עוד שבוע מגיע לארץ הסרט של הארי פוטר :םםםם
חלק 1 שבוע הבא וחלק 2 ביולי הקרוב
לפי התמונות הולך להיות משהו מהמם!
Printable View
עוד שבוע מגיע לארץ הסרט של הארי פוטר :םםםם
חלק 1 שבוע הבא וחלק 2 ביולי הקרוב
לפי התמונות הולך להיות משהו מהמם!
חבר שלי סיפר לי היום,אני לא ממש אוהב הארי פוטר אבל אולי אני יראה.
כן לדעתי הולך להיות מרתק ומעניין
פשוט לשבת ולהנות!
בפעם הבא תנסה לעשות סיקור קצת שזה יראה קצת יותר מושקעי
או להוסיף רבות מין הפרטים הידועים!
האנימציה בסרט נראת טובה מאוד.
התאריך יציאה הוא 18/11.
נראה שיהיה סרט טוב, אבל כבר למדתי לא לצפות.
בכל אופן, אני חושב שאני אראה.
מת לראות .אולי הספר יהיה פחות טוב מהסרט והספר מושלם
(לסגוד לספר)
[quote=גרודון;921136]מת לראות .אולי הספר יהיה פחות טוב מהסרט והספר מושלם
(לסגוד לספר)[/quote]
אל תגזים, הספר לא מושלם ולא מטבוחה(קרדיט לניר). תקרא את הביקורת שלי בפורום ספרות...
ראיתי את הטריילר 20 פעם קראתי את הספר 20 פעם וזה הולך להיות מעולה!!!! וזה הספר והחלק הכי עצובים כמה מתים :( אני הולך כמה שיותר מוקדם להקרנה הכי ראשונה שאני יכול!
אני רוצה להיות הראשון שמפרסם את הסיקור!!! אני חולה על הארי פוטר!!
מה שלא טוב בספר הוא שרולינג הרגה יותר מדי דמויות בסוף ובמהלך כל הסדרה
[QUOTE=norvezzo;921163]מה שלא טוב בספר הוא שרולינג הרגה יותר מדי דמויות בסוף ובמהלך כל הסדרה[/QUOTE]
לדעתי לא... זה מה שגרם לי להמשיך לקרא... וסתם שתדע כשהיא כתבה את הספר הראשון והשני היא כבר ידעה מה היא תכתוב ב-7 זה גאונות!!!!! ואני לא סתם אומר היא מפרטת שאפשר להרוג הורוקרוקס עם דברים מיוחדים כגון שן של בסיליסק... ספר 2... בראשון יש גם משהו אבל הוא ארוך! ולדעתי הם של הספר אוצרות המוות לא מתאים אבל לא היה משהו אחר שכן יתאים... אני הולך לקרא את הספר הזה בקרוב המון! הוא יפה! לדעתי אם הייתי נותן ציון (לדעתי) 100/10 כי הוא ממש יפה..
[quote=YuvalRamot;921209]לדעתי לא... זה מה שגרם לי להמשיך לקרא... וסתם שתדע כשהיא כתבה את הספר הראשון והשני היא כבר ידעה מה היא תכתוב ב-7 זה גאונות!!!!! ואני לא סתם אומר היא מפרטת שאפשר להרוג הורוקרוקס עם דברים מיוחדים כגון שן של בסיליסק... ספר 2... בראשון יש גם משהו אבל הוא ארוך! ולדעתי הם של הספר אוצרות המוות לא מתאים אבל לא היה משהו אחר שכן יתאים... אני הולך לקרא את הספר הזה בקרוב המון! הוא יפה! לדעתי אם הייתי נותן ציון (לדעתי) 100/10 כי הוא ממש יפה..[/quote]
עשיתי ביקורת על הסדרה בפורום ספרות. אתה מוזמן לקרוא ולהגיב.