פוקימון - הפוקימונים המוזהבים! פרק 2 פה!
[FONT=Arial][SIZE=6][B][U][COLOR=teal]פוקימון - הפוקימונים המוזהבים[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal]![/COLOR][/U][/B][SIZE=2][B][U][COLOR=teal]([/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal]בקשה: מי שיכול להכין לי לוגו, אודה לו מאוד ואתן לו קרדיט[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal])
פרק 2 כבר פה![/COLOR][/U][/B][/SIZE][/SIZE][COLOR=teal]
[/COLOR][SIZE=3][B][U][COLOR=royalblue]הקדמה[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=royalblue]:[/COLOR][/U][/B][/SIZE][COLOR=teal]
[/COLOR][COLOR=royalblue]אגדות על הפוקימונים המוזהבים היו[/COLOR][COLOR=royalblue] קיימיים מאז ומעולם במחוז אייסו, אך הפוקימונים המוזהבים לעולם לא נראו, עד[/COLOR][COLOR=royalblue] שבאחד מן הימים, ראה אדם מסתורי את הדרקון המוזהב, הדרקון היה סלמנס[/COLOR][COLOR=royalblue] מוזהב, אך אותו אדם מסתורי לעולם לא פגש את הדרקון והוא החליט לעשות הכל [/COLOR][COLOR=royalblue]בכדי לפגוש אותו אך לעולם לא הצליח.[/COLOR][COLOR=royalblue]
[/COLOR][COLOR=royalblue]לאחר מותו של האדם, בנו הצעיר החליט להגשים את חלומו של אביו ולפגוש את[/COLOR][COLOR=royalblue] הדרקון, אבל הדרך בה ניסה לפגוש אותו לא הייתה נכונה, הוא הקים קבוצה שנקראת[/COLOR][COLOR=royalblue] "[/COLOR][COLOR=royalblue]קבוצת הדרקון המוזהב", קבוצה שמטרתה הייתה לפגוש פוקימונים מוזהבים אבל בעיקר [/COLOR][COLOR=royalblue]את הסלמנס המוזהב, אך אחד האנשים בצוות החליט להדיח את המנהיג ולשנות [/COLOR][COLOR=royalblue]את מטרתה של הקבוצה, הקבוצה הפכה לרעה ומפחידה בעלת כוונות רעות במיוחד[/COLOR][COLOR=royalblue]: [/COLOR][COLOR=royalblue]ללכוד את הפוקימונים המוזהבים, להשתלט עליהם ולהשתמש בהם למטרתם הנבזית[/COLOR][COLOR=royalblue] במיוחד: לשלוט במחוז אייסו![/COLOR]
[SIZE=3]
[/SIZE] [SIZE=3][B][U][COLOR=dimgray]תוכן עניינים[/COLOR][/U][/B][/SIZE][B][U][COLOR=dimgray][SIZE=3]:[/SIZE]
[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=dimgray]מפרק 1 והלאה[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=dimgray]...[/COLOR][/U][/B][/FONT][spoiler][FONT=Arial][B][U][COLOR=dimgray]פרק 1- מסע חדש א[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=dimgray]'[/COLOR][/U][/B][COLOR=dimgray]
[/COLOR][B][COLOR=dimgray]תקציר[/COLOR][/B][B][COLOR=dimgray]:[/COLOR][/B][COLOR=yellow]גרין וסאני, חברתו הטובה יוצאים למסע יחד עם פרופסור לילי אל העיר הואין, אך בזמן שעצרו לנוח ביער הואין, הכל התחיל להשתבש[/COLOR][COLOR=yellow]![/COLOR][B]
