צונזר
Printable View
צונזר
המדריך לא מדוייק.
1. הצורה של החרק (השיריון) זה לא צורה. סל יכל להכנס אל השיריון ולצאת מתי שהתחשק לו. אם תראה שוב את הפלאשבק בו הוא גונב את מכונת הזמן תראה שהוא ראה שהוא גדול מדי מכדי להכנס אז הוא השתנה לחרק ונכנס לביצה.
2. הצורה האולטימטיבית של סל (האולטרה צורה שקראת לה תת צורה) היא לא צורה שלו. הוא קיבל מהתאים של הסאיינים יכולת- כל פעם שהוא חוזר מהמתים או ניצל ממוות ודאי (כמו שקרה נגיד לגוקו עם הוירוס ולסל בפיצוץ), כוחו מוכפל. זה כמו לומר על כל פעם שגוקו חזר לחיים שזה צורה חדשה.
[b]חוץ מזה כל הכבוד![/b]:) :)
1. סל לא היה גדול מידי, החרק-שיריון הזה הוא כן צורה, בפנים הוא עדיין מתפתח.
2. קראתי לזה צורה מהסיבה ברגע שהוא חזר, הוא למד ישר מתקפה חדשה. ידוע לי שזאת לא צורה אבל החלטתי להחשיב את זה בתור תת צורה...
אחלה מדריך..
לינקיה~
ח אל תדאג זאת רק ההתחלה, אני אפרסם עוד מדריכים D:
אפשר לדעת מזה?
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=19476[/url]
שלום לכולם, אחרי שגיליתי משהו די גדול שחסר בלינקייה במדריך הזה, החלטתי אני לפתוח כזה.
לא קראת שורה ראשונה? אני הוספתי שלב שלם ופירטתי יותר...
יש כבר מדריך כזה כמו ש"לוקס" רשם שהוא לא פחות טוב
בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה
מדריך יחסית יפה
אבל תנסה לרדת שורות
ועל תספר בפירוט מה קרה בפרקים האחרים למי שעדיין לא צפה בהם זה מפריע.
[QUOTE=Shikamaru Nara;929324]שלום לכולם, אחרי שגיליתי משהו די גדול שחסר בלינקייה במדריך הזה, החלטתי אני לפתוח כזה.
לא קראת שורה ראשונה? אני הוספתי שלב שלם ופירטתי יותר...[/QUOTE]
התמונות אצלך באיכות ממש לא טובה...
יש לך בעיה? אני צילמתי בעצמי את התמונות ולא הלכתי וחיפשתי באינטרנט, אם אין לך תגובה בונה או טובה אז אל תגיב...
סיקור נחמד
[QUOTE=Shikamaru Nara;929083]1. סל לא היה גדול מידי, החרק-שיריון הזה הוא כן צורה, בפנים הוא עדיין מתפתח.
2. קראתי לזה צורה מהסיבה ברגע שהוא חזר, הוא למד ישר מתקפה חדשה. ידוע לי שזאת לא צורה אבל החלטתי להחשיב את זה בתור תת צורה...[/QUOTE]
אז רואים שלא ראית את הפלשבק -.-
סל הרג את טראנקס ואז רצה להכנס לחללית אבל הוא היה גדול מדי בשביל התא, אז הוא השתנה לשיריון הזה ונכנס לביצה. ה"חרק" זה שיריון.
והוא לא למד שום מתקפה חדשה כשהוא חזר. ההשתנות המהירה הייתה מוקלטת בתאים שלו מההתחלה, הוא פשוט לא הצליח להשתמש בה כי הוא היה חלש מדי, ואז הוא התחזק והשתמש בה.
[QUOTE=Vageta;931961]אז רואים שלא ראית את הפלשבק -.-
סל הרג את טראנקס ואז רצה להכנס לחללית אבל הוא היה גדול מדי בשביל התא, אז הוא השתנה לשיריון הזה ונכנס לביצה. ה"חרק" זה שיריון.
והוא לא למד שום מתקפה חדשה כשהוא חזר. ההשתנות המהירה הייתה מוקלטת בתאים שלו מההתחלה, הוא פשוט לא הצליח להשתמש בה כי הוא היה חלש מדי, ואז הוא התחזק והשתמש בה.[/QUOTE]
אחד, ראו שני קטעי פלאשבאקים, אחד שהוא הורג את טראנקס והשני על ההיסטוריה שלו.
שתיים, ומאיזה מקור מידע אתה אומר את זה? סל אמר שהוא למד את זה כשהוא התפתח, כנראה לא ראית את הפרק.
[QUOTE=Shikamaru Nara;931995]אחד, ראו שני קטעי פלאשבאקים, אחד שהוא הורג את טראנקס והשני על ההיסטוריה שלו.
שתיים, ומאיזה מקור מידע אתה אומר את זה? סל אמר שהוא למד את זה כשהוא התפתח, כנראה לא ראית את הפרק.[/QUOTE]
הפלאשבק בו הוא הורג את טראנקס. מראים אותו משתנה מהצורה הלא מושלמת לחרק.
אני אומר את זה על סמך הפרק שבו גוקו לקח את טין שן האן ואת פיקורו עם ההשתנות המהירה כדי להציל אותם וסל אמר לעצמו שהוא חייב ללמוד את הטכניקה הזו. וגם, דוקטור ג'ירו לקח תאים של גוקו, וגוקו ידע להשתמש בהשתנות המהירה מאז שקורין לימד אותו כשהוא היה ילד.