-
נחשף שם פרק חדש!
[SIZE=2]היום נחשף ביפן שם פרק חדש.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][B][U]מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות":[/U][/B] BW015[/SIZE]
[SIZE=2][B][U]שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית[/U][/B]: Janovy's Struggle! The Dreadful Miruhog!! [/SIZE]
[SIZE=2][B][U]שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית:[/U][/B] "המאבק של ג'נובי! מירואוג האיום!!"[/SIZE]
[SIZE=2][B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן:[/U][/B] 06/01/2011[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]בפרק הראשון שישודר ביפן בשנת 2011, יופיע הפוקימון ג'נובי, ההתפתחות של התחלתי העשב, טסטרג'ה (או בשמו האנגלי: סניבי):[/SIZE]
[SIZE=2][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d3/496.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]הפוקימון הופיע בעבר בבעלותו של שוטי ב-BW010 אך לא ידוע אם מדובר באותו אחד.[/SIZE]
[SIZE=2]ניתן גם לשער שזה אולי הטסטרג'ה (סניבי) של אש, שתתפתח בפרק.[/SIZE]
[SIZE=2]אבל שוב, אלה השערות.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]כמו כן יופיע הפוקימון מירואוג, פוקימון מפותח מסוג רגיל, הצורה הסופית של מינזומי, שעוד לא הופיע בסדרה:[/SIZE]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4d/505.png[/IMG]
[SIZE=2]לא נחשפו פרטים על עלילת הפרק, אבל כן ידוע שאלו, מנהיגת מכון הרגיל, המכון השני באיסשו, תופיע בפרק. [/SIZE]
[SIZE=2]כדאי לציין שב-BW014 החבורה מגיעה לעיר המכון, שיפו.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]אם לוקחים את שם הפרק ומוסיפים את המידע שאלו תופיע, זה נראה שיהיה קרב מכון ושמירואוג יהיה יריב קשה.[/SIZE]
-
-
תודהב רבה על העידכון,נשמע פרק מעניין.
-
זה בטח קרב מכון לארו יש מירואג מאוד חזק מניסיון לקח לי איזה 5 ניסיונות להביס אותו (חשוב לציין שהיה לי רק פוקימון אחד בשישייה)
-
אני אומר שהפוקימון רגיל זה שלה ואולי שהפוקימון של אש יתפתח באמצע הקרב
ותודה על העידכון
-
[quote=Guille;961011]זה בטח קרב מכון לארו יש מירואג מאוד חזק מניסיון לקח לי איזה 5 ניסיונות להביס אותו (חשוב לציין שהיה לי רק פוקימון אחד בשישייה)[/quote]
אז אתה מאוד חלש...מתי ראית שהיה קשר בין המשחקים הראשונים בדור מסוים לסדרה?!
בכל מקרה, תודה על העדכון!!!
אני מנחש שN יופיע בפרק הזה וסנייבי ילחם נגד פוקימון שלו ויתפתח...
-
100%
שזה של אש כי הרי למה יעשו שם פרק על הפוקימון של שוטי?????
בכל מקרה תודה על העידכון ואני מצפה שזאת סניבי תתפתח כי אני אוהב פוקימוני עשב!
וכי אני חושב שזה מאוד יעזור בינתיים רואים שרק סניבי היא חזקה לא?
הרי מיזימרו ופוקאבו מתו בהתחלה וגם ממפטו ורק היא ניצחה אז היא הכי חזקה לא?
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;961022]אז אתה מאוד חלש...מתי ראית שהיה קשר בין המשחקים הראשונים בדור מסוים לסדרה?!
בכל מקרה, תודה על העדכון!!!
אני מנחש שn יופיע בפרק הזה וסנייבי ילחם נגד פוקימון שלו ויתפתח...[/quote]
היה לי רק את ההתחלתי מים רמה 20 הוא השתמש כל הזמן בהיפנוזה ובלבול זה החלק היחיד במשחק שנתקעתי בו
כן ברור שזה סניבי של אש שהיתפתח
-
עודכן באתר.
עידכון מאוד יפה-מחכה מאוד לפרק.
אני בטח חושב שזה הג'נובי של שוטי והוא ילחם נגד ארוו..
-
[quote=Kodak;961023]100%
שזה של אש כי הרי למה יעשו שם פרק על הפוקימון של שוטי?????
בכל מקרה תודה על העידכון ואני מצפה שזאת סניבי תתפתח כי אני אוהב פוקימוני עשב!
וכי אני חושב שזה מאוד יעזור בינתיים רואים שרק סניבי היא חזקה לא?
הרי מיזימרו ופוקאבו מתו בהתחלה וגם ממפטו ורק היא ניצחה אז היא הכי חזקה לא?[/quote]
בשינו הראו את קרב המכון של פול במכון האבן לפי הקרב של אש
בהמשך הסדרה הראו את פול נלחם מול מח פרמידת הקרב ברנדון בקרב לא רשמי ופרק שלם על הקרב שלו ושל ברי בליגה.
-
מה......
למה שלא יעשו פרק על שוטי,מה הקשר? =.= "
א זה באמת התםתםפחות זה של אש אז הם עשו את זה בקצב מהיר מאודדדדדדדדד
בכל מקרה תודה :)
-
אני מחזק את Stm,עוד לפני שקראתי את התגובה שלו חשבתי על הפעם שאש ראה את פול נלחם מול רורק בסינו ושאולי זה יהיה אותו מקרה גם הפעם. לפי מה שהבנתי,תמיד בפרק שמגיעים ופוגשים את מנהיג המכון,בפרק הזה לא יתקיים קרב המכון.(דוגמאות מעבר כמו פאנטינה,רורק,מיילין,וויק המרסק,ביירון,קנדיס).
הפואנטה שלי היא שבפרק הזה אני משער שאש לא ילחם מולה,אלה הוא יצפה בקרב של שוטי מולה כמו שצפה בקרב של פול מול רורק.
-
נחמד מאוד תודה על העידכון