פוקימונים חדשים[/B][B]:[/B][/FONT][FONT="][URL="http://img17.imageshack.us/i/67448117.png/"][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/4814/67448117.png[/IMG][/URL][/FONT][FONT="][URL="http://img842.imageshack.us/i/28204884.png/"][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/5000/28204884.png[/IMG][/URL][/FONT][FONT="][URL="http://img293.imageshack.us/i/96019563.png/"][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/5455/96019563.png[/IMG][/URL][/FONT][FONT="][URL="http://img139.imageshack.us/i/11883849.png/"][IMG]http://img139.imageshack.us/img139/5505/11883849.png[/IMG][/URL][/FONT][FONT=Arial][URL="http://img710.imageshack.us/i/45520691.png/"][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/7465/45520691.png[/IMG][/URL]
[B]הערת הכותב[/B][B]:[/B] הפרק הראשון הוא פרק שמאוד חשוב לקריאה והוא גם מאוד ארוך(2 עמודים
וקצת בוורד), אז תקראו כמה שאתם יכולים ותקחו את הזמן שלכם, קריאה מהנה! :)[/FONT][FONT=Arial][URL="http://img139.imageshack.us/i/11883849.png/"]
[/URL][B][U]פרק 2- מסע חדש ב[/U][/B][B][U]'[/U][/B]
תקציר:[COLOR=Yellow] גרין יוצא להציל את סאני ולילי מהחוטפים יחד עם לילי וסאני שמצליחות לעזור לו למצוא אותן![/COLOR]
פוקימונים חדשים: -----
הערת הכותב:[COLOR=Black] [COLOR=DimGray]פרק המסיים את פתיחת הסיפור, מומלץ לקרוא ולדעת איך או האם גרין יציל את סאני ולילי![/COLOR][/COLOR]
[/FONT][FONT=Arial][B][U]פרק 3- הדרקון המוזהב[/U][/B]
תקציר: ----
פוקימונים חדשים: -----
הערת הכותב: -----[/FONT]
[/spoiler][FONT=Arial]
[B][U]דמויות[/U][/B][B][U]:
גרין[/U][/B]
[/FONT][spoiler][FONT=Arial]אמיץ, חכם, ידידותי ומתייחס אל הפוקימונים שלו כאל חברים שלו ומתנהג בחברותיות כלפיהם.
[B]תגים[/B][B]: -------[/B]
[B]פוקימונים שיש לו[/B][B]:[/B][/FONT] [FONT="][URL="http://img293.imageshack.us/i/96019563.png/"][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/5455/96019563.png[/IMG][/URL][/FONT][FONT=Arial]-פוקבו זכר
קיבל במתנה מפרופ' לילי בפרק 1.[/FONT][/spoiler][FONT=Arial]
[B][U]סאני[/U][/B]
[/FONT][spoiler][FONT=Arial]מצחיקה, קצת ביישנית ופחדנית אך רגישה ומתחברת אל הפוקימונים שלה במהירות רבה, אוהבת לעזור לכולם.
[B]תגים[/B][B]: -------
פוקימונים שיש לה[/B][B]:[/B][/FONT] [FONT="][URL="http://img139.imageshack.us/i/11883849.png/"][IMG]http://img139.imageshack.us/img139/5505/11883849.png[/IMG][/URL][/FONT][FONT=Arial]-מיג'ומארו זכר.
את מיג'ומארו קיבלה בפרק 1 במתנה מפרופ' לילי[/FONT][/spoiler][FONT=Arial]
[B][U]פרופ' לילי[/U][/B]
[/FONT][spoiler][FONT=Arial]פרופ' לילי מצחיקה, לא אוהבת לנוח לרגע, יפה, חכמה ופרופ' הפוקימונים של מחוז אייסו.
[B]פוקימונים שיש לה[/B][B]:[/B][/FONT] [FONT="][URL="http://img842.imageshack.us/i/28204884.png/"][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/5000/28204884.png[/IMG][/URL][/FONT][FONT=Arial]-טבון זכר.
