יכול להיות ואני רוצה להתחיל את המשחק מהתחלה אבל אני רוצה לדעת משהו וזה אם אני יכול להשיג את stardust dragon לפני הסיום של המשחק ואם כן אז איך? אנשים בבקשה תגיבו מהר למה זה ממש חשוב לי לדעת
יכול להיות ואני רוצה להתחיל את המשחק מהתחלה אבל אני רוצה לדעת משהו וזה אם אני יכול להשיג את stardust dragon לפני הסיום של המשחק ואם כן אז איך? אנשים בבקשה תגיבו מהר למה זה ממש חשוב לי לדעת
לא אתה לא יכול.[רק בקודים]
אבח חנה יש כול כך הרבה "."
[quote=הארי פוטר;979108]לא אתה לא יכול.[רק בקודים]
אבח חנה יש כול כך הרבה "."[/quote]
באסה ועוד דבר אחד כשאני פותח למשל את הטורניר רמה 1 אז לאיזה מסך במשחק אני צריך ללכת כדי להיכנס לטורניר הזה?
למסך הwc זה אפשרות חדשה שנפתחת
[quote=Guille;979113]למסך הwc זה אפשרות חדשה שנפתחת[/quote]
אוקיי אבל איפה זה? ובכלל למה הכוונה בwc הכוונה שלך זה world champinship? בכלל צריך לעשות את החיבור לרשת בשביל להיכנס לטורנירים האלה?
כן World Championship
לא צריך חיבור לרשת רק לנצח כל מתמודד ברמה 1 5 פעמים
בשביל לקבל מתמודדים יש לנצח 5 פעמים מלא אנשים במוד העלילה
[quote=Guille;979126]כן World Championship
לא צריך חיבור לרשת רק לנצח כל מתמודד ברמה 1 5 פעמים
בשביל לקבל מתמודדים יש לנצח 5 פעמים מלא אנשים במוד העלילה[/quote]
יעני story mode הבנתי ובאמת דבר אחרון מתי במשחק יש את החלקים הכי טובים לאופנוע כדי שאני אוכל להשיג את האופנועים של יוסיי וג'ק? וזה אפשרי להשיג אותם לפני סוף המשחק לא? ואיזה סוג של חפיסה כדאי לי להשתמש נגד ה4 העתקים שלי?
אני הייתי הולך על לייט סורד
אופנוע לא ידע לא השקעתי בכלל בזה לא נראה לי שאפשר את זה של גק אבל של יוסיי אפשר
אני השתמשתי בחפיסת הגנה והתקפה מסוג מיוחד (כלומר הורדת נקודות חיים עם אפקטים)
עומר לייט סורן = אחרי סוף העלילה (באתי להגיד הליגה)
[quote=הארי פוטר;979130]אני הייתי הולך על לייט סורד[/quote] אני לא מבין ממש מה הטעם זה חפיסה שאתה עלול לאבד ממנה את הקלפים שאתה צריך עם האפקטים של המפלצות האלה. בכל אופן אתה יודע להגיד לי מה לגבי השאלה שלי על האופנועים?
הטורבו דול?
[quote=הארי פוטר;979134]הטורבו דול?[/quote] לא השאלות שלי זה: באיזה שלב במשחק אפשר לקנות את החלקים הכי טובים לאופנוע [שיגרמו לו להיות מהיר והכל]. 2 האם אפשר להשיג את האופנועים של ג'ק ויוסי לפני סוף המשחק?
נראה לי אחרי הסיום ולא
[quote=הארי פוטר;979138]נראה לי אחרי הסיום ולא[/quote]
מה אחרי הסיום ולא?