-
WWE-תוצאות| Raw 7.2.11
[B][CENTER]התוכנית נפתחת שוינס מקמן מודיע שהGM המסתורי של הראו יתפרסם ברסלמניה.
רנדי אורטון יוצא לזירה, הוא נכנס בשיר שלו ועושה את הכניסה שלו. הוא אומר שCM פאנק לא שווה כלום והוא אפס. CM פאנק נכנס לזירה. הוא אומר שהוא יגיד לו למה הוא עשה לו GTS, הוא מראה לו קטע מהאנפורגין ב2008 בו רנדי עושה על פאנק פאנט קיק ובגלל זה פאנק הפסיד קרב על אליפות העולם אז עכשיו פאנק מחזיר לאורטון. הנקסוס יוצאים לזירה, הם תוקפים את אורטון, הם מחזיקים אותו בשביל שפאנק יתקוף אותו אבל רדני אורטון משתולל ונוגח בפאנק ויורד לפאנק מלא דם מהאף. נקסוס תוקפים שוב את אורטון ואז פאנק עושה לו GTS (Go To Sleep שזה הפינשר שלו).
קרב ראשון
R טרוט' נגד מייסון ריין
מנצח: R טרוט'. R טרוט' הפסיד בקרב אבל אחרי הקרב מייסון ריין תקף אותו ועשה עליו נעילה מה שגרם לשופט לפסול את R טרוט'.
קרב שני-קרב דיוות
איב טורס, גיל קיים, וטאמינה נגד מלינה,ברי וניקי בלה
מנצחות:איב,גיל,וטאמינה. איב ניצחה אחרי שביצעה נייקברייקר על מלינה.
מראים פרומו למתאבק שיופיע ב21.2.11 אחרי הEC ורואים בברור שזה אנדרטייקר.
קרב שלישי
מייקל מגילקטי נגד ג'ון מוריסון
מנצח:ג'ון מוריסון. ג'ון ניצח לאחר שביצע עליו את הסטארשיפ פיין. לאחר הקרב פאנק תקף את מוריסון, וריסס עליו ספריי בעין.
קרב רביעי
דניאל בראיין וג'רי המלך לולר נגד טד דיבאסי ומיז
מנצחים:דניאל בראיין וג'רי לולר. לולר הצמיד את טד דיבאסי.
קרב חמישי
קינג שיימוס נגד דיויד אוטנגה
מנצח:אין מנצח. באמצע הקרב מארק הנרי תקף את שנייהם
קרב שישי
אלברטו דל ריו נגד סנטינו מארלה
מנצח:אלברטו דל ריו. דל ריו ניצח אחרי שהצמיד את סנטינו.
קרב שביעי
ג'ון סינה נגד CM פאנק
מנצח: CM פאנק. ג'ון עשה עליו תרגיל לא חוקי ותקף אותו מתחת לחגורה. אחרי הקרב הנקסוס רצו לתקוף את סינה ורצו אל הזירה במהירות. ג'רי המלך לולר זרק לסינה כיסא כדי להעיף את הנקסוס מהזירה.
ראו ירדה מהאוויר.
אחרי שראו ירדה מהאוויר בשביל הקהל עשו קרב של סינה וארטון נגד המיז וCM פאנק שבסופו ניצחו סינה ואורטון.[/CENTER][/B]
-
ראו לא מי יודע מה טוב, אבל פאנק באמת מוסיף, רק חבל שזה לא ככה במסאקדאון.
פאנק לעולם לא יהיה אובר, זה מה שטוב בו. למרות שהוא מושפל כמה וכמה פעמים, זה רק לטובה.
אני הרבה זמן לא ראיתי Wwe (משהו כמו לפני Ss) אז תוכל לעדכן אותי?
-פאנק יצר נקסוס משלו.
-איפה הנקסוס המקוריים?
-ג'קסון הפך להיל, כן?
-קיין הפסיד את האליפות, איזה סטוריליין הביאו לו אחרי זה, אם בכלל?
-
[QUOTE=DarKCry;1024568]ראו לא מי יודע מה טוב, אבל פאנק באמת מוסיף, רק חבל שזה לא ככה במסאקדאון.
פאנק לעולם לא יהיה אובר, זה מה שטוב בו. למרות שהוא מושפל כמה וכמה פעמים, זה רק לטובה.
אני הרבה זמן לא ראיתי Wwe (משהו כמו לפני Ss) אז תוכל לעדכן אותי?
-פאנק יצר נקסוס משלו.
-איפה הנקסוס המקוריים?
-ג'קסון הפך להיל, כן?
-קיין הפסיד את האליפות, איזה סטוריליין הביאו לו אחרי זה, אם בכלל?[/QUOTE]
[B]-איפה הנקסוס המקוריים? אוקי, בזמן הפיוד של ווייד באראט וג'ון סינה שיצר את הקבוצה החדשה והחזקה היותר בWWE שהיא הנקסוס, סינה יצא נגד הנקסוס והוא רצה לפרק את הקבוצה כדי שהקרבות במיין אווינטים יהיו בלי התערביות שיהרסו קרבות (כמובן שזה חלק מרקע של הפיוד, סטוריליין). בקרב הקובע בין וויד באראט לסינה TLC פאנק היה פצוע ויש על שולחן השדרנים וכבר אז ראו את העקיצות של פאנק על סינה, סינה בסוף הקרב ניצח את באראט ופצע אותו. שבוע~שבועיים אחר כך בראו סינה ניצח מישהו בהכנעה, הנקסוס באו בלי באראט ותקפו את סינה, אחרי שהם יצאו מהזירה פאנק נכנס ועשה לסינה GTS והפך למנהיג של הנקסוס. אחרי שבוע באראט חזר ועשה הסכם עם פאנק שאם הוא מנצח את שיימוס ורנדי אורטון הוא גם יקבל אפשרות לקבל את אליפות הWWE בRR וגם להיות ראש הנקסוס ופאנק יהיה ה"עבד" שלו בנקסוס. ויד עמד לנצח בקרב, פאנק יתערב ובגללו באראט הפסיד. באראט עזב לסמקדאון ואחר כך הקים קבוצה חדשה "הקור" היט' סלייאר וג'סטין גבריאל חברו אליו בחזרה ואחרי שבוע איזייקאל ג'קסון חבר אליו. בראו פאנק, דויד אוטנגה ועוד שתיים שאני לא זוכר ביחד עם מייסון ריין הפכו ל"נקסוס החדשה".
-ג'קסון הפך להיל? כן הוא היל כרגע
-קיין הפסיד את האליפות, איזה סטוריליין הביאו לו אחרי זה, אם בכלל? לא קיבל כלום, לא עושים איתו כלום. אני מקווה שהוא יקבל פיוד בחזרה עם טייקר.[/B]
-
-
[QUOTE=DarKCry;1024671]ואיזה מתאבקים היצטרפו?[/QUOTE]
הרבה פרשו וחזרו, אני לא זוכר מי אבל החדשים בתמונה המרכזית זה מייסון ריין ובוקר T שחזר אחרי פרישה ארוכה מהWWE
-