-
שאמן קינג-הנקמה של זיק.
[CENTER][SIZE=4][U][B][COLOR=blue]שאמן קינג-הנקמה של זיק[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b6e9526edf5f4006922d8079ad0c7023.jpg[/IMG][/URL]
קרדיט ל-UpDesign[/CENTER]
יש אישור מעומר סקסטייל:
[QUOTE]יש אישור.
בהצלחה...[/QUOTE]
[B][U]מי הם השאמנים?[/U][/B]
השאמנים, למי שלא ראה "שאמן קינג", הם אנשים שנולדו עם יכולת לראות רוחות. השאמנים יכולים גם להתאחד עם הרוחות או לאחד אותם עם נשק כלשהו ולהילחם איתם. כל 500 שנים, מתקיים טורניר גדול עם שאמנים מכל העולם שמטרתו לגלות את השאמן החזק מכולם ולהכתירו כשאמן קינג.השאמן קינג יכול לעשות הכל, אך תואר זה בתוקף רק ל-500 שנים, עד לטורניר הבא.לכל שאמן יש רוח שומרת, שנלחמת איתו בכל קרב, וכאשר מכתירים את השאמן לשאמן קינג, היא מתאחדת עם מלך הרוחות-הרוח החזקה מכולן.
[B][U]רקע:[/U][/B]
השנה היא 1992.ביפן,נולדו שני תאומים-יו וזיק אסאקורה.כשזיק נולד, רוח האש אימצה אותו, ומאז לא ראו את זיק יותר.אחרי 6 שנים, יו גילה שהוא שאמן אדם היכול לתקשר עם רוחות ולהילחם איתן.בנוסף, סבא שלו אמר לו שיש כל 500 שנים טורניר, ובטורניר כל שאמן מתחרה על הכבוד להיות מלך השאמנים, וכף תהיה לו יכולת לעשות כל דבר.
לאחר 8 שנים, בשנת 2006, יו כבר בן 14, הוא רחש חברים חדשים: טרי,לן,מורטי,ריו ועוד.הוא התחרה על כבודו כמלך השאמנים, בקרב איתנים נגד אחיו זיק אך הטורניר נפסק בגלל רמאות של זיק, ונקבע כי הטורניר ימשיך בזמן לא ידוע,כשמועצת השאמנים תחליט.
[B][U]עלילה:[/U][/B]
השנה היא 2026, 20 שנים אחרי טורניר השאמנים הגדול, ויו כבר בן 34.קרב האימתנים של 2006 נרשם באירועי ההיסטוריה כקרב הגדול ביותר שנראה אי פעם, למרות שהקרב נפסק באמצע. במהלך השנים, זיק חשף את קסם השאמנים לעולם החיצון,הקים את "צוות קונדור" וכל האנשים פחדו, אך יו לא ויתר, והקים את "מחתרת השאמנים" כדי לעצור את זיק. עכשיו, כשטורניר השאמנים ממשיך, וזיק גייס אליו עוד שאמנים, יו צריך עזרה.הוא שלח מכתב לאנשים שמועצת השמאנים החליטה למנותם בתור שאמנים.
אתם קמים בבוקר ורואים מכתב שאומר:
"שלום לכם,
אתם ודאי מכירים את זיק ואת 'צוות קונדור'.
ובכן,מועצת השמאנים מנתה אותכם לשמאנים ועכשיו, יש לכם סיכוי לעצור את זיק.
אם אתם באמת רוצים, תלכו לכתובת שמאחור ותתחילו להתאמן.
מקווה לראותכם,
יו אסאקורה,
ראש מחתרת השמאנים."
[B][U]צוות קונדור:[/U][/B]
צוות קונדור הוא הצוות הרע במשחק והוא כולל את:
זיק אסאקורה: מנהיג הצוות. [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/dd9fbc8348dea56f8cc4db681dd40cf7.png[/IMG][/URL]
רוח שומרת:רוח האש.
עוד אנשים יחשפו בהמשך.