לא ידוע מאיפה קיבלה את טבון.[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT][/spoiler][FONT=Arial]
[B][U]פרק 1: מסע חדש א[/U][/B][B][U]'[/U][/B]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]את מאמינה? סוף סוף אני אוכל לאמן אותו!" צעק גרין בשמחה ובאושר וקפץ במקומו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אל תצעק, עדיין בוקר ואנשים ישנים!" ניסתה סאני להרגיע את גרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אני לא צועק, אני פשוט מאושר!" המשיך לקפוץ ולחייך חיוך רחב[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]סאני וגרין הלכו אל המעבדה של פרופסר לילי, מאושרים, שמחים ומחכים לפגוש את הפוקימונים שלהם[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]השניים הגיעו אל המעבדה ואחד האנשים שעובד שם פתח את [/FONT][FONT=Arial]דלת המעבדה , שיערו היה שחור, היו לו משקפיים גדולים ואחת הזכוכיות של[/FONT][FONT=Arial] המשקפיים הייתה שבורה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]הוא הביט בהם במבט מובך וברח מהמקום[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]מה...מה קרה פה?" שאלה סאני בבלבול[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אין לי מושג." ענה גרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]שניהם נכנסו אל המעבדה הקטנה, הקירות היו לבנים[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]הריצוף היה גם לבן וכך גם התקרה, במעבדה היו המון שולחנות, ספרים ומכונות[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]כל אלה עזרו ללילי ולשאר העובדים לגלות דברים על הפוקימונים[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]שלום ילדים, מה שלומכם?" שאלה לילי בשמחה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]מצוין! תודה ששאלת." ענה גרין וחייך[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]מי זה היה האיש שיצא הרגע מהמעבדה?" שאלה סאני בסקרנות[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]זהו ג'ון..." ענתה לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]מה קרה למשקפיים שלו[/FONT][FONT=Arial]?"[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]הוא היום רצה לקבל את הפוקימון הראשון שלו, אך קרתה[/FONT][FONT=Arial] תקלה קטנה, מאוד קטנה, כשרצינו להביא לו את הפוקדור שמכיל את הפוקימון[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]המכונה נהרסה, הפוקדור חזר אל המעבדה בהואין ונוצר פיצוץ קטן שגרם לשבירת[/FONT][FONT=Arial] הזכוכית שלו, מסכן..." נאנחה לילי אחרי שענתה לסאני. "בכל מקרה, אתם רוצים[/FONT][FONT=Arial] לראות את הפוקימונים שלכם?" שאלה לילי בחיוך[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]כן!" צעקו השניים[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]לילי הובילה אותם אל שולחן קטן, בו פוקבו ומיג'ומארו חיכו להם ליד טבון, הפוקימון של לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]פוקבו ומיג'ומארו שמחו לראות אותם וקפצו על גרין וסאני, שחיבקו אותם חיבוק חזק ואוהב[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]מיג'ו! כמה זמן לא ראיתי אותך! אני כל כך שמחה עכשיו!" אמרה סאני באושר למיג'ומארו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]היא הכניסה את ידה לכיסה והוציאה את החטיף[/FONT][FONT=Arial] שהפוקימונים הכי אוהבים במחוז אייסו, חטיף שוקולד מתוק וטעים שהוכן במיוחד[/FONT][FONT=Arial] לפוקימונים במחוז אייסו, החטיף היה חום ומרובע ומצופה בשוקולד חום ומגרה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]היא חילקה את השוקולד לפוקבו ומיג'ומארו ושני[/FONT][FONT=Arial] הפוקימונים הקטנים בלעו את השוקולד בבת אחתומסביב לפה שלהם היה המון[/FONT][FONT=Arial] שוקולד שאותו ליקקו בהנאה עם לשונם[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אני שמחה שאתם שמחים, אגב, יש לי עוד בקשה אחת קטנה[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]ההורים שלכם כבר אישרו, אבל זה גם תלוי באישורכם, אתם מעוניינם להצטרף[/FONT][FONT=Arial] אליי למסע הקצר אל העיר הואין?" שאלה לילי בחיוך[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]העיר הואין? את רצינית? הואין??" שאל גרין בלחץ[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]כן, הואין, למה אתה לחוץ כל כך?" שאלה לילי וגיחכה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אני תמיד רציתי להיות בהואין! המכון הראשון נמצא שם [/FONT][FONT=Arial]והכוכבת המפורסמת במיוחד, סאמר גם נמצאת שמה! תמיד רציתי לפגוש אותה!" אמר[/FONT][FONT=Arial] גרין ופינטז עליה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אז אני מבינה שזה כן, מה איתך סאני? את רוצה לבוא איתנו?" שאלה לילי וחייכה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]כן, אין...אין בעיה." גמגמה סאני[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]את לא חייבת סאני, רק אם את רוצה..." ניסתה לילי להרגיע אותה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]לא, זה בסדר, אני מאוד רוצה!" אמרה סאני באדישות[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]את בטוחה?" שאלה לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]כן! אני בטוחה!" צעקה סאני. "סליחה, אני לא התכוונתי לצעוק." השפילה את מבטה.