הישג ענק לכדורגל הישקאלי הים נבחרה ישראל לאירוח של אליפות אירופה של 2013 לגילאי עד 21 דבר שמוביל את ישראל לאליפות עצמה בלי משחקי מוקדמות.
לכתבה המלאה:[url]http://www.one.co.il/Article/173328.html[/url]
Printable View
הישג ענק לכדורגל הישקאלי הים נבחרה ישראל לאירוח של אליפות אירופה של 2013 לגילאי עד 21 דבר שמוביל את ישראל לאליפות עצמה בלי משחקי מוקדמות.
לכתבה המלאה:[url]http://www.one.co.il/Article/173328.html[/url]
באיזה עיר יהיה המיני מונדיאל הזה?
[quote=Ilan;1013915]באיזה עיר יהיה המיני מונדיאל הזה?[/quote]
הוא יתרחש בכל רחבי המדינה באיצטדיונים המתאימים לקריטריונים...
זה יורו ...לא מונדיאל..ורוב הסיכויים ברמת גן...כמו כל המשחקים הגדולים בישראל
טוב רמת גן 2013 סיוט
היורו יתקיים לפחות בארבע איצטדיונים עד אז צריך להיות בחיפה ונתניה וברמת גן חדשים
מגניב...
קצת כבוד לישראל..
סופסוף יש איזה אירוח לישראל
וואלה יהיה קטלני. בתור אוהד באר שבע הלוואי וייבנו כבר את האיצטדיון החדש במקום ווסרמיל עד אז ויהיו נבחרות שישחקו אצלנו...אבל לא נראה לי שזה יקרה כי יש דיבורים על איצטדיון חדש עוד מלפני 40 שנה.
[quote=ADAM17;1014224]וואלה יהיה קטלני. בתור אוהד באר שבע הלוואי וייבנו כבר את האיצטדיון החדש במקום ווסרמיל עד אז ויהיו נבחרות שישחקו אצלנו...אבל לא נראה לי שזה יקרה כי יש דיבורים על איצטדיון חדש עוד מלפני 40 שנה.[/quote]
אל תבנה על זה :sunglasses:, בחיים לא יספיקו לצערי.
זה יהיה בכמה מהאצטדיונים הבאים (לפי ההבטחה של לוזון להנשיא): נתניה, עכו, פ"ת החדשים, סמי עופר (נראה לי ככה קוראים לו, האצטדיון החדש של חיפה), ר"ג החדש, טדי, בלומפילד, אולי אולי אולי וסרמיל (הייתי שם, בכלל לא מתאים).
[QUOTE=Ilan;1013915]באיזה עיר יהיה המיני מונדיאל הזה?[/QUOTE]
מיני מונדיאל? :what:
ככה אתה מדבר ליורו? :oing:
היורי זה הרבה טוב מהמונדיאל כל הקבוצות שם הם מעולות :punch:
[quote=Red Lightning;1014462]אל תבנה על זה :sunglasses:, בחיים לא יספיקו לצערי.
זה יהיה בכמה מהאצטדיונים הבאים (לפי ההבטחה של לוזון להנשיא): נתניה, עכו, פ"ת החדשים, סמי עופר (נראה לי ככה קוראים לו, האצטדיון החדש של חיפה), ר"ג החדש, טדי, בלומפילד, אולי אולי אולי וסרמיל (הייתי שם, בכלל לא מתאים).[/quote]
יכול להיות גם בראשון כי צעירה משחקת שם מדי פעם
[quote=Golden Boy;1014682]יכול להיות גם בראשון כי צעירה משחקת שם מדי פעם[/quote]
המגרש בראשון לפי דעתי לא יספיק, הוא מגרש יותר מיידי קטן.
[QUOTE=Red Lightning;1014462]אל תבנה על זה :sunglasses:, בחיים לא יספיקו לצערי.
זה יהיה בכמה מהאצטדיונים הבאים (לפי ההבטחה של לוזון להנשיא): נתניה, עכו, פ"ת החדשים, סמי עופר (נראה לי ככה קוראים לו, האצטדיון החדש של חיפה), ר"ג החדש, טדי, בלומפילד, אולי אולי אולי וסרמיל (הייתי שם, בכלל לא מתאים).[/QUOTE]
ווסרמיל בחיים לא. איצטדיון הכי ישן בארץ ביחד עם קריית אליעזר.
רוצים לבנות מגרש חדש אבל גם אם זה יקרה בטח כל המשחקים יהיו במרכז....
סוף סוף אבי לוזון עושה משהו עבור הכדורגל בארץ...
מה שכן, גם כשהוא עושה משהו טוב, הוא עושה אותו במישור הפוליטי ולא ההתנהלותי.