[B][U]מחתרת השאמנים:[/U][/B]
מחתרת השאמנים מתחרה בצוות קונדור והיא כוללת את:
1)יו אסאקורה: מנהיג המחתרת.
רוח שומרת:אמידאמרו.
2)מורטי:סגן המנהיג.
רוח שומרת: ?
עוד אנשים יחשפו בהמשך.
[U][B]מפה:[/B][/U]
[URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/8528f0e212e70201240f01cb564fcc4d.png[/IMG][/URL]
העיר ניורוד: העיר ההתחלתית במשחק.כאן נמצא הבית שלכם וזו העיר בה גדלתם.
הכביש המהיר:דרך היציאה מהיר והדרך לשדה התעופה.הכביש מאוד סואן רוב היום.
שדה התעופה:הדרך הכי טובה להגיע לטוקיו,שם אתם פוגשים את יו.
טוקיו: העיר שבה שוכן יו אסאקורה ושם נמצא גם בסיס מחתרת השאמנים. כל העיר סוררת תחת פחד אימתני מצד זיק וצוות קונדור.
תחנת הרכבת התחתית: התחנה מובילה להרבה מקומות.בעיקר התחנה מובילה לכפר פיסקרוו, שם שוכן אבא של יו והמנהרה החשוכה.
המנהרה החשוכה:המנהרה האימתנית ביותר שהעולם ידע.במנהרה,5 החושים שלכם לא פועלים ואתם צריכים להשתמש בחוש ה-6 שלכם כדי לפלס את הדרך משם.המנהרה מובילה לחוף הרגיעה.
חוף הרגיעה:מקום מעוד שלוו בו אפשר להרגע אחרי הזוועות של המנהרה החשוכה.החוף מוביל לכביש המדבר.
כביש המדבר: דרך ארוכה מאוד שמובילה למדבר דובי.
מדבר דובי:מדבר דובי הוא מקום מאוד גדול.כל שאמן חייב לעבור את המדבר בשביל להגיע לכפר דובי.
העיירה אינגלוויל:עיירה הנמצאת בתוך מדבר דובי.בעיירה נמצאת מגדת העתידות שמביאה לכל שאמן לפני הטורניר מבחן אומץ בשביל לבדוק האם יעמוד בזוועות של זיק.
כפר דובי: כפר מאוד שלוו שרק שאמנים יודעים עליו.בכפר מתקיים טורניר השאמנים הגדול.
שדה התעופה:שדה התעופה של כפר דובי יוביל כל אחד חזרה לביתו.
[B][U]חוקים:[/U][/B]
1)כל החוקים הגלובאליים תקפים גם פה.
2)כל חוקי חת"ם תקפים גם פה.
3)לא לשאול אותי:"מתי מתחילים?";"נו!מתי תגיב?" כי אחרת תצאו מהמשחק עוד לפני שהתחלתם וחבל.
4)כל שאלה/בעיה לשלוח לי בפרטי.
5)להינות!
[U][B]טופס הרשמה:[/B][/U]
שם משתמש:כולם יודעים מה זה אומר.אל תכתבו לי תסתכל למעלה כי אני לא אקבל אתכם!
שם במשחק:איך אתם רוצים שיקראו לכם.מבחינתי כל שם יתאים חוץ מ "יוסי הנהדר ה-3"(בסגנון..)
תמונה/תיאור:איך הדמות שלכם נראית?אם אתם מביאים ספרייט של פוקימון תדאגו שלא יהיה פוכדור.
רקע:רקע של 3-4 שורות.5 שורות יתאימו אבל 6 שורות זו חפירת יתר.ברקע,תכתבו על החיים שלכם עד שקיבלתם את המכתב.
רוח שומרת:תתארו את הרוח השומרת שלכם.אם אתם רוצים של בן אדם,אתם יכולים לכתוב את השם ואיך הוא נראה(לא להביא תמונה!)
נשק:איזה נשק את רוצים שיהיה לכם?את הנשק לא תקבלו בתחילת המשחק.
