חברה תתעשתו (משתמשים ומנהלים)
אוקיי, אני די בטוח שכמה אנשים בפורום יחליטו לצאת נגד התגובה הזו, אבל אני בא כדי לעזור למשתמשים.
אני מבין שהמצב רע, אבל הרבה מאוד מהבעיות פה אתם יצרתם. אני מציע שינוי בגלל המצב הבעייתי הזה, ששני הצדדים צריכים לעשות. בגלל שהנושא הזה הוא חפירה עצומה, יש פה ספויילרים, ואתם תקראו את מה שנראה לכם חשוב לפי הכותרות. בכל הנושא אני מתייחס למשתמשים כאל הם ולא כאילו אני אחד מהם, בגלל שאני לא הייתי בפורום הרבה זמן, ולכן אני לא יכול להימנות איתם. אני לא עם אותה דעה כמו כל המשתמשים. הסיבה שזה הם ולא אתם היא כי הנושא כתוב גם להנהלה וגם למשתמשים, כי זה ניתוח של מצב הפורום.
הטון התקיף הבעייתי:
[SPOILER]
קודם כל אסביר למה הפורום נכנס למצב הזה- בעיות שהביאו למשובים, שעברו בצורה שעוברת על החוקים לפעמים (משוב על מנהל בפורום ולא בפרטי), ובצורה הרבה יותר מדי תקיפה, למשל [URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=36461"]בנושא הזה[/URL].
"טוב זה עבר כל גבול" היא כותרת הנושא. הוא יוצא למלחמה או למשוב? "אני קורא לכל המשתמשים, בואו נעשה משהו בנידון ולא נביא לו לשחק בנו כמו בובות עם חוטים"- אירגון צבא למרד. זה המסר שעובר מהתגובה הזו ובתכלס, אני מופתע שהנושא פתוח ושהמשתמש לא בבאן עכשיו. שמעתם על המרידות במצריים? הרבה הרוגים בגללן, כי הממשלה לא מוכנה למרד הזה. זה המצב שקורה כאן, רק שההרוגים מתבטאים כבאנים. תחשבו רגע שאתם פונים ליועצת שתעזור לכם עם מורה וצועקים עליה, תוקפים אותה, באים בטון תקיף ומעצבן ובעצמכם, לא ניסיתם לשנות יותר מדי. היא תרצה לעזור לכם? כנראה שלו. ומה יקרה, אם אתם תתלוננו עליה בצורה הזו?
[/SPOILER]
הטון ה"רגוע" שיכול לשפר את המצב:
[SPOILER]
אם אתם תוקפים אדם, הוא לא יקשיב לכם. לכן צריך טון אחר, טון שיבהיר שאתם יודעים שהוא מעליכם, ומבקשים עזרה במשהו. טון כמו [URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=36516"]בנושא הזה[/URL]. רוב ההודעה כתובה בטון של להעלות בעיות ולנסות לעזור לאכלס, ולא לפגוע בו. זה אחד הנושאים היחידים שלא אומר "אלכס צריך לעוף, ועומר צריך לעוף, וכל ההנהלה צריכה לעוף" וזה כבר דבר שיעזור לכם, אמירה כזו. זוכרים את היועצת ממקודם (מי שלא קרא את הספויילר הקודם, תקראו את הסוף שלו בבקשה). אם תפנו אל אותה היועצת, בטון רגוע, שלו, שמבהיר שברור לכם שהיא מעליכם, ותאירו לה בצורה מנומסת מה השינוי שאתם רוצים, מה אתם חושבים שתהיה התגובה שלה? יותר טוב, או פחות?
[/SPOILER]
אני צריך ללכת אז אני אמשיך את התגובה בהמשך, עם קטעים שיעסקו בשינוי עצמו יותר, וכן, גם בבעיות של ההנהלה.
מההנהלה אני רק מבקש- אל תנעלו לי את הנושא. זו עבודה שלי כדי לעזור לכם ולמשתמשים לשפר את הפורום, כי פה זו לא מדינה, ואף אחד לא התחייב לאף אחד, אז רק יחס הדדי יוביל למצב טוב בין הנהלה ולמשתמשים.