מה כדי .. איזה התחלתי ? מבחינת המסע והכל .. ואיזה פוקימון מים ? בוויזל או שלוס ? או פסיידק או תנו רעיונות אחרים ...
ומעופף ? הסטרביה הרגיל הזה או דריפלון ? או מרקרוו ? או שכדי בכלל ג'יבל ולפתח לאחרון ולשים עליו פליי ?
תודה !
Printable View
מה כדי .. איזה התחלתי ? מבחינת המסע והכל .. ואיזה פוקימון מים ? בוויזל או שלוס ? או פסיידק או תנו רעיונות אחרים ...
ומעופף ? הסטרביה הרגיל הזה או דריפלון ? או מרקרוו ? או שכדי בכלל ג'יבל ולפתח לאחרון ולשים עליו פליי ?
תודה !
אני הייתי הולך על טרטוויג או צימצ'אר [אם אתה רוצה גיבל]
מים על בוויזל.
סטרלי,הונצ'קורו אי אפשר להשיג בלי החלפות או קודים במשחק הזה
אני יכול להשיג אבל את האבן של הפיתוח של מרקרו עם קודים אין לי בעיה ..
ולמה לא דריפלון ? הוא גם מעופף וגם רוח ..
כן אבל מעופף האופל חזק יותר
בתור פוקימון מים קח את גרידוס,הוא סוס.
כן גרידוס הוא ממש טוב,או הוא או מיילוטיק
מילוטייק אני לא יכול להשיג .. נראה לי אני יקח גרידוס באמת !
ויש למישהו מושג למה פתאום שאני משחק זה נהיה לאטט אשש .. יעני 20 אחוז מהירות .. ופתאום זה חוזר ל300 אחוז כמו תמיד ?
ששיחקתי ביהלום ובנשמה כסף זה בחיים לא קרה לי ..
גרידוס לא יודע מתקפות כנף טובות והוא מוריד לך את סוג הכנף[או סוג אחר]מה שמוריד ממקסימום של 12 למקסימום של 11
קודם כל קח את טורטוייג אלה שמבינים במשחקים לוקחים אותו הוא הכי חזק מבין השלושה שהוא מתפתח לטורטרה הוא יהיה עשב ואדמה יש לו מתקפות מצויינות אז עכשיו יש לך עשב ואדמה סבבה?
בנוגע למעופף אני לא יודע את מי להציע לך שנהם טובים סטרופטור או הונצקרו אבל עדיף שתיקח את סטרפטור כי הוא לומד מתקפות מצויינות כמו קרב צמוד וציפור אמיצה אתה יכול לתפוס בפלאטינה את אנדואר שהוא אש ואופל ושהוא מתפתח לאנדום הוא פשוט מעולה בנוגע למים אל תיקח שיילוס כי יהיה לך 2 סוגי אדמה טורטרה ושיילוס אני מציע לך .
פאלקיה שהוא דרקון ומים אבל זה רק אחרי הליגה אם בכל זאת אתה רוצה 2 פוקמונים מסוג אדמה אז קח את שיילוס ותפתח אותו .
[quote=kane;934362]קודם כל קח את טורטוייג אלה שמבינים במשחקים לוקחים אותו הוא הכי חזק מבין השלושה שהוא מתפתח לטורטרה הוא יהיה עשב ואדמה יש לו מתקפות מצויינות אז עכשיו יש לך עשב ואדמה סבבה?
בנוגע למעופף אני לא יודע את מי להציע לך שנהם טובים סטרופטור או הונצקרו אבל עדיף שתיקח את סטרפטור כי הוא לומד מתקפות מצויינות כמו קרב צמוד וציפור אמיצה אתה יכול לתפוס בפלאטינה את אנדואר שהוא אש ואופל ושהוא מתפתח לאנדום הוא פשוט מעולה בנוגע למים אל תיקח שיילוס כי יהיה לך 2 סוגי אדמה טורטרה ושיילוס אני מציע לך .
פאלקיה שהוא דרקון ומים אבל זה רק אחרי הליגה אם בכל זאת אתה רוצה 2 פוקמונים מסוג אדמה אז קח את שיילוס ותפתח אותו .[/quote]
תודה אחי זה מה שאני יעשה נראה לי !
ואיפה אני יכול לתפוס את הכלב אש\אופל הזה ? הנדאור .. ?
[quote=dan544;934384]תודה אחי זה מה שאני יעשה נראה לי !
ואיפה אני יכול לתפוס את הכלב אש\אופל הזה ? הנדאור .. ?[/quote]
ליד אגם ווילור בשדות
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=13903[/URL]
מדריך שמאוד יעזור לך להרכיב שישייה