-
שישיית wifi
שלום אני הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות שישייה ואני מבקש שלא תיתנו סטים מסרבי כי זה לwifi
הנה מה שחשבתי:
Metagross
Meteor Mash
Agility
Earthquake
Zen Headbutt
חפץ odd incense
Dragonite:
Outrage (סטאב) (נגד חולשה לדרקון)
Earthquake (נגד חולשה לאבן)
Heat Wave (נגד חולשה לקרח)
Thunderpunch
חפץ קסקס דרקון
Infernape
Thunderpunch (נגד חולשה למים ומעופף)
Heat Wave (סטאב)
Close Combat (סטאב)
ריקוד חרבות
חפץ flame plate
Swampert
Waterfall (סטאב)
Earthquake (סטאב)
Ice Punch (נגד צמח)
Hammer Arm
חפץ מים מיסטיים
Tyranitar (אני יוציא אותו אחרון בגלל היכולת שלוI)
Rock Slide
Earthquake
Ice Punch
Thunderpunch
Roserade
Leech Seed
Aromatherapy
Sleep Powder
Sludge Bomb
-
החפצים שננת להם לא שהו וחלק מהסטים גם לא כאלה טובים
-
למה יש לי הרגשה שכבר פתחת את הנושא הזה כמה פעמים ><"?
בכל מקרה, אני לא חושב שכדאי לך לתת לדראגוננייט Outrage, יש לזה כמה וכמה חסרונות.
זה ימישך להשתמש בזה פעמיים עד 3 ואחרי זה יבלבל אותו, ואפילו משהו נגד הבילבול לא נתת לו בכלל.
ותחשוב על זה ככה, אתה משתמש ב Outrage, היריב יודע שזה ימשך עוד תור או 2 אז הוא מחליף לפוקמון פלדה בעל הגנה גבוה שהמתקפה תגרום למינימום נזק, ואז הוא פוגע בדראגונייט ומחסל אותו סופית או שהבילבול עושה את העבודה.
אני חושב שכדאי לך להחליף לדראגון קלאוו, או שפשוט תשאיר את ה Outrage, אבל תשנה את החפץ למשהו שמרפא את הפוקמון מבלבול ותלמד אותו Dragon dance, שיחזק את ההתקפה הפיזית שלו, וככה גם אם היריב יחליף לפוקמון פלדה, אחרי כמה DD זה יגרום לו ללא מעט נזק.
דבר שני, לדעתי, אם אתה נותן לאינפרנייפ ריקוד חרבות אולי כדאי שתשנה את החפץ לפוקוס סאש, כדי שיבטיח שאינפרנייפ ישרוד בזמן שהוא משתמש בריקוד חרבות, כי בינינו, ההגנות שלו לא כאלה גבוהות..
ודבר שני, אנינ חושב שכדאי גם לשנות את מתקפת האש למהלך פיזי, כדי שיקבל חיזוק מריקוד החרבות, אולם זה לתת לו מתקפה מיוחדת עשוי לעזור לו בסיטואציה שבה אתה נמצא נגד פוקמון שההגנה שלו גבוה אבל ההגנה המיוחדת נמוכה, לדוגמא וויזיננג או גלאיסקור.
דבר שלישי, גם אם יש לו מהלך קרח, אל תציב את סוואמפרט נגד פוקמוני עשב, לא רק שהוא יהיה איטי מרובם, מתקפות עשב יגרמו לנזק של פי 4 כנגדו, ככה שיש סיכוי אדיר שהוא יתעלף עוד לפני שיספיק להשתמש במתקפת הקרח שלו, אבל תשאיר אותה למקרה שאתה תלחם נגד פוקמוני דרקון, מעופף וכו' שזה אפקטיבי כנגדם.
-
היתי יכול להביא לך איפרנייפ אבל אם אביא לך אני לא אביא את לוחית האש (יש לי לוחית אחת וארקאוס אחד)
-
[quote=liran cena;1038829]היתי יכול להביא לך איפרנייפ אבל אם אביא לך אני לא אביא את לוחית האש (יש לי לוחית אחת וארקאוס אחד)[/quote]
מתוך [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=4919"]חוקי פורום פלטינה:[/URL]
[quote]
14. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים.
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא אסור למעט 2 מקרים:
א. מותר להקפיץ כל נושא נעוץ.
ב. מותר להקפיץ מדריך בתנאי שהקישור למדריך מופיע בנושא [URL="http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=5731"][COLOR=#3d88b1]אשכול עזרים & מדריכים[/COLOR][/URL].
כל שאר המקרים אסורים בהחלט.
[/quote]
ננעל, קרא חוקים!