אני צריך שמישהו יכין לי 8 תגים
8 סרטי תחרות ומפת מחוז שיהיה על אי
תודה רבה לעוזרים
Printable View
אני צריך שמישהו יכין לי 8 תגים
8 סרטי תחרות ומפת מחוז שיהיה על אי
תודה רבה לעוזרים
יש לי תגים מכל הסוגים.(סתכל בתחרות התגים, אני מקום ראשון:))
איזה סוגים אתה צריך?
סרטים ומפה אני לא יודע איך להכין...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;923620]יש לי תגים מכל הסוגים.(סתכל בתחרות התגים, אני מקום ראשון:))
[/quote]
כי אתה היחיד שאשכרה השתתף בעשרים תחרויות האחרונות בערך? XD
אני החלטתי שאין טעם להשתתף אחרי שזכיתי בארבעה התחרויות הראשונות ברצף כי הפרס בטח יהיה ווינר במילא X:
======================================
אני יכול להכין לך מפה אם תתאר אותה יותר או שתכין לי שרטוט ראשוני ם:
[quote=Inuzuka Kiba;923632]כי אתה היחיד שאשכרה השתתף בעשרים תחרויות האחרונות בערך? XD
אני החלטתי שאין טעם להשתתף אחרי שזכיתי בארבעה התחרויות הראשונות ברצף כי הפרס בטח יהיה ווינר במילא X:
======================================
אני יכול להכין לך מפה אם תתאר אותה יותר או שתכין לי שרטוט ראשוני ם:[/quote]
אני לא הייתי היחיד שהשתתף והיו כמה עבודות יפות מאוד. תסתכל עליהם...
[quote=Inuzuka Kiba;923632]אני יכול להכין לך מפה אם תתאר אותה יותר או שתכין לי שרטוט ראשוני ם:[/quote]
טוב אז ככה,
המחוז הוא בעצם אי גדול,יש שני ערי נמל,אחת עם מכון ואחת עם תחרות,4כפרים,7 ערים גדולות,3הרים ושלושה מחסומים המובילים לבסיס התת קרקעי של צוות רוקט,עיר בה הם מתחילים מוקפת ברובה מים אבל יש דרך לכפר הראשון,דרכים מלאי פוקימונים אני כבר יבחר אילו סוגים שתראה לי את המפה ועוד אי קטן במרכז המחוז שבו יתקיים הפסטיבל הגדול והליגה.
[quote=קיוגר;923647]טוב אז ככה,
המחוז הוא בעצם אי גדול,יש שני ערי נמל,אחת עם מכון ואחת עם תחרות,4כפרים,7 ערים גדולות,3הרים ושלושה מחסומים המובילים לבסיס התת קרקעי של צוות רוקט,עיר בה הם מתחילים מוקפת ברובה מים אבל יש דרך לכפר הראשון,דרכים מלאי פוקימונים אני כבר יבחר אילו סוגים שתראה לי את המפה ועוד אי קטן במרכז המחוז שבו יתקיים הפסטיבל הגדול והליגה.[/quote]
שרטוט ראשוני? X:
[quote=Inuzuka Kiba;923654]שרטוט ראשוני? X:[/quote]
אני יביא לך מחר כרגע אין לי זמן
ולתגים(~גלואה Αυολακγ~,אני צריך אישור לקחת אז בבקשה אני יפרסם קרדיט):
מים-תג הצדף
חשמל-תג הברק
עשב-תג הפרח
אדמה-תג העצם
קרח-תג השלגון הקפוא
על חושי-תג הכפית המכופפת
אבן-תג לב האבן
מעופף-תג הענן
[quote=קיוגר;923671]אני יביא לך מחר כרגע אין לי זמן
ולתגים(~גלואה Αυολακγ~,אני צריך אישור לקחת אז בבקשה אני יפרסם קרדיט):
מים-תג הצדף
חשמל-תג הברק
עשב-תג הפרח
אדמה-תג העצם
קרח-תג השלגון הקפוא
על חושי-תג הכפית המכופפת
אבן-תג לב האבן
מעופף-תג הענן[/quote]
בסדר גמור, שים קרדיט. ד"א, אם אתה רוצה במקום שלגון הקרח יש לי תג הברד (לדעתי הוא יותר טוב..) ואני יכול לעשות אותו עם רקע שקוף.
שים קרדיט:)
אני ישים עוד לא התחלתי אני עוד צריך מפה.
עם הסרטוט יש קצת בעיה כי עשיתי אותו על דף רגיל ולא במחשב אני מנסה להפעיל את הסורק,
אני ישלח שאני אצליח