תראו אני משועמם בהפסקות וגם כל הבנים בכיתה שלי והכיתה לא מתעניינת בפוקימון,יוגיהו וכאלה.
אז אני צריך איזה שהוא משחק כדי שנתעסק כי ממש משעמם לנו,בבית ספר שלנו אסור קלפי מלחמה.
מה אני יכול להביא לבית ספר כדי שאני לא ישתעמם ושישחקו איתי??????????
Printable View
תראו אני משועמם בהפסקות וגם כל הבנים בכיתה שלי והכיתה לא מתעניינת בפוקימון,יוגיהו וכאלה.
אז אני צריך איזה שהוא משחק כדי שנתעסק כי ממש משעמם לנו,בבית ספר שלנו אסור קלפי מלחמה.
מה אני יכול להביא לבית ספר כדי שאני לא ישתעמם ושישחקו איתי??????????
כדור כדורגל
[QUOTE=Ilan;1020023]כדור כדורגל[/QUOTE]
אין לנו איפה לשחק וגם לפעמים כיתות גבוהות תופסים את המגרש או זורקים לנו את הכדור למחוץ למגרש
כדור כדורסל, תדבר עם חברים מה קרה אתמול מה חדשות מה דעתם על Xxxx שיחות של חברים נו אתה יודע..
אני אישית מדבר עם חברים ולפעמים שמשעמם לי אני משחק באייפוד
תביא מונפול או שש בש או דומינו משחקי חברה
[QUOTE=niv961;1020026]אין לנו איפה לשחק וגם לפעמים כיתות גבוהות תופסים את המגרש או זורקים לנו את הכדור למחוץ למגרש[/QUOTE]
אז תאלתרו תשימו שער של תיקים וגמרנו או פשוט תדבר איתם על בנות כמו שבר הציע
[QUOTE=TheMasterBar;1020027]כדור כדורסל, תדבר עם חברים מה קרה אתמול מה חדשות מה דעתם על Xxxx שיחות של חברים נו אתה יודע..
אני אישית מדבר עם חברים ולפעמים שמשעמם לי אני משחק באייפוד[/QUOTE]
חח גם לי זה היה ככה אבל ההורים שלי לקחו לי אותו כי אני ראיתי פXרXו בבית ספר ואיזה ילד הלשין ובגלל זה אני מוכר אותו
[QUOTE=Ilan;1020029]אז תאלתרו תשימו שער של תיקים וגמרנו או פשוט תדבר איתם על בנות כמו שבר הציע[/QUOTE]
חח רעיון נחמד אבל צריך כדור ספוג שהוא לא פגע למישהוא בראש
שיט בטעות עשיתי דאבל לא שמתי לב לא לנעול פליזזזזזזזז
תתחיל עם בחורות בהפסקה מה אני אגיד לך... תסתובבו בקבוצות ותדברו על ענייני היום תמצא דברים שיש לך במשותף עם חברים שלך... לא כל החיים שלך פוקימון/ יוגיהו נכון? אם לא מצבך ממש רע....
[QUOTE=KillerBee;1020034]תתחיל עם בחורות בהפסקה מה אני אגיד לך... תסתובבו בקבוצות ותדברו על ענייני היום תמצא דברים שיש לך במשותף עם חברים שלך... לא כל החיים שלך פוקימון/ יוגיהו נכון? אם לא מצבך ממש רע....[/QUOTE]
אנחנו מדברים וזה ואז מתחיל להיות ממש ממש משעמם
[QUOTE=niv961;1020030]חח גם לי זה היה ככה אבל ההורים שלי לקחו לי אותו כי אני ראיתי פXרXו בבית ספר ואיזה ילד הלשין ובגלל זה אני מוכר אותו[/QUOTE]
שובב סתם חח.
אז תגיד למורה שלך שכל הכיתה תיתן כסף לועד הורים (אם יש לכם) שיקנו כל מיני משחקים כמו שאצלנו בשיכבה יש לכל שיכבה לובי ובהפסקות הגדולות של ה20 דקות פורסים מחצלת ומוציאים כל מיני משחקי קופסא שהועד קנה לדוג': שש בש, דמקה, מנקקלה, שח מט וכו'....
חחח אבל למכור ב650 שקל זה די זול בכל זאת הוא במצב די טוב
אז תצחקו על אנשים זה תמיד עובד[/QUOTE]
אז זה שווה לי אז אני יקנה שאני ימכור קודם כל
הכן את שיעורי הבית לשיעור הבא במערכת. חוסך המון זמן בבית אם אין לך מה לעשות בבית הספר.
קלפי מלחמה הכוונה היא הקלפים הרגילים שמשחקים בהם מלחמה? למה אסור?
כי חבל יש טונה משחקים שאצלנו משחקים.. הוק,צ'יט,יניב וכאלה.. זה לא חייב להיות טקסס הולד'ם(פוקר) Xd
אם אסור,אז כמו שאמרו כבר,דבר עם חברים או תתחיל עם בנות בהפסקה...