אז עכשיו שהמונה בפורום דיבורים לא עולה נראה מי באמת משקיע אבל מה זאת "השקעה"
בשבילכם ובכלל
בשבילי השקעה זה לארגן פעילות או לעשות משהו שיעזור לאנשים ולא להגיב כל היום בנוד
אז מה דעתכם איך אתם מגדירים השקעה?
Printable View
אז עכשיו שהמונה בפורום דיבורים לא עולה נראה מי באמת משקיע אבל מה זאת "השקעה"
בשבילכם ובכלל
אז מה דעתכם איך אתם מגדירים השקעה?
פעילות בפורומים ופתיחת מדריכים ונושאים חשובים
הגדרה פיזית: ההכנסה בכח של גוף לתוך נוזל. טביעה במקרה הזה היא סוג של השקעה.
הגדרה פילוסופית: המנהג של ניצול משאבים לצורך ביצוע פעולה מסויימת. המשאבים יכולים להיות פיזיים (מתכות, עצים, נפט), או רוחניים, (זמן, חומר שנקרא בספר), או אמנותיים (חבר שיודע להשתמש בפוטושופ). חשוב לציין שהפעילות לא חייבת להיות מועילה. מבחינתי אין זה משנה אם יש תוצאה או לא להשקעה של משהו.
לכל תחום ניתן להסתכל על השקעה בדרך אחרת. למשל, אני טוען שמשחק תפקידים מושקע הוא משחק שפיתחו את הרעיון שלו לעומק והמנהל של השחק מעודד שחקנים לחשוב, ומנסה לייצר מאורעות יצירתיים. (אין ז הגדרה רווחת כלל)
בסיפור השקעה הן בצורה רעיונית של עלילה, אך יכולה לבוא גם בצורה של כתיבה יפה.
בנו"ד בדרך כלל אין השקעה בכל צורה, אך אני מאמין שאין צורך.
באותה מידה בה זה טוב לנו שיש קבוצה ללא איברים, כך גם טוב לנו שיהיה נושא שבו אין "השקעה".
[QUOTE=LordAbizi;980443]הגדרה פיזית: ההכנסה בכח של גוף לתוך נוזל. טביעה במקרה הזה היא סוג של השקעה.
הגדרה פילוסופית: המנהג של ניצול משאבים לצורך ביצוע פעולה מסויימת. המשאבים יכולים להיות פיזיים (מתכות, עצים, נפט), או רוחניים, (זמן, חומר שנקרא בספר), או אמנותיים (חבר שיודע להשתמש בפוטושופ).
לכל תחום ניתן להסתכל על השקעה בדרך אחרת. למשל, אני טוען שמשחק תפקידים מושקע הוא משחק שפיתחו את הרעיון שלו לעומק והמנהל של השחק מעודד שחקנים לחשוב, ומנסה לייצר מאורעות יצירתיים. (אין ז הגדרה רווחת כלל)
בסיפור השקעה הן בצורה רעיונית של עלילה, אך יכולה לבוא גם בצורה של כתיבה יפה.
בנו"ד בדרך כלל אין השקעה בכל צורה, אך אני מאמין שאין צורך.
באותה מידה בה זה טוב לנו שיש קבוצה ללא איברים, כך גם טוב לנו שיהיה נושא שבו אין "השקעה".[/QUOTE]
דיברתי על הפילוסופית וזאת בדיוק כמו הדעה שלי
מבחינתי השקעה בפורומים זה משתמש (באותה מידה כמו מנהל) פותח נושאים מעניינים , דיונים , מדריכים ועוזר לאנשים אחרים בפורום.
אני לא יודע למה אנשים חושבים שמנהלים צריכים לפתוח את הנושאים ותפקיד המשתמשים הוא להגיב בהם.
ברור שהשקעה לא אמורה להיות בנו"ד... אבל זה שהוא הדבר היחיד שפעיל פה זה כבר בעיה של המשתמשים שלא מחפשים לתרום בדברים אחרים בפורום וזו כבר בעיה שלהם.
מה שאני רוצה לאמר,
זה שמשתמשים חושבים שהנושאים בשאר הפורומים ייפתחו מעצמם.
[QUOTE=YoRt3m;980461]מבחינתי השקעה בפורומים זה משתמש (באותה מידה כמו מנהל) פותח נושאים מעניינים , דיונים , מדריכים ועוזר לאנשים אחרים בפורום.
אני לא יודע למה אנשים חושבים שמנהלים צריכים לפתוח את הנושאים ותפקיד המשתמשים הוא להגיב בהם.
ברור שהשקעה לא אמורה להיות בנו"ד... אבל זה שהוא הדבר היחיד שפעיל פה זה כבר בעיה של המשתמשים שלא מחפשים לתרום בדברים אחרים בפורום וזו כבר בעיה שלהם.
מה שאני רוצה לאמר,
זה שמשתמשים חושבים שהנושאים בשאר הפורומים ייפתחו מעצמם.[/QUOTE]
כן זאת בדיוק הבעיה עם הפורום אני רואה מלא אנשים מחוברים אבל אף אחד לא מגיב אלא רק אם פותחים דיון מסוים
תפקיד המנהל הוא לא להשקיע אלא לעודד השקעה
LordAbizi - איך אני שונא תגובות כאלה....מה, אתה רוצה להראות כמה אתה חכם?
בכל מקרה, השקעה אצלי זה שמשקיעים על משהו בצורה טובה לקהילה לדומגא:
לפתוח נושאים, לפרסם כל מיני דברים שקשורים, לדבר אל אנשים בצורה מכובדת (כן, גם זו השקעה).
[QUOTE=Guille;980398]אז עכשיו שהמונה בפורום דיבורים לא עולה נראה מי באמת משקיע אבל מה זאת "השקעה"
בשבילכם ובכלל
אז מה דעתכם איך אתם מגדירים השקעה?[/QUOTE]
לפי דעתי אדם שמשקיע זה אדם שיושב על התחת ומכין דפי מידע לפורום שמוצא סרטים ומעלה קישורים
משקיע זמן ועצבים [b]בשביל הפורום[/b]
אם זה רק בשביל עצמו,גם אם זה תורם בדרך עקיפה לפורום זאת לא השקעה לדעתי...
מי שעושה משהו בשביל הפורום זאת השקעה.
וזה לא חייב להיות משהו גלוי,זה יכול להיות משהו כמו אישור משחקים או אפילו ניסיון להפוך את הפורום למקום טוב יותר דרך תלונות לגיטימיות.