אני מקווה שבקרוב אשיג יותר מטבעות :) תודה!
גם אני תהיתי למה אם הוא סוג על-חושי ומציעים לי לא לשים לו מכת סטאב מהסוג הנל.[/quote]
שים לו על חושי הוא פוקימון מסוג על חושי זה יהיה סטאב עבורו תחשוב זה יעזור לך נגד סוג רעל ולוחם