חידון פוקימוני החיות הגדול
[quote=~DaRk_AnGeL~]יש לך אישור.[/quote]
יש אישור מאלכס:
[U][COLOR=#ff0000][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/2069/63676090.png[/IMG]][/COLOR][/U]
[COLOR=black]אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן[/COLOR]
[U][COLOR=red][U][COLOR=red][SIZE=4]חידון פוקימוני החיות הגדול[/SIZE][/COLOR][/U][/COLOR][/U]
[COLOR=red][U][U][SIZE=3][COLOR=red]הקדמה[/COLOR][/SIZE][/U][/U]
[U][COLOR=red]שלום,אני עומר אם לא הכרתם אותי והיו לי בעבר עוד 2 חידונים בפורום זה. תחפשו אם אתם רוצים. אני פה בשביל שתיהנו ומי שיעבור על החוקים הבאים יוענש בחומרה.[/COLOR][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=black]החוקים[/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=black]1]כל חוקי הפורום והחוקים הגלובאליים חלים גם פה[/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=black]2]נא לא להספים ולא לעשות דאבל פוסט,אני ימשיך שאני ירצה ואל תזכירו לי.[/COLOR][COLOR=black]3]ליהנות![/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=black]4]לשחק עם רוח ספורטיבית![/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=black]5]להביא רק ספרייטים ושמות של הפוקימון. משתמש בלי ספרייט או בלי שם תיפסל תשובתו.[/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=darkred]6]אין לערוך את ההודעות,ואין להתווכח עם החלטותיי.[/COLOR]
[U][SIZE=4][COLOR=#943634][U]איך זה הולך?[/U][/COLOR][/SIZE][/U]
[U][COLOR=#943634]אז ככה,אני אומר לכם שם של חיה,למשל תנין. ואתם תצטרכו להביא לי כמה שיותר פוקימונים שמבוססים על חייה זאת,לכל שאלה יהיה זמן מוקצב או עד שמישהו יגיב. למשל טוטודייל , התנין מהדור החמישי וכו'.[/COLOR][/U]
[U][COLOR=#595959]נקודות:[/COLOR][/U]
[U][COLOR=#595959]Marshmellow 2Points[/COLOR][/U]
ilan 2Points
Kodak4 Points
FakeBoy 2Points
[U][COLOR=#595959][U]פרס[/U][/COLOR][/U]
[/COLOR][COLOR=#595959][U]הנאה![/U][/COLOR]
[U][SIZE=3][COLOR=#595959]חייה 1: (קל)[/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=#595959]חתול. תנו לי כמה שיותר ספרייטים ושמות (בייחד ) של פוקימונים שמבוססים על חייה זו![/COLOR][/SIZE][/U]