ציוד:לא לגעת.
טופס לחבר:חייבים חברים במשחק.
שם:איך את רוצים שלחבר שלכם יקראו.
רוח שומרת:מי הרוח של חברכם?אם אתם לא רוצים רוח שומרת לחבר אל תמלאו.
הערות/הארות:
טופס ריק:
שם משתמש:
שם במשחק:
רקע:
רוח שומרת:
נשק:
ציוד:לא לגעת!
טופס לחבר:
שם:
רוח שומרת:
הערות/הארות:
[B]המשחק בנוי ל-8 משתמשים כולל רשומי הויאייפי.
לא להגיב![/B]
-
[CENTER][SIZE="4"][COLOR="SeaGreen"][U][B]דף רשומים:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[COLOR="Blue"]פנויים עוד-4 מקומות![/COLOR]
1)שם משתמש:food fighter
שם במשחק:שימאגו רנמה
תמונה:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/d059ead3727042feb11c8eacb083de60.png[/IMG][/URL]
רקע:שימאגו נולד העיר ניורוד בשנה 2014 לזוג הורים שהסתירו ממנו את הכוחות המיוחדים כי הם חשבו שהוא יפגע ויתקע בבעיות בגלל הכוחות שלו.
שהגיע בגיל 10 הלך לבית ספר ולמד.בהפסקה שהייתה בין השיעורים נקלה למריבה ואז גילה כוח מוזר.
הוא התעצבן כול כך והרג את הילד שרב איתו.הוא ברח מהבית הספר וגם ברח מביתו.
בגיל ב12 בשנת 2026 חזר לביתו ונשאר בביתו כילד רגיל,למד ולא ידעו כלום על הכוח שלו.
יום אחד התעורר שימאגו ואז הוריו אמרו לו שהגיע לו מכתב.
הוא פתח את המכתב והפך למאושר בגלל שיש לו כוחוץ
רוח שומרת:רוח המים,היא כמו כריש אבל עם רגליים והיא יכולה לעשות צונמי עם הכוח האדיר שלו.
נשק:חרב שנקראת חרב המים.
ציוד:1500$,תיק,אוהל,בקבוק מים 1.5 ליטר.
טופס לחבר:
שם:סוקירה לרה
תמונה:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b6a1283720616f8000f4c1ac372992fb.gif[/IMG][/URL]
רוח שומרת:רוח החשמל,היא כמו נמר בצבע צהוב שיכולה לעשות סופת רעמים עם הכוח שלה..
הערות/הארות:שהחבר יהיה בת,שאם אני אתקבל אני אקבל את חרב המים ולהירשם!
2)שם משתמש: DarkTiger
שם במשחק: אייס דיאמונד
תיאור: נער רזה ושרירי (בצורה בינונית, יותר נכון אתלטי) בעל עיניים ירוקות ושיער חום, וצלקת על כתפו הימנית מאיזה פעם שהלך מכות.
רקע: אייס נולד בשנת 2010, אמו מתה בלידתו. הוא נולד וחי במשך כל חייו בניורוד בתור בן יחיד, אביו שנא אותו אך גידל אותו רק מתוך כבוד לאמו, אבל לא דיבר איתו כמעט.
אייס לא היה ילד בודד, היו לו הרבה חברים בבית ספרו, אך הוא חש חברות אמיתית רק עם ילדה אחת, שמה היה סאלי ארמונדו.
סאלי הייתה ילדה בלונדינית וחברת אמת, שבניגוד לאייס- הישגיה בבית הספר היו מצטיינים, אייס היה דלוק עליה בסתר.
היא עזרה לו ללמוד וצחקה איתו, אך לא בילתה עימו הרבה זמן ביום.
אייס נחשב ל״ליצן הכיתה״ והיה הולך מכות הרבה, אך משום מה אף פעם לא הפסיד בקרב, גם במקרים שגברו עלייו, חשו כאב עז והמצב התהפך.
אייס תמיד אהב בעלי חיים, וכשקיבל את המכתב, בגיל 16 הוא הבין שכנראה יש הקשר בין העניין של המכות לשאמנים.
