מותר למשגיחי פורום להשתתף בחידונים של משתמשים רגילים?נגיד מי שמנצח זוכה בווינר ?
כי אני לא רואה את אלכס ניתן או פקחים או רותם משתתפים ומשגיחי פורום זה גם חלק מההנהלה.
Printable View
מותר למשגיחי פורום להשתתף בחידונים של משתמשים רגילים?נגיד מי שמנצח זוכה בווינר ?
כי אני לא רואה את אלכס ניתן או פקחים או רותם משתתפים ומשגיחי פורום זה גם חלק מההנהלה.
מותר להם רק שהם לא זוכים בווינר.
האמת היא שאם תסתכל על חידון וואן פיס תראה שעומר משתתף...
אם זה ככה אז זה לא בסדר המטרה היא שמשתמשים רגילים יענו לבד על השאלות בכל מקרה מחכה לתשובה של ההנהלה גבוהה בבקשה תודה.
רוצים לעשות חידונים למשגיחים?יש פורום מנהלים לדעתי.
מותר. לא משתתפים מסיבות אחרות כמו שמשתמשים אחרים לא משתתפים.
[quote=YoRt3m;969099]מותר. לא משתתפים מסיבות אחרות כמו שמשתמשים אחרים לא משתתפים.[/quote]
אז חבל כי אחרי הכל החידון נועד למשתמשים והם צריכים לענות על השאלות בלי עזרה מאחרים
[quote=JOHN_CENA;969101]אז חבל כי אחרי הכל החידון נועד למשתמשים והם צריכים לענות על השאלות בלי עזרה מאחרים[/quote]
זה לא כאילו יש הבדל בידע בין משתמשים רגילים למשגיחים...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;969117]זה לא כאילו יש הבדל בידע בין משתמשים רגילים למשגיחים...[/quote]
אבל שיש רק משתמשים שעונים זה הופך ליותר מאתגר עזוב לא משנה הפורום הזה השתנה כולו
חח אפילו על זה מחפשים את מי להאשים?? אסור לנו להשתתף ולהנות גם??
מה הקשר?!
למה שמנהלים לא יהיו פעילים? בגלל שלא יכולים להיות ווינר?!
גם אם אחד מצוות הניהול מנצח וזוכה בווינר מקסימום אפשר להעביר את הווינר למקום השני. זה לא שיש להם חוכמת על! או שאולי כן....... *מבט מוזר בעיניים וצחוק מטורף*
[quote=The Charmander;969135]מה הקשר?!
למה שמנהלים לא יהיו פעילים? בגלל שלא יכולים להיות ווינר?![/quote]
אפשר לעשות חידון רק להנהלה שזה אומר משגיחים פקחים ראשיים ומייסד ושמישהו אחד ינהל את האתגר וחידון רק למשתמשים רגילים אני לא מבין למה הפורום הזה חייב להיות יוצא דופן מכל הפורומים האחרים
עריכה:
אני פה מ2008 פעם ראשונה בחיים אני משתתף בחידון באתר הזה
[quote=john_cena;969137]אפשר לעשות חידון רק להנהלה שזה אומר משגיחים פקחים ראשיים ומייסד ושמישהו אחד ינהל את האתגר וחידון רק למשתמשים רגילים אני לא מבין למה הפורום הזה חייב להיות יוצא דופן מכל הפורומים האחרים
עריכה:
אני פה מ2008 פעם ראשונה בחיים אני משתתף בחידון באתר הזה[/quote]
אולי גם שתהיה הגבלה למשתמשים ותיקים ?
בחידון שאני אפתח משתמשי ותיקים לא יוכלו להשתתף.
[quote=The Flupy;969202]אולי גם שתהיה הגבלה למשתמשים ותיקים ?
בחידון שאני אפתח משתמשי ותיקים לא יוכלו להשתתף.[/quote]
מה אתה מתחכם?מה קשור וותיקות?וותיקות זה עדיין משתמש רגיל יש הבדל בין משתמש רגיל לבין הנהלה תעשה לי טובה באמת
[quote=JOHN_CENA;969287]מה אתה מתחכם?מה קשור וותיקות?וותיקות זה עדיין משתמש רגיל יש הבדל בין משתמש רגיל לבין הנהלה תעשה לי טובה באמת[/quote]
מה ההבדל? המנהלים יותר טובים או משהו?