-
שישייה בפרל
אני עכשיו בעיר של המכון האחרון, אני מאמן את כל הפוקימונים עד רמה 50, עובר את המכון ואז לליגה לרמה 60
הנה השישייה:
בסטיודון (אבן, פלדה) 50
רפידש (אש) 50
טורטרה (אדמה+עשב) 49
פאלקיה (דרקון+מים) 47
לאקסריי (חשמל) 38 ---- לכדתי אותו רק עכשיו באיירונוורקס אז אני מאמן אותו הכי הרבה כרגע
סטארפורטור (רגיל+מעופף) 50
מכולם את ממש מרוצה חוץ מבסטיודון, אין לו התקפה כמעט, אבל מה שכן - ההגנה שלו מטורפת!!!
אני חושב אולי לשים את ריולו במקומו (מה שקצת בעיה כי הוא רמה 1) או את מדיצ'אם (הפוקימון לוחם+על-חושי)
מה אתם אומרים?
-
אז ככה:
1בסטיודון אמור להיות עם מלא התקפה וכמעט בלי הגנה!!
2על תיקח מדיצ'ם חס וחלילה חס ושלום!!:cry:
תיקח גלאד אחלה פוקימון!:D
-
[quote=koochi;1020593]אז ככה:
1בסטיודון אמור להיות עם מלא התקפה וכמעט בלי הגנה!!
2על תיקח מדיצ'ם חס וחלילה חס ושלום!!:cry:
תיקח גלאד אחלה פוקימון!:D[/quote]
מה פתאום על מה אתה מדבר?!?!?! בסטיודון עם המון הגנה ובלי התקפה, רמפארדוס הוא בלי הרבה הגנה ומלא התקפה!
ומדיצ'ם הוא אחלה של פוקימון, נסית אותו בכלל ליפני שאתה מדבר?!?
[SIZE=3][U][B]עכשיו לנושא:[/B][/U][/SIZE]
רעיון טוב יהיה ללכת על ריולו במקום באסטיודון.. אין לך ברירה אלה להתחיל מרמה קטנה, עם לא בלך אז מדיצ'אם או גלייד הם אחלה תחליף!
ובכללי כדי שתשים לחימה גם בשישיה כי זה מהסוגים הכי שימושיים שיש...
בתור פוקימון אש ההיתי ממליץ לך להחליף את רפידאש בהאונדוור ואז לפתח אותו להאונדום הוא ממש שימושי בליגה והוא גם יותר חזק מרפידש!
אההה ורק אצע שלי.. אני ממש שונא אגדיים.. אז אני מציע לך להחליף את פלאיקה בגרידוס.. אבל זה מה שבלך כבר.
עם את רוצה סטים תגיד לי בפרטי.. אני יביא לך את הסטים הכי טובים שיש לכולם סמוך עליי.
-
כמו שאמרו קודם, כדאי לקחת פוקימון לחימה, אני ממליץ לקחץ ריולו אפילו אם זה אומר לאמן מרמה 1, ולשחק עם אגדיים זה די הורס, כי אז הכל קל, אז אני מציע לך להחליף את פאלקיה