איך משיגים?
Printable View
איך משיגים?
אחרי שאתה גומר את 8 המכונים תלך לניו בראק כנס למעבדה ותקבל מאסטר בול
ג'וטו: העיר ההתחלתית מפרופסור אלם אחרי שקיבלת 8 תגים, מגדל הרדיו - בניחוש מספרים שבעיר גולדנרוד כשכל המספרים נכונים.
אם אתה במחשב אפשר לעשות מלא מאסטר בול ללא הפסקה בעזרת קוד ככה תתפוס כל אגדי שתרצה או כל פויקמון אחר שתרצה על המכה הראשונה
[quote=kane;926404]אם אתה במחשב אפשר לעשות מלא מאסטר בול ללא הפסקה בעזרת קוד ככה תתפוס כל אגדי שתרצה או כל פויקמון אחר שתרצה על המכה הראשונה[/quote]
זה קוד, ממש לא שווה, זה הורס את המשחק.
ולנושא:
אחרי הליגנה נראה לי אלם מביא לך מאסטר בול.
וגם יש את ההגרלה במגדל הרדיו.
[quote=PokeJo;926434]זה קוד, ממש לא שווה, זה הורס את המשחק.
ולנושא:
אחרי הליגנה נראה לי אלם מביא לך מאסטר בול.
וגם יש את ההגרלה במגדל הרדיו.[/quote]
זה לא הורס שום משחק ושום בטיך השתמשתי בקודים ללב זהב ונשמת כסף וזה עשה לי 999 פוכדורים מכל סוג גם מאסטר בול לך אולי זה הרס את המשחק אולי כי אתה לא השתמשת בקוד כמו שצריך
זה הורס את המשחק מהבחינה שאתה מרגיש שאין לך מטרה במשחק..
[quote=IcoolLIVES;926535]זה הורס את המשחק מהבחינה שאתה מרגיש שאין לך מטרה במשחק..[/quote]
אבל זה הרבה יותר יעיל לדוגמא ראיקו ואנטיי הכלבים האגדיים בורחים אחרי כל תור ואתה צריך הרבה סבלנות למצוא אותם בשדא כי הם בורחים כל פעם ממקום למקום ולכן עדיף מאסטר בול אותו דבר גם אגדי אחר סתם דוגמא לוגיה רמה 70 צריך איזה 40 אולטרה בולים ללכוד אותו מאסטר בול אחד והוא נתפס בעזרת הקוד קיצר אני יותר לא מגיב תנו לפותח האשכול להגיב
אחרי קבלת 8 התגים, אתה מקבל מהפרופסור לפני שאתה הולך לליגה.
[quote=kane;926664]אבל זה הרבה יותר יעיל לדוגמא ראיקו ואנטיי הכלבים האגדיים בורחים אחרי כל תור ואתה צריך הרבה סבלנות למצוא אותם בשדא כי הם בורחים כל פעם ממקום למקום ולכן עדיף מאסטר בול אותו דבר גם אגדי אחר סתם דוגמא לוגיה רמה 70 צריך איזה 40 אולטרה בולים ללכוד אותו מאסטר בול אחד והוא נתפס בעזרת הקוד קיצר אני יותר לא מגיב תנו לפותח האשכול להגיב[/quote]
אם הם בורחים תרדוף אחריהם אני תפסתי את 3 הציפורים האגדיות רמה 60 ועוד 2 אגדיים רמה 50 שהם כמו ראיקו ואנטיי (בפלטינה)
בלי ציטים ובלי שמירות
פשוט תופסים גולבאט עם Mean Look מפתחים לקרובאט ורודפים אחריהם
קודם כל מחלישים אותם (במספר הזדמנויות) עד הקו האדום ואז רודפים אחריהם עם קרובאט משתמשים בmean Look וזורקים Dusk Ball בלילה
תכלס לא צריך מאסטר בל לכלום זה סתם לעצלנים
גם הצלחתי לתפוס את האגדי קרח דרקון בלבן בלי ציטים רמה 75 ובלי מאסטר בל עובדה שאפשר בלעדיו
[quote=Guille;926699]אם הם בורחים תרדוף אחריהם אני תפסתי את 3 הציפורים האגדיות רמה 60 ועוד 2 אגדיים רמה 50 שהם כמו ראיקו ואנטיי (בפלטינה)
בלי ציטים ובלי שמירות
פשוט תופסים גולבאט עם Mean Look מפתחים לקרובאט ורודפים אחריהם
קודם כל מחלישים אותם (במספר הזדמנויות) עד הקו האדום ואז רודפים אחריהם עם קרובאט משתמשים בmean Look וזורקים Dusk Ball בלילה
תכלס לא צריך מאסטר בל לכלום זה סתם לעצלנים
גם הצלחתי לתפוס את האגדי קרח דרקון בלבן בלי ציטים רמה 75 ובלי מאסטר בל עובדה שאפשר בלעדיו[/quote]
הבעיה שיש גם לראיקו וגם לאנטיי מתקפת שאגה שהם יכולים לגרום לך לברוח לבד מהקרב
[quote=kane;926884]הבעיה שיש גם לראיקו וגם לאנטיי מתקפת שאגה שהם יכולים לגרום לך לברוח לבד מהקרב[/quote]
אז ממשיכים לנסות אם יהיה 5 ניסיונות בכל מפגש זה מספיק הכל עניין של מזל גם פוקדור אחד לפעמים מספיק
חוץ מזה הם רמות 40 קלוט שאני עשיתי את זה עם רמות 60 ותראה שגם יש את לטיאוס/לטיאס רמה 35 שזה די קל יחסית
איזה דיונים לא קשורים התפתחו פה.
ותגובות שחוזרות על עצמן.
ננעל עקב ספאם.