-
העולם התחתון-חדש
[B][SIZE=5][U]"העולם התחתון"[/U][/SIZE][/B]
[SIZE=2]פרקים: יערך בהמשך....[/SIZE]
[SIZE=2]דמיות: יערך בהמשך....[/SIZE]
[SIZE=2][U]הקדמה:[/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=black]איך הכל התחיל? זו שאלה באמת קשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מאז שאני זוכר את עצמי, האלימות רדפה אחרי לכל מקום שהלכתי. בכל מקום שהייתי בו, האלימות הייתה איתי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black] בין אם זה בבית ספר, אם זה בשכונה ואפילו בבית. לי זה לא הפריע, אך לצערי זה הפריע לסביבה שלי. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הילדות שלי לא הייתה קלה - לא היו לי חברים ובבית רבתי כל הזמן עם ההורים שלי. כך חלפה לה מרבית ילדותי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שמי ג'ייק, אני בן עשרים ושתים וכרגע אני לומד משפטים. לפני בדיוק שבוע אבי נפטר ומאז התחילו רק בעיות. אמי בדיכאון, אחותי מתדרדרת לסמים. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אני השפוי היחידי במשפחה, לפחות כך חשבתי. כל החיים שלי השתנו כאשר איש לבוש בז'קט שחור מבריק ונעליים שחורות אשר צלקת גדולה מעטרת את פניו דפק בדלת ביתי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black] דווקא כאשר חשבתי שכל הסיפור שלי נגמר, הוא בעצם רק התחיל... [/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]פרק 1 בקרוב...[/SIZE]
-
אסור לפרסם הקדמה בלי פרק ראשון, כדי שתפרסם את פרק 1 מהר לפני שינעלו לך.
אם אתה מתכוון לפרסם את פרק 1 בדקות הקרובות ופשוט עדיין לא פרסמת, תבקש מהמנהל שימחוק את התגובה הזאת...
-