רוח שומרת: כריס, רוח המסוגלת לשנות צורה לחיות, הצורה המועדפת עלייה היא גור ברדלסים זהוב, לא ידועה צורתה האמיתית.
נשק: כפפה שאליה מחוברים 3 להבים בוהקים ממעליה (כמו וולברין אבל להבים אחרים וכפפה בצבע קש במקום חיבור ליד).
טופס לחבר:
שם: סאלי ארמונדו
רוח שומרת: בארי, יצור צהבהב המזכיר צ׳נצ׳ילה, בעל יכולת דיבור והזזת דברים בכוח המחשבה.
הערות/הארות: רומן XD
3)
4)
5)שם משתמש:Pokefan
שם במשחק: עידן סקורן
רקע: עידן היה ילד שהיה לו הכל, הוריו היו עשירים הוא גר באחוזת ענק, פשוט ילד שמנת מפונק עד שזה קרה,
יום אחד שמלאו לעידן 13 הוריו באו אליו באמצע הלילה ואמרו לו, ''עידן כל מה שעשינו עד היום הוא כדי שלא תחשוד במה שקורה באמת, אך מכיוון שאתה כבר בוגר זה שונה עלייך להבין שלא הכל הוא כמו מה שהוא, מעכשיו לא נוכל להגן עלייך יותר אתה לבדך'', ברגע שאמרו לו זאת הם נעלמו ומאז חיוו של עידן השתנו לתמיד, הוא למד להסתגל לחיים חדשים חיים של עוני הוא חי לבדו עד מלואו 16 ואז עבר לבית נעורים שזה בית ליתומים שמתנהל על ידי יתומים, שם גולה לו שהוא שאמן וגילה שבבית היתומים יש מורים רוחות בסופו של דבר הסתגל למצב .
רוח שומרת: הארו נאסקורה,איש חם מזג אך עם לב רחב הארו הוא רוח של בן אדם רגיל עם כישרון מיוחד, הוא לוכד שדים ולכד שדים לפני 500 שנה שעוד היה חיי והוא מאסטר בחרבות.
נשק: (אני לא בטוח אם הנשק הוא לי או לרוח) אם לי אז,:תליון שניתן לעידן מהוריו שהיה קטן בעת צרה התליון הופך לחרב ענקית ועוצמתית. אם לרוח,:שתי חרבות קצרות עם חוד משני הצדדים שלהן.
טופס לחבר:יאמאטו ג'ונס
שם:יאמאטו ג'ונס
רוח שומרת:ליף רושק-לוחם חופש מהמאה הקודמת, ליף נראה כמו היפי אך כאשר חבריו בצרה הוא יוצא מאישיות ההיפי ומראה את כוחו האמיתי.
הערות/הארות:מקווה שאבחר לשחק תמיד אהבתי שאמן קינג וזה מזכיר לי נשכחות חחח.
6)שם משתמש: killerbee
שם במשחק: לוקאס דיגרדיו
תיאור: שיער חום עיניים כחולות אפורות ואף רומאי, חולצת טי ומכנסי טריינינג קרועים קצת.
רקע: לוקאס הוא נער מתבגר בודד שאהב להסתובב עם כלבו ריינו בחוץ יום, אחד הוא פגש ילד שקראו לו ריק הם התחילו לדבר והתחברו.
לוקאס וחברו הלכו יום אחד וראו את בית הקברות, הם ראו כמה אנשים שמחללים קבר ורצו להעיף אותם משם בדרך לבית הקברות לוקאס מעד על חרב שחורה מוזרה, הוא לקח אותה איתו כי הוא חשב שהיא מגניבה. הם הגיעו למקום והחלו לבעוט באנשים שלמעשה היו ילדים בני 7 שירקו על המצבה.
