מישהו יכול להסביר לי מזה אימוני Ev שמעתי שהם עוזרים לעלות סטט כלשהוא.
Printable View
מישהו יכול להסביר לי מזה אימוני Ev שמעתי שהם עוזרים לעלות סטט כלשהוא.
אוקי..
לכל פוקימון יש 510 נקודות EV (נקודות EV הם ערכים נסתרים, אז לא תוכל לראות אותם במשחק). כל פוקימון שאתה מנצח נותן לך מ1 עד 3 נקודות לסטט מסויים (בידוף נותן נקודה לHP, סלמאנס נותן 3 נקודות להתקפה, פרסקט נותן נקודה אחת להגנה ו2 נקודות להתקפה וכו'). כל 4 נקודות של EV שוות לנקודה אחת לסטט המסויים. לכל סטט ניתן לתת מקסימום של 255 נקודות EV. תחלק את זה ב4 ותקבל בונוס של 63 נקודות לסטט (לא בדיוק, אם הפוקימון רק ברמה 10 אתה לא תראה כל כך הרבה נקודות בסטט. רק ברמה 100 המספר יהיה בדיוק 63 (אלא אם כן הטבע מתערב אבל זה כבר סיפור אחר...)).
בסך הכל אם אתה רוצה שההתקפה והמהירות של פוקימון מסויים יהיו במקסימום אתה נותן לו להילחם רק עם פוקימונים שנותנים נקודות התקפה עד שיהיה לו 252 נקודות EV (נגיד גרידוס נותן 2 נקודות EV, אז אם תילחם בו 126 פעמים (יש דרכים להקטין את המספר משמעותית) תקבל בסוף 252 נקודות), אחר כך אתה מאמן אותו רק עם פוקימונים שנותנים נקודות למהירות. אם אתה שואל את עצמך למה 252 ולא 255, זה כי 255 לא מתחלק ב4. מה שיוצא לך זה 252 עם שארית של 3. מה255 השני אתה מקבל עוד 3, ובסוף יוצא לך שארית של 6. מהשש אתה יכול לתת 4 נקודות לHP וב2 הנותרים אתה לא יכול להשתמש. 252 נקודות להתקפה + 252 נקודות למהירות + 4 נקודות לחיים + 2 נקודות שאי אפשר להשתמש בהם = 510.
בכלמקרה אימון EV זה קצת מסובך ואני לא הולך להסביר לך בדיוק איך עושים את זה. אני אתן לך מדריך של סרבי:
[URL]http://www.serebii.net/games/evs.shtml[/URL]