[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]לא זה בסדר, אני מבינה שזה קצת קשה לעזוב את המשפחה[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]אבל אל תדאגי, זה יהיה נחמד וקצר." חייכה לילי. "אז למה אתם מחכים? רוצו[/FONT][FONT=Arial] להתארגן, אני אחכה לכם ביציאה מהעיירה לקראת שלוש בצהריים." הוסיפה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אבל זה עוד חצי שעה!" אמר גרין בלחץ[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אז תמהרו, אין לכם הרבה זמן, ההגעה לשם לוקחת זמן!" המריצה לילי את השניים[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]כן! את צודקת!" אמר גרין. "ביי לילי, ותודה!" צעק גרין בזמן שרץ עם סאני אל ביתם יחד עם הפוקימונים החדשים שלהם, פוקבו ומיג'ומארו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אז מה אתה אומר פיצי? רוצה לבוא איתי?" שאלה לילי בחיוך את הפוקימון שלה, טבון, או בכינויו "פיצי[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]-------------------------------------------[/FONT]
[FONT=Arial]השעה שלוש וחצי, חם מהרגיל ולילי עומדת מוכנה יחד עם הטבון שלה והציוד שלה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]סאני וגרין מגיעים גם הם עם תיקים, אך התיקים היו יותר מדי כבדים וגרמו לסאני וגרין ליפול מול לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]מה שמתם בפנים כבר?" שאלה לילי בסקרנות[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]שמנו אוהלים, ציוד, בגדים, אוכל, מטענים, חטיפים[/FONT][FONT=Arial] לפוקימונים ואת פוקבו ומיג'ומארו כי הם עצלנים מדי בכדי ללכת! שני שמנים[/FONT][FONT=Arial]!" [/FONT][FONT=Arial]צעקה סאני במטרה שפוקבו ומיג'ומארו ישמעו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אז למה אתם נותנים להם להיות בתוך התיקים שלכם? תוציאו אותם מהתיקים שלכם ותנו להם ללכת קצת." אמרה לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]סאני וגרין פותחים את תיקיהם ומוציאים את פוקבו ומיג'ומארו שעסוקים בלהתאוורר עם המאווררים החשמליים של סאני וגרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אתם שניכם עומדים ללכת! מובן?" אמרה לילי בכעס[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]שני הפוקימונים פחדו והתחבאו מאחורי סאני וגרין שצחקו באותו רגע[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]טוב, אז בואו נצא!" חייכה לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]השלושה יצאו למסעם לדרך אחת, הדרך אל העיר הואין, דרך ארוכה אך לא מסוכנת[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]השעה שמונה בלילה, השלושה כבר הקימו אוהלים וגרין הכין מדורה קטנה, השלושה התיישבו מסביב למדורה ונרגעו מההליכה הארוכה שהייתה להם[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אם אני לא טועה, אנחנו כבר ממש בלב יער הואין[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]בקרוב אנחנו כבר נגיע אל העיר, כדאי לישון היום המון ולהיות מוכנים לקראת [/FONT][FONT=Arial]מחר." הציעה לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]כן, את צודקת!" חייכו גרין וסאני בזמן שאכלו את הכריכים שלהם יחד עם הפוקימונים שאכלו גם הם שני כריכים קטנים[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אוקי, אני הולכת לישון, לילה טוב שיהיה לכם....ואגב, אל תשכחו לכבות את המדורה לפני שאתם הולכים גם לישון." חייכה לילי ופיהקה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]לילה טוב!" השניים חייכו[/FONT]
[FONT=Arial]לאחר שסיימו לאכול את הכריך, פוקבו פיהק ונרדם על[/FONT][FONT=Arial] הרצפה יחד עם מיג'ומארו, סאני וגרין כיבו את המדורה, החזיקו את הפוקימונים [/FONT][FONT=Arial]שלהם בידיהם ונכנסו לאוהלים[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]לילה טוב סאני." חייך גרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]לילה טוב גם לך." חייכה סאני[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]גרין נשף על הנר ונרדם יחד עם סאני[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]כמה אתה יכול לישון?" צעקה סאני[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]גרין פיהק ופקח את עיניו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]קום כבר!" צעקה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]רגע, תני לי לישון עוד קצת." אמר וסגר את עיניו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]לא! תקום כבר!" צעקה שוב סאני[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]היא החזיקה בידו של גרין, הרימה אותו ומשכה אותו לכיוון האוהל של סאני[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]גרין פקח את עיניו ושיפשף אותם[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]סאני! תעזבי אותי!" אמר גרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]טוב." אמרה סאני ועזבה אותו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]ראשו של גרין נפל על הרצפה ופוקבו הקטן עלה עליו וליקק אותו, באותו רגע גרין החל לצחוק ולחייך[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אני רואה שאתם ערים...