לוקאס וריק ראו שיש מעל הקבר רוח גדולה שנראתה כמו שודד ים, הרוח אמרה להם שהיא מודה מאוד ורצתה להיות הרוח השומרת של ריק... כמה ימים אחרי זה כלבו הנאמן של לוק ריינו נדרס בכוונה תחילה על ידי אבא של אחד הילדים שחיללו את הקבר. לוקאס התעצבן ונכנסה בו רוח של חיה (תרתי משמע) הוא ר במהירות של 200 קמ"ש וקפץ על המכונית ברגע שהיה עליה שלף את החרב השחורה שזהרה באור לבן כשלג ורוחו של כלב האלסקן מלמוט שלו זהרה מאחוריו, הוא תקע את החרב במנוע המכונית והיא התפוצצה! מאז ריינו הוא הרוח השומרת של לוקאס...
רוח שומרת: ריינו כלב אלסקן מלמוט שהיה שייך ללוקאס ונדרס על ידי מכונית יש לו כוחות שלג והוא יכול לתת ללוקאס כוח של חיה
נשק: החרב השחורה
טופס לחבר:
שם:ריק
רוח שומרת: אספזר רוח של שודד ים ששלט בימים בתקופת חיו הוא נותן לריק כוחות ניווט מעולים ונלחם עם חרב שודדי ים
הערות/הארות:
7)
8)
-
טופס ריק:
שם משתמש: killerbee
שם במשחק: לוקאס דיגרדיו
תיאור: שיער חום עיניים כחולות אפורות ואף רומאי, חולצת טי ומכנסי טריינינג קרועים קצת.
רקע: לוקאס הוא נער מתבגר בודד שאהב להסתובב עם כלבו ריינו בחוץ יום, אחד הוא פגש ילד שקראו לו ריק הם התחילו לדבר והתחברו.
לוקאס וחברו הלכו יום אחד וראו את בית הקברות, הם ראו כמה אנשים שמחללים קבר ורצו להעיף אותם משם בדרך לבית הקברות לוקאס מעד על חרב שחורה מוזרה, הוא לקח אותה איתו כי הוא חשב שהיא מגניבה. הם הגיעו למקום והחלו לבעוט באנשים שלמעשה היו ילדים בני 7 שירקו על המצבה.
לוקאס וריק ראו שיש מעל הקבר רוח גדולה שנראתה כמו שודד ים, הרוח אמרה להם שהיא מודה מאוד ורצתה להיות הרוח השומרת של ריק... כמה ימים אחרי זה כלבו הנאמן של לוק ריינו נדרס בכוונה תחילה על ידי אבא של אחד הילדים שחיללו את הקבר. לוקאס התעצבן ונכנסה בו רוח של חיה (תרתי משמע) הוא ר במהירות של 200 קמ"ש וקפץ על המכונית ברגע שהיה עליה שלף את החרב השחורה שזהרה באור לבן כשלג ורוחו של כלב האלסקן מלמוט שלו זהרה מאחוריו, הוא תקע את החרב במנוע המכונית והיא התפוצצה! מאז ריינו הוא הרוח השומרת של לוקאס...
