-
שישייה ל soul silver
היי אנשים,בזמן האחרון התחשק לי לשחק שוב במשחקים Hg/ss, ומכיוון ששיחקתי פעמיים בhg ואף פעם לא ב Ss, חשבתי לשחק בו.
אתמול גיליתי שבקרוב ייצאו איוונטים של הכלבים האגדיים לווי-פי של Hg/ss האירופאים, אז הורדתי Ss ספרדי P:
ועכשיו אני צריך עזרה בבחירת פוקימונים לשישייה, אני לא רוצה פוקימונים יותר מידי חזקים עם סטאטים בסיסיים כוללים של 600 ומעלה כמו דראגונייט, סלאמנס, מטאגרוס, טיירניטאר וכו', אך מצד שני אני לא רוצה פוקמונים ממש חלשים.
כרגע חשבתי על הפוקמונים הבאים:
נידוקינג [רעל/אדמה]
אקסטו [מעופף/על-חושי]
בלאסטויז [מים]
שקלתי לקחת גם את אמפרוס כפוקמון חשמל, אך מצד שני המתקפות שלו לא מי יודע מה מגוונת ככה שזה דיי הורס אותו, אז חשבתי לקחת את הראיקו מהאיוונט של המשחקים האירופאים, גם ככה הוא ייצא ממש בקרוב.
אז מה שאני צריך זה לדעת האם כדאי לי לקחת את ראיקו או לא, ודבר שני המלצה לעוד 2 פוקימונים שלא ייצרו לי כפל סוגים, חולשה של 3 פוקמונים או יותר לאותה החולשה (לדוגמא יש לי כבר נידוקינג ופוקימון חשמל שחלשים מפני מתקפות אדמה, אז אני לא אקח לדוגמא פוקמון מסוג אש, פלדה, או אבן שחלשים מפני מהלכי אדמה, אלא אם כן הם משולבים עם סוג נוסף שגורם להם להיות חסינים מפני אותה החולשה או יכולת.
עריכה:
מכיוון שישנם 2 פוקמונים שחלשים מפני מהלכי אדמה, מהלכי חשמל ומהלכי קרח, תשתדלו שהפוקמונים שאתם מציעים לא יהיו חלשים מפני הסוגים האלה P:
-
האיוונט זה לא נכון ..
צריך לקנות אותו מחנויות גיימסטופ אני חושב ...
לא הבנתי למה התכוונת שאתה לא רוצה עם אותה חולשה ..
והנה המלצה :
[COLOR=red]נידוקינג - אדמה , רעל[/COLOR]
[COLOR=red]בליסטויז - מים[/COLOR] , ; אתה יכול במקומו גם קלויסטר או לפרס הם גם טובים ....
[COLOR=red]קסטו - מעופף , על-חושי[/COLOR]
[COLOR=red]האונדום - אש , אופל ;[/COLOR] סוגים חזקים
[COLOR=red]הרקרוס - חרק , לחימה ; [/COLOR][COLOR=dimgray]סוגים יעילים בליגה ...[/COLOR]
[COLOR=red]ואחרון מגנזון ...פלדה , חשמל ; [/COLOR][COLOR=dimgray]הוא פוקימון חזק מאוד...תאמין ...[/COLOR]
-
ממש לא, הוא יוצא באיוונט של ה wi-fi.
"The next [B]Wi-fi event[/B] in pokemon heart gold soul silver gives you a special raikou, entei & suicune"
ציטוט ישיר מסרבי, ככה שאני כן יוכל להשתמש בראיקו
ובאותה חולשה התכוונתי לכך שאני לא אקח נגיד פיקאצ'ו, גולם ומגנמייט לדוגמא משום ששלושתם חלשים לאדמה.
או שאני לא אקח וילפלום, סיזור ומגנמייט מפני ששלושתם חלשים לאש.
ואני לא אקח לדוגמא דונפאן, סודוודו ומגמר כי שלושתם חלשים למים.
הבנת עכשיו את העיקרון?
