אז מהי ליגת הכדורגל האולטימטיבית?,איזה קבוצה היא החזקה ביותר?,המעניינת ביותר? וכמובן האהובה עליכם?
Printable View
אז מהי ליגת הכדורגל האולטימטיבית?,איזה קבוצה היא החזקה ביותר?,המעניינת ביותר? וכמובן האהובה עליכם?
לה ליגה ..ספרדית
ליגה אנכלית ואז ליגה ספרדית ואז איטלקית באנגלית אני אוהד מנצסטר בספרדית ריאל ובאיטלקית מילאן תאמת שאני לא עוקב כל כך אחרי משחקים אבל אם אני שומע שניצחו או הפסידו אני שמח או עצוב
אני כמובן ליגה ספרדית
בגלל ריאל וברצלונה ואני שונא ברצלונה וגם כי התחרות שם מאוד צמודה
פעם זה היה ליגה אנגלית. היום ליגה ספרדית לא רואה אף אחד ממטר...
אולי הקבוצה הטובה ביותר היא מספרד אבל הליגה הטובה ביותר היא או אנגלית או גרמנית כי בהן יש תחרות בחרתי בגרמנית כי היא גם מנוהלת טוב
הליגה הטובה ביותר..האנגלית(אומנם בספרדית הקבוצות המובילות בעולם,אך הרמה של הליגה האנגלית רבה יותר טובה משני קובוצות שמכתיבות את העיניינים,יש עיניין...הספרד זה כבר ידוע שזה או ריאל או בארסה)
בטח שהאנגלית
ליגה ספרדית? חשבתי שאחרי 97 צמצמו את את הליגה ל2 קבוצות בלבד.
באנגלית רצים לאליפות מלא קבוצות.
מנ יונטיד סיטי צלסי ארסנל ואלי גם טוטנהם ואם ליברפול תצא מהמשבר שנה הבא היא גם תרוץ.
בליגה הספרדית (?)
יש קבוצה אחת שרצה לאליפות אחת שמנסה בשניים לקחת אליפות
3/4/5 קבוצות בינוניות(תלוי איך אתה מגיד בינונית ועוד 13/14/15 שצריכות ללכת לליגת דוקים ברשת.
ספרדית ואח"כ גרמנית.
ליגה אנגלית...
חברים, אם כמה שריאל טובה וברצלונה גם טובה קצת.
צ'לסי, ארסנל ומנצ'סטר יונייטד (האהובה עלי), הופכים את הפריימר ליג לליגה החזקה באירופה.
אין ליגה כל כך חזקה,
אבל השהי נראה לי שהליגה האנגלית או הגרמנית יותר טובות מכל השאר, בספרד עכשיו זה רק ברצלונה, ריאל בלי חלוץ טוב ברמה של כל קבוצות הליגה לדעתי.