רוח שומרת: ריינו כלב אלסקן מלמוט שהיה שייך ללוקאס ונדרס על ידי מכונית יש לו כוחות שלג והוא יכול לתת ללוקאס כוח של חיה
נשק: החרב השחורה
טופס לחבר:
שם:ריק
רוח שומרת: אספזר רוח של שודד ים ששלט בימים בתקופת חיו הוא נותן לריק כוחות ניווט מעולים ונלחם עם חרב שודדי ים
הערות/הארות:
-
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black][U]שם משתמש[/U]:♣DarkBoy♣[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black][U]שם במשחק[/U]:טוני[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black][U]תמונה/תיאור[/U]: ילד נמוך, עיינים כחולות, שיער אדום, קעקוע על המצח.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][IMG]http://naruto-spoilers.info/wp-content/uploads/2010/11/naruto518-gaara.jpg[/IMG][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black][U]רקע:[/U] [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]טוני נולד בשנת 2010 וגדל בעיר ניורוד באזור הדרומי, הוא היה ילד די שקט אבל בעל מזג חם,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]אביו היה רועה כבשים ואימו טיפלה בסבו החולה שגר איתם בבית, הוא תמיד היה רב עם רועי הצאן האחרים כי נכנסו לשטח המרעה של אביו.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]כשהיה בן 15 סבו נפטר, טוני התמלא בזעם עצמי ולא ידע איך לשחרר את הכעס העצום שנאגר.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]יום אחד הרועים רבו עם אביו של טוני על המקום מרעה של הכבשים,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]הוא התעצבן על הרועים כל כך,קם באמצא הלילה ורצח את כל הכבשים שלהם!,[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]אביו של טוני השתגע מעצם הדבר והחליט לשלוח אותו לדודו שגר גם בעיר ניורוד רק בצד הצפוני.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]לפני שעזב אביו של טוני אמר לו : " טוני, לפני שסביך מת הוא ביקש להעביר לך את הכד הזה, הוא אמר שהכד הזה יזכיר לך אותו וכך הוא אהיה איתך תמיד" אביו של טוני נתן לו את הכד של סבו וטוני עבר לגור עם דודו.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]טוני גדל אצל דודו במשך שנה ואז קיבל מכתב שהכריע את גורלו:[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][B][COLOR=black]"[/COLOR][/B][B][COLOR=black]שלום לכם[/COLOR][/B][B][COLOR=black],[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial Black][B][COLOR=black]אתם ודאי מכירים את זיק ואת 'צוות קונדור[/COLOR][/B][B][COLOR=black]'.[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial Black][B][COLOR=black]ובכן,מועצת השמאניםמנתה אותכם לשמאנים ועכשיו, יש לכם סיכוי לעצור את זיק[/COLOR][/B][B][COLOR=black].[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial Black][B][COLOR=black]אם אתם באמת רוצים, תלכולכתובת שמאחור ותתחילו להתאמן[/COLOR][/B][B][COLOR=black].[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial Black][B][COLOR=black]מקווה לראותכם[/COLOR][/B][B][COLOR=black],[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial Black][B][COLOR=black]יו אסאקורה[/COLOR][/B][B][COLOR=black],[/COLOR][/B][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]ראש מחתרת השמאנים." כך התחיל מסעו של טוני.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black][U]רוח שומרת:[/U][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]לרוח קוראים "בו" היא בצורה של לטאה גדול, בצבע ורוד בהיר עם נקודות אדומות,הרוח טובה בהסוואה ומסתתרת לרוב בתוך הכד שטלוי על גבו של טוני.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][B][COLOR=black][U]נשק:[/U]שוט ארוך, בצבע שחור שקשור לכד[/COLOR][/B][B][COLOR=black].[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial Black][B][COLOR=black][U]ציוד:[/U]לא לגעת[/COLOR][/B][B][COLOR=black].[/COLOR][/B][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black][U]טופס לחבר:[/U][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black][U]שם:[/U]בון[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black][U]רוח שומרת:[/U]הרוח של בון היא בצורה של מסטיק, היא לא ממש חזקה אבל היא מספיקה כדי לשמור על בון.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial Black][U]הערות/הארות[COLOR=#4d528c][SIZE=2]:[/SIZE][/COLOR][/U][/FONT][/COLOR][/B]
-
שם משתמש: עהשאל ברוריה
שם במשחק: יוהן
תמונה/תיאור: [IMG]http://i39.tinypic.com/dwz3np.png[/IMG]
רקע: מגיל צעיר יוהן היה יכול לראות רוחות. באחד מן הימים, יוהן היה בתוך טקס עם הוריו, ושם היה פיגוע. הוא ראה את מלאך המוות מגיע ולוקח נשמות, והוא ראה עוד הרבה רוחות יוצאות מגופות. מהרגע הזה הבין שזה לא בדיחה. שהמשיך יוהן בחייו כל פצע שראה הרתיע אותו, מאותה סיבה של הפחד כאשר יראה שוב אירוע טראגי כמו עם הרוחות. שהיה בן 18 סבו נפטר מול עיניו ושוב רוח עברה לידו, מהרגע הזה, זה כבר נהפך לסיוט. יוהן ניסה ללמוד איך להתרגל לרוחות, אבל לא ממש הצליח, לאחר כמה חודשים התרגל לראות רוחות אבל לא מתקרב אליהם ממש.