כל הכבוד!" חייכה לילי. "רק...למה?" הוסיפה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]את לא רצית שנתעורר מוקדם כדי שנוכל להספיק להגיע להואין מוקדם יותר?" שאלה סאני בבלבול[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]כן, אבל לא עד כדי כך מוקדם, רק שבע בבוקר, לכו קצת לישון..." חייכה לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]זה קצת מאוחר מדי!" כעס גרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אז תעשו משהו, אולי תילחמו נגד פוקימונים ביער ותתאמנו קצת, זה יהיה ממש טוב! בשבילכם ובשביל הפוקימונים שלכם!" הציעה לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]רעיון מעולה! אני אלך כבר עכשיו!" חייך גרין ורץ עם פוקבו אל תוך היער[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אני עדיין עייפה, אני חושבת שאלך לישון." אמרה סאני ופיהקה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אוקי, תהני לך." חייכה לילי[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אוקי פוקבו, אנחנו עומדים להילחם בפעם הראשונה, אוקי? אז רק תקל עליי פה כי אני די מתחיל." חייך גרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]הוא הוציא מכיסו דף קטן עם רשימת התקפות שיש לפוקבו וקרא את הדף[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]לפתע הגיחה מין השיחים הירוקים מאמפאטו קטנה ומתוקה וגרין הוציא מכשיר שחור עם סמל של פוקדור מכיסו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]'[/FONT][FONT=Arial]מזל שלילי הביאה לנו את הפוקידקס הזה, הוא יכול רק לעזור.' חשב לעצמו[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]בדף ההוראות היה רשום לכוון את הפוקידקס לכיוון הפוקימון הלא מוכר." אמר לעצמו. "בוא נראה..." הוסיף[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]מאמפאטו, פוקימון יונה תינוקת(באנגלית[/FONT][FONT=Arial]: baby pigeon), [/FONT][FONT=Arial]גובהו של המאמפאטו הוא כשלושים סנטימטרים ומשקלו כשני קילוגרמים[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]מאמפאטו נוהג לעוף בשמיים ולחפש אחר מזון." נשמע מהפוקידקס[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]מאמפטו, אה? פוקבו, אני רוצה ללכוד אותה! אתה מוכן לעזור לי?" שאל גרין בשמחה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]פוקבו חייך והנהן לחיוב[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אוקי פוקבו, תשתמש בדחיפה!" צעק גרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]מאמפאטו התבוננה בפוקבו שרץ לכיוונה וצרחה אך מכיוון שהייתה צרודה, לא הייתה מסוגלת לצרוח[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]פוקבו דחף את מאמפאטו בחוזקה והיא נפלה על הרצפה עם סימני תקיפה בגופה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]תתקוף אותה שוב בדחיפה פוקבו!" צעק גרין אך פוקבו זז ממקומו ולא תקף. "מה קרה פוקבו?" שאל גרין בסקרנות[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]פוקבו הורה לו בעזרת ידיו להתקרב אל מאמפאטו, כאשר גרין התקרב, הוא ראה שהיה למאמפאטו קוץ בתוך הרגל[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אוי לא! טוב, מאמפאטו, זה עלול קצת לכאוב, אך אל תדאגי, אני אוציא לך את הקוץ!" חייך גרין והרגיע את מאמפאטו הפגועה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]הוא החזיק בידו את הקוץ והוציא את הקוץ במהירות, מאמפאטו ניסתה לצרוח בגלל הכאבים אך ללא הצלחה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אנחנו נצטרך לקחת אותה אל לילי, אולי היא תוכל לעשות משהו!" הציע גרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]הוא הרים את מאמפאטו והלך יחד עם פוקבו בחזרה אל האוהלים[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]אוקי, גרין אמור לחזור בכל רגע מהיער ואנחנו נמשיך בדרכנו אל העיר, אז בואי נתחיל לסדר פה, אוקי?" אמרה לילי לסאני בשמחה[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]סאני ולילי החלו להתארגן, הן הוציאו את היתדות[/FONT][FONT=Arial] מהאוהלים, סידרו את האוהלים כך שיוכלו להיכנס לתיקים, הכניסו את הציוד [/FONT][FONT=Arial]לתיק והיו מוכנות ליציאה, הן רק היו צריכות לחכות לגרין[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]קחו אותן!" נשמע קול חזק וכועס של גבר. "עכשיו!" הוסיף[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]מהיער הגיחו ארבע בנים עם חולצות שחורות קרועות, על ידיהם היו קעקועים של חרבות וליד כל אחד היה גאנטורו, יצור גדול ומאיים מסוג אבן[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]השתיים נלקחו יחד עם הפוקימונים שלהן ולא נשאר שום סימן שהן היו באיזור[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[B][U][FONT=Arial]המשך יבוא[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial]![/FONT][/U][/B][/FONT]