-
5 בדיחות חמודות שמצאתי
[COLOR=#000000][FONT=Arial][COLOR=#000000][FONT=Arial][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]1.שני גנבים שודדים בנק ובורחים עם השלל.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]גנב א: בוא נספור כמה גנבנו.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]גנב ב: עזוב. נקרא מחר בעיתון.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]2.איש אחד "הורס סרטים" הלך לקולנוע וראה שהגיבור מת. לאחר יום הלך שוב לסרט עם חבר, ואמר לו: `בוא נתערב שהגיבור לא ימות בסרט`. שאל אותו חברו: `למה?` כי ברור שהוא לא יעשה את אותה טעות פעמיים` ענה האיש..[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]3.המוכר: `יש לנו מבצע שני בייגלים ב-20 שקלים`. הקונה: כמה עולה בייגלך אחד? המוכר: `15 ש`ח`, הקונה: `טוב אז תן לי את השני`![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]4[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black].שאלה:איך צדים פיל כחול?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]תשובה:עם רובה של פילים כחולים[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]שאלה:איך צדים פיל ורוד?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]תשובה:חונקים אותו עד שהוא ניהיה כחול ואז יורים עליו עם רובה של פילים כחולים[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]5.למה החתול פוחד להיכנס למקרר?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]כי יש שם קור כלבים.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
-
חמוד ומוכר
ההודעה ה700 שלי!
(אם אסור אני אערוך ואמחק את זה)
-
חחחח בדיחות חזקותת!לא מכיר אף אחת ובגלל זה הן יפות(לדעתי)!
אהבתיי..במיוחד את הראשטנה והרביעית!
2 נקודות!
-
[quote=elbaz2008;976529]חחחח בדיחות חזקותת!לא מכיר אף אחת ובגלל זה הן יפות(לדעתי)!
אהבתיי..במיוחד את הראשטנה והרביעית!
2 נקודות![/quote]
האמת היא שלרביעית יש המשך אם אתה רוצה...
-
-
מה ההמשך???
חמודות!
אהבתי את כולם!
-
מכיר חלק מהם אבל הם בין הבדיחות המצחיקים ביותר!
-
חמודות, הראשונה ממש טובה
מכיר את כולן
-
ביקשת אז אני נותן:
[SIZE=2][FONT=Tahoma][COLOR=#000000]שאלה:איך צדים פיל כחול?
תשובה:עם רובה של פילים כחולים[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]תשובה:חונקים אותו עד שהוא ניהיה כחול ואז יורים עליו עם רובה של פילים כחולים[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]שאלה: איך צדים פיל ירוק? מביאים לידו פילה ירוקה עד שהוא יסמיק ויהפוך לורוד, חונקים אותו עד שהוא נהיה כחול ואז יורים עליו עם רובה של פילים כחולים.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;976557]ביקשת אז אני נותן:
[SIZE=2][FONT=Tahoma][COLOR=#000000]שאלה:איך צדים פיל כחול?[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Tahoma][COLOR=#000000]תשובה:עם רובה של פילים כחולים[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]שאלה: איך צדים פיל ירוק? מביאים לידו פילה ירוקה עד שהוא יסמיק ויהפוך לורוד, חונקים אותו עד שהוא נהיה כחול ואז יורים עליו עם רובה של פילים כחולים.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
XDDD
לייק, חמודה מאוד
-
-
ההמשך מאוד חמוד חח
הצחיק אותי מאוד!
-
חחחחח הפיל היה ממש מצחיק!:)
-
חחח הרביעית הרגה אותי מצחוק מרוב שהיא מפגרת.
-
[quote=SexStyle;976599]חחח הרביעית הרגה אותי מצחוק מרוב שהיא מפגרת.[/quote]
ראית את ההמשך?