ובקשר למה שהצעת לי, האנדום בהחלט חזק, אך מצד שני ניתן להשיג אותו רק אחרי הליגה.
מגנזון טוב, אבל אם אני לא אעביר אותו ליהלום, פנינה או פלאטינום הוא ישר מגנטון לאורך כל המשחק.
וכמו כן, בשישייה שהבאת לי יש את הבעיה של החולשות שציינתי, מגננזון, האנדום ונידוקינג חלשים לאדמה.
בקשר להראקרוס, בעיקרון הוא דיי חזק ויעיל, כבר יצא לי להשתמש בו כמה פעמים, אבל אני רוצה לברר כמה EXP הוא צריך כדי להגיע לרמה 100, לא ממש מתחשק לי יותר מפוקימון 1 שצריך הרבה EXP כדי לעלות רמות.
אבל הראקרוס או פוקמון חרק טוב אחר כמו פינסיר באמת יהיו נחמדים
עריכה:
חשבתי על זה, לא ממש מתחשק לי לשחק עם הראקרוס כי כבר השתמשתי בו במשחקים האלה.
אבל חשבתי שאולי פוקמון לוחם יכול להיות תוספת נחמדה לצוות שלי, הוא גם יעזור לי נגד סנורלאקס ולאפרס של רד בסוף המשחק.
הבעיה היא שהשתמשתי בלא מעט פוקמוני לחימה במהלך המשחקים ששיחקתי, ככה שהאפשרויות דיי מצטמצמות ל-
היטמונצ'אן, פוליראת' (יצור לי כפל סוגים), והיתר מהדור השלישי ככה שאני יוכל להשיג אותם רק אחרי הליגה.
אז..כדאי לי להוסיף את היטמונצ'אן לצוות?
-
-
-
אני לא כולכך מבין בכל הסטאטים אבל עצה אתה יכול להחליף את בלאסטויז בקינגדרה גם חזק וגם מוסיף לך עוד סוג בלי כפל
-
אני יודע, השתמשתי בקינגדרה כמה פעמים, זאת הסיבה שלא בחרתי בו.
אני רוצה להשתמש בפוקמונים שעדיין לא יצא לי להשתמש בהם, בגלל זה בחרתי בבלאסטויז.
-
התחלתי קצת לשחק בוייפי והבנתי שכפל סוגים זה לא כזה נורא
בכל אופן אפשר להשיג הונדום בספארי
לחימה חשבת על מצאמפ (no Guard) הוא קטלני
במקום בלסטויס אולי פליגרט הוא נראה לי יותר טוב
-
זאת לא שישייה לwi-fi, לכן אני לא מחפש פוקמונים שיהיו קטלניים כדי שיפרקו שישיות.
אני רק מעוניין לשחק עם פוקמונים שלא יצא לי לשחק איתם עדיין, רק בשביל הסטורי.
בגלל זה בחרתי במי שבחרתי ; בלאסטויז, נידוקינג ואקסטו.
את האנדום יצא לי לאמן ואפילו אימנתי 1 לקרבות wi-fi, כנ"ל למאצ'אמפ.
שקלתי כלוחם את היטמונצ'אן, גם לא יצא לי לאמן אותו וגם הוא יוכל ללמוד את שלושת אגרופי האלמנטים.
מצד שני, אפשר להשיג אותו רק אחרי המכון השמיני אם אני לא טועה, אחרי שיש אפשרות להשתמש בעליית מפלים.
-
כפוקימוני מים אתה יכול לקחת את:
Walrein
Mantine
Kabutops
או אומסטאר
-
הבעיה שאת רובם אני יוכל להשיג רק אחרי הליגה ואת מנטיין רק ב Hg, ככה שאני לא יוכל להשיג אותם.
את סקווירטל אני משיג פשוט מה Gts, נלחמתי נגד מאמן שיש לו סקווירטל במשחק ככה שהוא נכנס לדקס שלי ויכולתי לבקש אותו שם.
