-
בשעה טובה!!
בשעה טובה, אחרי שנה פחות ויותר, אני מקדיש שוב :)
והפעם לא סתם הקדשה-
[SIZE=6][COLOR=red][B][U]הקדשת 10,000 של גיל![/U][/B][/COLOR][/SIZE]
כמו שאמרתי- הגעתם להקדשת ה10K של גיל.
אני יודע מה אתם חושבים "שלוש וחצי שנים ו10000 הודעות, אתה חתיכת לא פעיל" ואני מודה שזאת הייתה נפילה קשה מטופ 5 בכתבים למקום ה20 ומשהו.
אז למה לקח לי כל כך הרבה זמן? כי אני לא ספאמר.
אני לא עושה ספאם בנו"ד 25 שעות ביממה, ובכל זאת הגעתי להישג מכובד של 10000.
אז אחרי שקראתם את החפירה (או לא) אני אעבור להקדשות.
שימו לב- הן מחולקות לקבוצות.
החלוקה לא נועדה לפגוע באף אחד, אלא לתת סדר ועניין להקדשה.
[SIZE=4][COLOR=darkorange][U][B]הקדשות ספיישל:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[I][SIZE=1]*במקור, תכננתי להקדיש את זה לחברים הכי טובים שלי. הצרה היא שרוב האנשים מלפני שנה כבר ממש לא פעילים או בבאן.[/SIZE][/I]
[I][SIZE=1]ולכן אני מקדיש פה לרוב הותיקים שנשארו פעילים והיינו/אנחנו ידידים, אם טובים ואם פחות*[/SIZE] [/I]
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]אמיר קון[/U]: [/B]אני שמח שלקחת את ניהול חת"ם, אתה האדם המתאים למשימה, לדעתי :)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה אחלה של מנהל, ובנאדם, וגאא ברף ישאר לעד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]ניצן[/U]:[/B] זה רק אני או שאת מנסה להכחיש קשר אליי? אני לא אעזוב אותך במנוחה עד שתגידי לי "שלום גיל" כמו שצריך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]רותם[/U]:[/B] אני יודע שזה לא ממש אקטואלי, כמו ההקדשה הזאת, אבל כבר שנה ומשהו אני רוצה להגיד לך- מאז הפרישה של איילון אתה יותר פעיל ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]אלכס[/U]: [/B]ווידוי אישי- אני חובב חתולים בהכחשה. מיאו D:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]היטמן[/U]: [/B]איזה טרנספורמציה. מי היה מאמין שהבנאדם הכי אנטי הנהלה לפני שנה יהפוך להיות אחד מהפקחים הכי טובים שהיו לנו? (למרות שהקטע עם המתיחות היה כנראה קצת מיותר)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]חן הקטן (עומר)[/U]: [/B]לא יודע בעצם מה ממש להגיד, היי?[/COLOR][/SIZE]
וואי, כל הותיקים הפעילים הם מנהלים, לא שמתי לב לזה כשחשבתי למי להקדיש.
רותם, האם תתכן כאן אפליה על רקע ותיקות?
[B][COLOR=red][SIZE=4][U]הקדשות מתמטיות[/U]:[/SIZE][/COLOR][/B]
[SIZE=1][I]*למען האמת חשבתי לשים את המתמטיקאים עם האנשים הרגילים .[/I][/SIZE][SIZE=1][I]אבל אז הוכחתי משוואה לפיה בני אדם לא יכולים לאהוב מתמטיקה.[/I][/SIZE]
[SIZE=1][I]אך כיוון שהם אוהבים, אני מניח שהם תת מין נפרד מהאדם, ועל כן יש להפריד אותם מבני אדם,לא?*[/I][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]סטיבן("גלואה")[/U]:[/B] אני לא מבין אותך. גם זקן, גם מתמטיקאי,מה אתה עושה בפורום של פוקימון, לעזאזל?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]דניאל("לורד אביזי")[/U]: [/B]מבחינתי אתה נשאר דניאל, ואני אמשיך לקרוא לך דניאל כי אתה לא מספיק חייזרי לדעתי בשביל להיות חייזר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]אלמוג("דאלאמבר")[/U]: [/B]ביקשת הקדשה, ובכללי, דיברת איתי, הקדשתי לך.[/COLOR][/SIZE]
רגע, יש עוד מתמטיקאים? אני מקווה שלא, שלושה בהחלט מספיקים-בשבילי.