רוח שומרת: באלתזור. באלתזור הוא שטן למחצית ונראה כמו ציפור אבל עם קרניים וקלשון. בצבע אדום ושחור ונראה מצמרר ומפחיד- דומה לג'יני אפל.
נשק: חרב דו להבית- מצד אחד מעוקלת ומצד שני לא.
טופס לחבר:
שם: טוני
רוח שומרת: לאון. לאון הוא מלאך למחצית, הוא האויב של באלתאזור והוא אוהב לעזור לאנשים ולשמח אנשים.
הערות/הארות: נשמע מגניב
-
רשומים!
ניר-מאוד אהבתי את הרקע שלך ושהוא לא ידע על שאמנים לפני זה.
לוקאס-אהבתי שהוא היה שאמן לפני זה..חריג..
[center][size="4"][u]~התחלה לכולם!~[/u][/size][/center]
אתם קמים בבוקר ומכבים את השעון המעורר.לאחר מכן אתם יורדים במדרגות הבית ורואים ארוחת בוקר מלאה בכל טוב.אתם אוכלים את הארוחה ואמא שלכם באה עם סוודר ואומרת לכם:"הינה, שלא יהיה לך קר..".לאחר מכן אתם יוצאים לכיוון המכונית המשפחתית שלכם ואבא שלכם מסיע אתכם לשדה התעופה.
מה תעשו?
-
[QUOTE=Shoutmon;1015477][center][size="4"][u]~התחלה לכולם!~[/u][/size][/center]
אתם קמים בבוקר ומכבים את השעון המעורר.לאחר מכן אתם יורדים במדרגות הבית ורואים ארוחת בוקר מלאה בכל טוב.אתם אוכלים את הארוחה ואמא שלכם באה עם סוודר ואומרת לכם:"הינה, שלא יהיה לך קר..".לאחר מכן אתם יוצאים לכיוון המכונית המשפחתית שלכם ואבא שלכם מסיע אתכם לשדה התעופה.
מה תעשו?[/QUOTE]
"למה אנחנו נוסעים לשדה תעופה אבא?"אשאל את אבא שלי והתכונן לתגובה שלו.
-
~התחלה לכולם!~
[quote]
מה תעשו? [/quote]
"אבא, תזכיר לי לאן אני צריך לטוס?" אגיד לו בבושה ואחכה שאגיע לשדה התעופה.
-
[QUOTE=Shoutmon;1015477]
[center][size="4"][u]~התחלה לכולם!~[/u][/size][/center]
מה תעשו?[/QUOTE]
"אבא... יש בכלל טעם ללכת לשם? יש טעם למשהו בכלל?" אשאל אותו תוך כדי שאני שם משקפיים ואוזניות כדי שאחרי שהוא יגיד לי את תשובות, אוכל לישון קצת
-
[SIZE="4"][U][B][COLOR="Red"]~שימאגו~[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
"אנחנו נוסעים לשדה התעופה כדי שתגיע ליו אסאקורה, זוכר?" אביך אומר לך.
לאחר כמה דקות המכונית עוצרת ואביך אומר:"נו, אתה מתרגש מהפרידה מההורים?" בהתרגשות.
מה תעשה?
[COLOR="Blue"][SIZE="4"][U][B]~יוהן~[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
"אתה צריך לטוס לטוקיו ולמחתרת השאמנים!" אביך אומר לך.
לאחר כמה דקות המכונית נעצרת.אתה ואביך יוצאים מהמכונית ואביך מחבק אותך ואומר:"תשמור על עצמך!" ומזיל דמעה.
מה תעשה?
