-
פייקים מצוירים ובצייר
כפי שאולי חלקכם שמעתם אני כותב סיפור חדש שיש לו כבר 4 פרקים (ראו חתימה)
ואני רוצה כמה רעיונות לפייקים וכו' אם יש לכם רעיונות או שאתם מתנדבים להכין את הפייקים (לצייר ולסרוק למחשב או להכין בצייר) אני אשמח אם תעזרו כמובן שתקבלו קרדיט והשתתפות בסיפור שלי בתודה
pokefan
נ.ב כדאי לכם לקרוא את הסיפור שלי הוא ממש יפה
-
[QUOTE=pokefan;979013]כפי שאולי חלקכם שמעתם אני כותב סיפור חדש שיש לו כבר 4 פרקים (ראו חתימה)
ואני רוצה כמה רעיונות לפייקים וכו' אם יש לכם רעיונות או שאתם מתנדבים להכין את הפייקים (לצייר ולסרוק למחשב או להכין בצייר) אני אשמח אם תעזרו כמובן שתקבלו קרדיט והשתתפות בסיפור שלי בתודה
pokefan
נ.ב כדאי לכם לקרוא את הסיפור שלי הוא ממש יפה[/QUOTE]
הנ.ב הזה ממש מיותר
איזה סוג פייקים אתה רוצה?
-
משהו בסגנון התחלתיים שלא דומים להתחלתיים האחרים ומקוריים מאוד אבל לא מוגזמים תחשוב על חיות שמתאימות לכל סוג של התחלתי
סורי אני יודע שאני לא ספציפי ולא מצמצם אפשרויות פשוט ממש לא עולה לי כלום בראש בגלל זה פניתי לפה שאולי יהיה למישהו רעיון
והנ.ב לא היה מיותר מותר לי לפרסם את הסיפור הראשון שלי חחח
-
יש לי התחלתי אש אם אתה מעוניין
[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/825/eruptdino.png[/IMG]
-
לא מתאים לי הזה אני צריך משהו שלא ייראה מפוברק לגמרי וגם משהו לא מוגזם אל תיעלב אבל לדעתי הוא ממש מוגזם ויש לו רק התפתחות שנייה מה עם השלישית?
-
עוד לא הכנתי שלישית אם זה בגלל הזנב אז בטעות שמתי את הגרסא הזאת
תכין אתה פייקים אם כך נראה אותך
מה משורבט בזה?
-
אמרתי אל תעלב ובגלל זה פניתי לפה כי אני לא טוב בזה ציירתי היום פייק משל עצמי של אש מקסימום אני אסרוק אותו ותראה הוא לא משורבט לדעתי פשוט משהו בהבעה שלו ובעובדה שאין לו ידיים מפריע לי
-
אנשים יוכלו להכין לך פייקים רק אם תתאר בדיוק מה אתה רוצה.
ולא רק להגיד "התחלתיים".
-
זה כל הקטע
אני ממש לא יודע מה אני רוצה
-
אז תחשוב מה אתה רוצה, ואז תבוא לכאן.
-
סבבה היה לי רעיון להתחלתי אש סמור אש שהטבעות על הזנב שלו מוציאות להבות ויש לו ניבים קטנים שבהתפתחות יגדלו
-
אתה יכול לתת קצת פחות פרטים איך הוא יראה ויותר על הבסיס ותן כמה רעיונות כי לא נדע מה אתה אוהב וכמובן שלא נוכל לעשות בדיוק מה שאתה רוצה
אז יש עוד דברים ?
-
שיהיה באורך בינוני ציפורניים קטנות ניבים עגלגלים בקצה אך טיפה ארוכים שהצבע שלו יהיה חום אדמדם ושהפסים יהיו לבנים או שחורים (מה שיראה יותר טוב לדעתך)תשווה לחמוס אמיתי ושהזנב שלו יהיה עם להבה קטנה בקצה תראה באתר הזה את התמונות לא את מה שכתוב [url]http://www.2all.co.il/web/sites/petcare/PAGE23.asp[/url] או שתחפש בגוגל תמונות חמוסיםסורי על הטרחה ותודה למי שיעשה את זה הוא יקבל גם קרדיט וגם השתתפות בסיפור שלי אם הוא ירצה
-
1. התמונות שמה ממש לא משהו בלי להעליב
2. אני ינסה לעשות את זה.. לא מבטיחה שיצא מעולה אבל אולי יצא טוב
3. אם יש לך עוד רעיונות תציע אולי אני יכין אני משועממת לאחורנה..
-