-
מספר שאלות
עכשיו אני משחק באדום אש , על מנת להעביר מברקת .
ואמרו לי שצריך אבני רובי / ספיר שאני יוכל להעביר אל ברקת
(שימו לב = מפוקימון אדום אש -> אל -> פוקימון ברקת , לא ההפך !)
אז מאיפה אני משיג תאבנים האלו ?
ויש דיטו באדום אש ?
ובפוקימון ברקת אני לא צריך לעשות כלום נכון ?
-
[quote=Yakov4;962976]עכשיו אני משחק באדום אש , על מנת להעביר מברקת .
ואמרו לי שצריך אבני רובי / ספיר שאני יוכל להעביר אל ברקת
(שימו לב = מפוקימון אדום אש -> אל -> פוקימון ברקת , לא ההפך !)
אז מאיפה אני משיג תאבנים האלו ?
ויש דיטו באדום אש ?
ובפוקימון ברקת אני לא צריך לעשות כלום נכון ?[/quote]
כמו שאמרתי לך קודם, כשאתה מעביר מאדום אש לברקת, אתה גם מעביר מברקת לאדום אש, ולכן זה אותו דבר. בברקת צריך לעבור את הליגה, נראה לי.
ובאדום אש אתה משיג אבנים אלו אחרי הליגה. תחילה אתה צריך שיהיו לך 60 דפים מלאים בפוקדע (כל פוקימון שמתפתח הוא נספר כעוד דף, אבל אם תפסת אותו פוקימון פעמיים זה רק דף אחד). אחרי זה, תקבל מפרופסור אוק את הנשיונל דקס. אחרי זה סע לאי 1, דבר עם סליו, ומשם תתחיל משימה שבסופה תחזיר את שתי האבנים.
-
דיטו אפשר להשיג בדרכים מספר 13-15, מערת סרוליאן בקומות 1, 2 ובמרתף הראשון, אפשר להשיגו גם ב-pokemon mansion basement 1.
-
[QUOTE=LordAbizi;962997]כמו שאמרתי לך קודם, כשאתה מעביר מאדום אש לברקת, אתה גם מעביר מברקת לאדום אש, ולכן זה אותו דבר. בברקת צריך לעבור את הליגה, נראה לי.
ובאדום אש אתה משיג אבנים אלו אחרי הליגה. תחילה אתה צריך שיהיו לך 60 דפים מלאים בפוקדע (כל פוקימון שמתפתח הוא נספר כעוד דף, אבל אם תפסת אותו פוקימון פעמיים זה רק דף אחד). אחרי זה, תקבל מפרופסור אוק את הנשיונל דקס. אחרי זה סע לאי 1, דבר עם סליו, ומשם תתחיל משימה שבסופה תחזיר את שתי האבנים.[/QUOTE]
אז בעצם את אבני המשחק , משיגים בסוף הליגה ?
ויש מדריך לזה ?
-
[quote=Yakov4;963192]אז בעצם את אבני המשחק , משיגים בסוף הליגה ?
ויש מדריך לזה ?[/quote]
לצערי במדריך אין, אז אני אספר בקצרה.
באי 1, אחרי שאתה מדבר עם המדען, לך להר של מולטרס וחפש שם שניים מצוות רוקט. כנס למערה, ובסופה תגיע לאבן הרובי. תחזור למדען ותדבר איתו.
באי 6, לך למערה עם דלת ברזל. בצע עליה CUT, וכנס פנימה.אחרי זה יהיה לך מבוך, [B]שאם אני לא טועה[/B] הפתרון שלו הוא למעלה שמאלה למטה ימינה. אחר כך תשיג את אבן הספיר אבל יגנבו לך אותה. לך לאי 5, וחפש את המחבוא של צוות רוקט. כנס אליו, ובסופו תשיג חזרה את אבן הספיר.
-
כבר פתחת נושא בדיוק על אותו הדבר.
אין שום היגיון לפתוח עוד נושא.
וגם הוסבר לך בנושא הקודם מה אתה צריך לעשות.
והחלפה זה דו כיווני.
אין כזה דבר "מאדום אש לברקת ולא להפך". זה בדיוק אותו הדבר.
ננעל.