ספרו?
אני מרגיש אחלה דווקא \:
Printable View
ספרו?
אני מרגיש אחלה דווקא \:
נשארו עוד שבעה ימים...וזה מרגיש מוזר,מצד אחד אני רוצה כבר לחזור ללימודים כדי להפתר מהשיעמום הזה ומצד אני לא רוצה בגלל שאז אני האבד הרבה זמן|:<
רע, רע מאד.
יש לי עבודת הגשה ענקית במתמטיקה, שבנוסף להגשה אני צריך גם להבחן על העבודה.
עדין לא התחלתי אותה.
לולא העבודה הזאת...לא היתה לי בעיה לחזור ללימודים עוד כמה ימים. החופש כבר מוצה.
כאילו סוף העולם
WTF אתה מרגיש אחלה? איך יכול להיות שאתה מרגיש אחלה בבית הספר??????????????!!!!! אני יודע שאתה אוהב היסטוריה וזה אבל אני שונא בית ספר!!!! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
חרא, עבר לי מהר מידי, אני מקווה שתהיה שביתה בהתחלת הלימודים..
מי לא מקווה?
[quote][i]Originally posted by ranger[/i]@Aug 24 2008, 05:03 PM
[b] WTF אתה מרגיש אחלה? איך יכול להיות שאתה מרגיש אחלה בבית הספר??????????????!!!!! אני יודע שאתה אוהב היסטוריה וזה אבל אני שונא בית ספר!!!! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: [/b][/quote]
חח אני מת על היסטוריה D:<
לא אבל אני לא מרגיש כזה נורא כיאלו, כמובן שאני מעדיף חופש אבל זה לא מפריע לי שחוזרים ללימודים...
אממ
האמת שאין הרגשה O:
זה מוזר כז הלחזור ללימודים,
וגםאני עולה לכיתה ח'- שמשום מה זה כאילו מגניב אותיXD [ זה לא מאגניב, זה כילו מגניבבבב]
והייתה לי עבודת הגשה ענקית- שאת חצי מהעבודה עשיתי בעזרת אבא שלי- ואני אמורה להבחן על זה ><"
*מעט
----
זה מה זה חרא. יש לי עבודה ענקית במתמטיקה שניסיתי לעבוד עליה אבל ישבתי על התרגיל הראשון שעה ולא הצלחתי כלום וכשאני אומר שעה אני מתכוון שעה.
תכלס כדאי שהחופש כבר יגמר
כי אז כול הנובים יחזרו לבית הספר/לגנים/גני החיות
והפורום יהיה אפילו יותר לא פעיל משהו עכשיו D:
אם אתה קורא לנו נובים,אז מקומך לא פה אלא בפורום הנובים הגדול כשמו הוא פוקיבלוק לך מפה ותהנה שמה,אתה סתם הוס שמחות פה גם ככה...לך מפה ואל תחזור
אם תהיה שביתה זו תהיה הרגשה יותר טובה מהחופש עצמו.
אני לא אמות אם יחזרו הלימודים מהסיבה שכיף לחזור לכל החברים וזה..
ולא עשיתי הרבה בבית :X
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Aug 24 2008, 06:19 PM
[b] תכלס כדאי שהחופש כבר יגמר
כי אז כול הנובים יחזרו לבית הספר/לגנים/גני החיות
והפורום יהיה אפילו יותר לא פעיל משהו עכשיו D: [/b][/quote]
הפורום מספיק פעיל...
אתם פשוט לא ביקרתם בAnimaster לול
בן כמה תגיד?
חחח יובל צודק אגב יובל אם הייתה בבית ספר שלי(למרות שאתה גדול ממני)
הייתה מבין למה אני לא אוהב בית ספר יש את המורות הכי:********************************************** ומקווה שלא הבנתה