-
דמות השבוע #3
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]הנושא יוצא קצת באיחור כי הייתי עסוק עם דברים אחרים,אני ינצל תבמה כדי להזכיר שיש עדיין גיוסים לצוות סיקורים,כל הפרטים בנעוץ D:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkgreen][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][SIZE=3][B]אז.. הדמות של השבוע היא...[/B][/SIZE][spoiler][/COLOR]
[IMG]http://theblackmazk.com/wp-content/uploads/2009/12/Rock-Lee-2.jpg[/IMG]
[B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]רוק לי,מנארוטו![/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#006400]רוק לי הוא נינג'ה חזק מכפר העלה שמשתמש בסגנון ייחודי,הוא נלחם רק עם טאיג'וטסו!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]כשהיה קטן ונבחן האקדמיה לנינג'ות הוא לא הצליח לגבש את הצ'אקרה שלו ואמרו לו שהוא לא יצליח להיות נינג'ה,אך הוא לא וויתר ופיתח סגנון לחימה ייחודי שמשתמש רק בטאיג'וטסו תוך כדי עבודה קשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]הוא מעריץ את הסנסיי שלו,גיא ולובש את אותם הבגדים שלו,מחכה אותו באישיותו הנמרצת ,בסגנון הלחימה ובמראה החיצוני המוזר.[/COLOR][/SIZE]
[/spoiler]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen][B][U]דעה אישית:[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]לרוק לי היו הרבה קרבות טובים בפארט 1 (נגד קימימארו,נגד גארה...),התרכזו הרבה בדמות שלו וממש אהבתי אותו,את סגנון הלחימה והאישיות שלו...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אבל בפארט 2 הוא איבד את הפוקוס ומשהו היה חסר לי אצלו,כאילו הוא מילא את החלק שלו במנגה ולא השקיעו בו בכלל ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]בגלל זה הוא מקבל ממני 7.[/COLOR][/SIZE]
-
רק בגלל הקרב עם גראה הוא מקבל 9 זה היה קרב טוב חשבתי שהוא ינצח בקרב:(
-
אתה צריך לעשות גם על דמויות מאנימות פחות מוכרות =@
-
9/10 חולה על הסגנון לחימה שלו
-
-
8,דמות מצחיקה שכיף לראות אבל חבל באמת שהוא כמעט ולא מופיע בפארט 2 בצורה משמעותית
בנוגע לדמות השבועית כדאי שלא תעשה רק מנארוטו ודרגון בול ולאלה שלא מכירים תוכיל לצרף תמונה כמובן ובנוסף מידע וסרטונים של הדמות ממליץ לך ככה בכל שבוע D :
-
אהבתי את הדמות שלו, אבל לא ממש אהבתי אותו בקרבות.
אני מצביע 6.
-
8 דמות די חזקה אך חבל שהוא הופיע קצת בפארט 2
-
1/10 רק כי הוא מנארוטו ונמאס מהדמויות של נארוטו תביא דמויות מכל האנימות
פעמיים נארוטו? עם כל האנימות שיש ?
תביא דמות מכל אנימה אפשרי ואז תחזור לנארוטו
שבוע הבא לא מדרגון בל כי כבר הבאת את גוהן
לא יודע יש לך מלא
בייבלייד , פוקימון , יוגיהו , דיגימון , באקוגן , בידמן (חרא סידרה אבל היא עדיין אנימה) ועוד מלא שיש שהם לא מוכרות בכלל
למה נארוטו פעמיים עם המבחר העצום הזה
-
אני ממש אהבתי אותו בהתחלה P=
8
-
אני אישית
לא מכיר אותו אבל
הוא נשמע טוב ודי משכנע א
ז הצביע לו ציון גבוהה.
-
דמות גרועה וגם אין לו ג'וטסויים 1\10
-
-
[quote=Guille;939861]1/10 רק כי הוא מנארוטו ונמאס מהדמויות של נארוטו תביא דמויות מכל האנימות
פעמיים נארוטו? עם כל האנימות שיש ?
תביא דמות מכל אנימה אפשרי ואז תחזור לנארוטו
שבוע הבא לא מדרגון בל כי כבר הבאת את גוהן
לא יודע יש לך מלא
בייבלייד , פוקימון , יוגיהו , דיגימון , באקוגן , בידמן (חרא סידרה אבל היא עדיין אנימה) ועוד מלא שיש שהם לא מוכרות בכלל
למה נארוטו פעמיים עם המבחר העצום הזה[/quote]
הקשב המפקד,כן המפקד! D:
ואני לא מביא דמויות מאנימות לא מוכרות כי אף אחד לא יכיר אותם...><
-
אבל בעיקרון, יש לך גם וואן פיס ובליץ', שהמון מכירים.