פעם חשפתם פריטים באינטרנט למישהו שאתם לא מכירים במציאות? כגוון תמונה , פייסבוק שם מלא וכו'?.
דיון מהנה :)
אני לא חשפתי אף פעם יותר משם המשפחה שלי ועירי (המידע הלא רגיל,את כל המידע הרגיל כן פרסמתי)
Printable View
פעם חשפתם פריטים באינטרנט למישהו שאתם לא מכירים במציאות? כגוון תמונה , פייסבוק שם מלא וכו'?.
דיון מהנה :)
אני לא חשפתי אף פעם יותר משם המשפחה שלי ועירי (המידע הלא רגיל,את כל המידע הרגיל כן פרסמתי)
המידע הלא רגיל שפירסמתי זה את כייתי גילי ושמי הפרטי.
זה רגיל.. זה כמו שאני יודע ששמך אלמוג וגילך 14 (ניראה לי Xd) כיתה ט' אני חושב לא?
פעם חשפתי גם את התחת (True Story...)
*אני לא ציני...
אוקיי עומר :o קצת יותר מידי מידע אישי.. אבל זו החלטתך Xd למרות שאני חושב שהיית ציני
שם ותמונות בפייסבוק..עיר מגורים גם
אבל טלפון,כתובת,בית ספר וכל זה אני לא אביא לסתם מישהו מהאינטרנט
ניצן אני חושב שזה בסדר , ת'כלס כל תמונה שלא כמו תמונות של הלא משנה.. (העמעומרהעמ) זה בסדר
..
למרות שהמידע הזה לא יעזור לאף אחד Xd לא יבואו לך לבית מהאינטרנט.
תודה על השיתוף!
אני פירסמתי רק לכמה מישתמשים בפורום את הפייסבוק שלי ובמקומות אחרים רק שם פרטי בלי מישפחה וגיל
תומר אתה ממש סבבה,שום דבר חריג, למרות שכל השאר גם לא ממש חריג פשוט אתה נישאר בטוח,כניראה כמוני Xd
אני נישאר בטוח למה אני לא מעלה שום תמונה לפייסבוק שלי כדי שלא יבואו להטריד אותי מינית או משהו בסיגנון
פרסמתי את השם שלי ואת עיר המגורים שלי..
עם קול נחשב גם לאיזשהו פרסום אז פרסמתי אותו לכמה מהפורום:)
את השם משפחה רק לאחד וזהו..
אני חשפתי רק שם.
גם שם משפחה אבל אני חשבתי ככה 'מה זה אכפת לאנשים מה השם משפחה שלי ומי שייעניין אותו במיוחד אז שישאל בהודעה פרטית!'
חשפתי גם מגורים באשדוד(רק את שם העיר) וזהו!