-
פיצה על פיתה נוסח עומר
[CENTER][SIZE=4][COLOR=black]~המתכון נוסה רק היום,בבית הספר לכן הוא לא צולם אך נטעם~[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[RIGHT][SIZE=3][COLOR=black][B]מצרכים:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000]פיתה אחת[או יותר אם אתם מארחים].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000]גבינה צהובה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000]רסק עגבניות[או קטשופ עדיף רסק].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000]*זיתים שחורים או ירוקים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000]*פטריות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]*תוספות לפי רצונכם.[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[B][SIZE=3][COLOR=#000000]אופן ההכנה:[/COLOR][/SIZE][/B]
[LIST=1][*][RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=#000000]מחלקים את הפיתה לשניים,חצי אחד אפשר לאכול את השני לשמור[חשוב לדעת-לחלק את זה שזה יהיה פנים][/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT][*][RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=#000000]לוקחים חצי אחר ומפזרים אליו רסק עגבניות.[/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT][*][RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=#000000]לוקחים גבינה צהובה ומחלקים אותה לחתיכות קטנות ומפזרים על הרסק.[/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT][*][RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=#000000]שוב פעם שמים רסק על העגבניות על הגבינה.[/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT][*][RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=#000000]שמים בדיוק באמצע של הפיתה חתיכה בינונית של גבינה ומסביבה אפשר לפזר תוספות לפי רצונכם.[/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT][*][RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=#000000]שמים שוב פעם על התוספות רסק.[/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT][*][RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=#000000]מחממים במיגרו\טוסטר\תנור בין 5-10 דקות.[/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT][*][RIGHT][B][SIZE=3][COLOR=#000000]אוכלים בכיף![/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT][/LIST]
-
נשמע טוב וטעים
גבמשפחה שלי גם הכינו משהו דומה
וזה יצא די טעים.
-
זה מתכון נוסח עומר,מה ששונה בזה זה שאחרי כול שלב מוסיפים רסק עגבניות.
-
אני מכיר אותו מאז שנולדת...
לא פירטת איך חותכים לחצי...
-
אנחנו מכינים את זה במשפחה כל שבוע! (וזה טעים!!!!!!!!!!)
-
שיניתי,זה המתכון הראשון שלי...
איך עכשיו...
-
מצוין! עכשיו לא כולם מכירים! (למרות שאני כן)