[B][U][SIZE=4][COLOR=blue]הקדשות לאנשים רגילים שאני רוצה להקדיש להם שורה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[I][SIZE=1]*אין הבדל ביניכם לבין הרגילים, חוץ מזה שיש לי מה להגיד לכם*[/SIZE][/I]
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]ניר(נאגט)[/U]:[/B] בוא נעשה בדיקה- כמה K אתה תספיק לעשות עד שאני יגיע ל11K?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]ליאור(מונסטר)[/U]: [/B]כנ"ל לניר, תעיף כבר את ניצן מהטופ 1, היא שומרת עליו יותר מדי זמן S:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]נחום("דניס")[/U]: [/B]איך אמרת שקוראים לך, נחום או נחמן?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]נדב[/U]: [/B]דאקי דאק. לא תצליח לעשות לי שוב את הקטע עם היום הולדת שלך, התאריך האמיתי שלך מקועקע לי במוח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]עומר(הירוק)[/U]:[/B] הייתי מכניס אותך לספיישל, אבל אתה לא מספיק פעיל בשביל זה![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]צוות מעדכנים[/U]:[/B] צוות זה כולל את אדם, עמית וstm (אני מתבלבל או שקוראים לך יוסי?). ישר כוח חברה :)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]צוות ניהול פוקימונס[/U]:[/B] כל שאר המנהלים שלא הזכרתי פה, זה לא משהו נגדכם, פשוט כנראה אנחנו לא מדברים מספיק. עלו והצליחו :wink:[/COLOR][/SIZE]
עוד לא הופעתם? מבואסים? חכו לחלק הבא-
[SIZE=4][COLOR=olive][U][B]אנשים שנדחפו להקדשה שלי בכוח כי דיברתי איתם או סתם הם פעילים מאוד:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[I]*מבלי לפגוע באף אחד, אנחנו צריכים לדבר יותר*[/I]
[B][SIZE=2][COLOR=black]אילן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]איתי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]עמית(המעדכן)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]פלופי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]אדם הצרמנדר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]אדם הלא צרמנדר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]כל הנובים והספאמרים.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]הבוטים.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#000000]וכל הפרושים והטובים-אביב, סאי, ניר, אלירן ועוד...[/COLOR][/SIZE][/B]
הו, כן, כמעט ושכחתי:
[B][SIZE=4][COLOR=black][U]הקדשת מגה ספיישל לכל האנשים הבאים:[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=red][B]האקונה מטטה, נאמל, גארורומון, גיל =], פיצה, פיצה-קון, מלך הפיצות, דוקטור פיצה ולגיל המעדכן.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני ממש מרגיש כאילו האנשים האלו הם חלק בלתי נפרד ממני :)[/COLOR][/SIZE]
וזהו!
נהנתם? אני מקווה שכן.
ניפגש ב11K בעוד שנתיים... (סטדגיש)
כל מי שנשכח יכול
ללכת למות:wink:
כנראה שאין לך באמת חברים.
סתם חח, שישרשר באשכול ענבים זה הודעה.
יאללה תמזל"טו.
-
-
[quote=Dark killer;933754]מזל טוב..
אתה גיל לוקיק?[/quote]
לא.
אני גיל נאמל.
-
מזל טוב D:
תודה ^^
וזה פלופי :x
-
מזל טוב ותודה על ההקדשה המתמטיתd:
אני לא זקן אלא לפני צבא...
-
וואלה? מה התאריך לידה שלי?
-
-
מזל טוב
בשתגדל ותצלח
ותודה על ההקדשה
לא ידעתי שהיו לך עד כדי ככה הרבה כינוים...
-
-
מזל טבו אחי,מקווה שאני יכיר אותך יותר טוב :wink:
-
מזל טוב
היא תעוף ביום ראשון או שני הזה
-
-
-
-
זה נראה כאילו רק אתמול דיברנו בנו"ד והיית עם הכינוי Bunny Killer
מזל טוב.