-
מה עם לפרס?
אני מבין את הרצון לשחקן עם פוקימונים חדשים, אבל זה מצמצם את האפשרויות, בטח אם שחקת הרבה פעמים.
תרשום איזה פוקימונים שחקת איתם וננסה למצוא לך שישייה שלא מורכבת מהם
זה עדיף מאשר להציע לך כל הזמן וכל פעם תגיד אם שחקת או לא איתם
-
אני חושב שהרשימה של הפוקמונים שלא שיחקתי איתם ואני יוכל להשיג אותם לפני הליגה (דורות 1-2 בלבד) תיהיה קצרה יותר Xd
אני אשום את השמות של אלו שלא חלשים מפני קרח וחשמל כדי שלא תיהיה לי חולשה משולשת (אני דיי הוצאתי את ראיקו מהרשימה בסוף)
אז הינה מי שלא שיחקתי בהם ולא חלשים לקרח או חשמל (וכמובן לא ייצרו לי כל סוגים) שאני יכול לבחור בהם:
[b]חרק[/b]
פינסיר, אריאדוס, לדיאן, באטרפרי, בידריל ופארסקט
[b]חשמל[/b]
ראיצ'ו, אמפרוס ואלקטרוד
[b]לחימה[/b]
היטמונצ'אן
[b]אש[/b]
רפידאש
[b]נורמל[/b]
גראנבול, אורסרינג, סטנטלר
וכרגע השלישייה המתוכננת שלי הם:
בלאסטויז (בקרוב אני אשיג סקווירטל מהgts)
אקסטו ((כרגע נאטו)
נידוקינג (כרגע נידורינו)
-
אתה צריך עשב אש וחשמל בעקרון
אני ממליץ לך על טנגרות' (המפותח של טנגלה), אולי אין לו הכי הרבה התקפה (שאפשר לשנות את זה) אבל יש לו הרבה חיים והגנה
אם יש לך איך להביא מגנזון זה ממש טוב, אם לא תיקח אמפארוס
ואש האונדום יכול להיות ממש טוב, או מגמר אבל הוא סוג אחד
וגם להוציא את נידוקינג ולשים הראקרוס, הוא ממש ממש ממשששששש מומלץ
-
[quote=Chizo;1024351]אתה צריך עשב אש וחשמל בעקרון
אני ממליץ לך על טנגרות' (המפותח של טנגלה), אולי אין לו הכי הרבה התקפה (שאפשר לשנות את זה) אבל יש לו הרבה חיים והגנה
אם יש לך איך להביא מגנזון זה ממש טוב, אם לא תיקח אמפארוס
ואש האונדום יכול להיות ממש טוב, או מגמר אבל הוא סוג אחד
וגם להוציא את נידוקינג ולשים הראקרוס, הוא ממש ממש ממשששששש מומלץ[/quote]
כל הקטע מבחינתי זה להשתמש בפוקמונים שעוד לא השתמשתי בהם.
בגלל זה נידוקינג ובלאסטויז הם בגדר חובה אצלי בצוות.
אקסטו..טוב, אין לי איך לאמן אותו בגלל שאין לו מתקפה 1 שפוגעת בHP, אז אני כנראה מחליף אותו בצ'אריזארד.
כפוקמון חשמל אני כנראה אקח את אמפרוס או מנקטרייק, למרות שאני נוטה יותר לכיוון מנקטרייק כי יש לו מתקפות מסוגים מגוונים יותר מאשר אמפרוס.
בקשר לטנגלה, אם אני לא טועה אפשר להשיג את טנגלה רק מתחת לעיר פאלט, עד שאני אגיע לשם ואשיג אחד כל שאר הצוות כבר יהיו רמות 65-70 ואז ייקח לי זמן לאמן אותו עד שהוא יגיע לרמה של שאר הצוות.
והאמת שחשבתי לקחת את היטמונצ'אן בתור לוחם כי כבר השתמשתי בהראקרוס.
מה דעתך?