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Purple"]~זאק~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
"יש בכלל טעם לטוס לטוקיו!" אביך עונה לך בטון מתנשא טיפה "אתה צריך להציל את העולם אולי?!".
לאחר כמה דקות המכונית נעצרת ואתה מתעורר.
אביך בודק שאתה ער ופותח בשבילך את הדלת.
מה תעשה?
-
[quote]~יוהן~
"אתה צריך לטוס לטוקיו ולמחתרת השאמנים!" אביך אומר לך.
לאחר כמה דקות המכונית נעצרת.אתה ואביך יוצאים מהמכונית ואביך מחבק אותך ואומר:"תשמור על עצמך!" ומזיל דמעה.
מה תעשה?[/quote]
'איזה אבא בכיין יש לי' אחשוב על זה שהוא מזיל דמעה כי אני טס לטוקיו. אחפש את לוח הטיסות ובאיזה שער הטיסה שלי, וכבר אלך לבדיקת האבטחה.
-
[quote]~התחלה לכולם!~
מה תעשו?[/quote]
אני מסתכל מסביב ומחפש את ריק ושאני מוצא אותו אני מתחיל לדבר עם ריינו בדרך אליו ושאנחנו נהיה ביחד נלך למטוס
-
[QUOTE=Shoutmon;1015525][SIZE="4"][U][B][COLOR="Red"]~שימאגו~[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
"אנחנו נוסעים לשדה התעופה כדי שתגיע ליו אסאקורה, זוכר?" אביך אומר לך.
לאחר כמה דקות המכונית עוצרת ואביך אומר:"נו, אתה מתרגש מהפרידה מההורים?" בהתרגשות.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"כן אני מתרגש"אומר לאבי ואחבק אותו חיבוק חזק במיוחד ואז אלך לשדה התעופה כדי לטוס ליו אסאקורה.
-
[QUOTE=Shoutmon;1015525]
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Purple"]~זאק~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
"יש בכלל טעם לטוס לטוקיו!" אביך עונה לך בטון מתנשא טיפה "אתה צריך להציל את העולם אולי?!".
לאחר כמה דקות המכונית נעצרת ואתה מתעורר.
אביך בודק שאתה ער ופותח בשבילך את הדלת.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני קם ואומר לו,"טוב... נתראה כבר..." אני לוקח את הדברים שלי, ומתחיל ללכת לחפש את הטיסה שלי
-
שם משתמש: barney stinson
שם במשחק: קאי הארונו
תמונה: [IMG]http://www.absoluteanime.com/one_piece/thumbs/_shanks.jpg[/IMG]
רקע: קאי נולד בעיירה ענייה שלא היה לה בצפר. אי לכך, קאי התאמן ימים שלמים עם אביו באומנויות לחימה שונות למיניהן, בעודו שומר בסוד את היכולת שלו לראות רוחות. בגיל 11 אביו של קאי שאל אותו על הרוחות, מה שהבהיל מאוד את קאי, לאחר מכן אביו של קאי הסביר לו על הכל: קרב האימתנים, על שאמנים והטורניר ההולך וקרב. בגיל 14 קאי פגש את הרוח השומרת שלו, רוח של זאב לבן שיודע לדבר. מיד אחרי זה הוא קיבל מאביו חרב ברזל ישנה, אשר הזאב יכול להיכנס אליה, לאחר מספר אימונים קצרים היא נשברה לשניים. כיום, קאי בן 16, קיבל את המכתב המפורסם ומוכן לצאת להרפתקה של חייו, נגד זיק.
רוח שומרת: זאב לבן עם יכולת דיבור העונה לשם מארק פול. מארק לא פעם סיפר לקאי שהוא יודע לשלוט בקרח, אך קאי מעולם לא האמין לו.
נשק: חרב
טופס לחבר:
שם: ג'יימס ספירו
רוח שומרת: ג'ון ברנגס - פיראט אשר נהרג באחד מהקרבות שלו בעבר.
הערות/הארות: סורי על הרקע הצולע, בטח יהיה מה לתקן בו XD