-
הארה|stm
בבניגוד לאלה שמפרסמים תלונות וכ'ו אני מפרסמת הארה.
אחרי שנרשמתי לפורום, שמתי לב שstm מקפיד מאוד על הכללים של הפורום.
ראיתי הודעות שלו, ללא שגיאות, מנוסחות היטב, יפות לעין, אני רוצה לציין אותו לטובה.
בדקתי הודעות ממזמן וראיתי גם הודעות מושקעות שלו. הוא נועל נושאים עם הסבר ברור, ציטוט, ומקפיד על החוקים. הוא יכול לשמש דוגמא טובה למנהלים אחרים. אני מקווה שאפשר לפרסם הארות כאן, בכלל, אבל הייתי חייבת לציין אותו לטובה. תמשיך לשמש דוגמא טובה למנהלים אחרים!
-
הוא יכול לשמש דוגמה כמעט לכל המנהלים הראשיים + המייסדים + הפקחים
-
נכון, עידו!
בדיוק ככה!
אפילו מנהל יכול לשמש דוגמא של דרגה גבוהה מעליו.
(לא בהכרח לכולם!)
-
-
יש לכתוב *הערה*
ובקשר לstm אין ספק שהוא משמש כדוגמא כולם יכולים ללמוד ממנו
-
יש מצב שאתם הופכים אותו לפקח? הוא באמת אהוב המשתמשים...
-
[QUOTE=talent man;1026221]יש לכתוב *הערה*
ובקשר לstm אין ספק שהוא משמש כדוגמא כולם יכולים ללמוד ממנו[/QUOTE]
הערה זה משהו שצריך לשפר. נגיד, אני פותחת נושא 'הערה| ...' אז אני מקשת מאותו אדם לשפר משהו אבל הארה זה מן המילה אור, הצד החיובי במשהו. stm מאוד תורם לפורום ודואג שלא ירמו ואפילו ביטל את האפשרות לזכות בווינר אם עושים מדריך כדי שלא יעשו את זה בשביל הווינר אלא בשביל הפורום.
-
[quote=talent man;1026221]יש לכתוב *הערה*
ובקשר לstm אין ספק שהוא משמש כדוגמא כולם יכולים ללמוד ממנו[/quote]
לא.
הארה זה מהמילה "אור" וזה שונה מהמילה הערה.
השאלה היא למה היא התכוונה, הערה או הארה.
ובקשר לstm אני מסכים.
למרות שזה לא חוכמה, בכל זאת הוא בוט :wink:
-
יש בעיה קטנה,הוא מנהל פורום משחקי פוקימון ואין אף אחד שעובר את הרמה שלו,יש הרבה פורומים של משחקי פוקימון ונגיד והוא יהיה פקח,העבודה תכביד עליו יותר מידי.
בכל מקרה,לא נראה לי שהוא מעוניין להיות פקח,הוא מעוניין רק בפורומים שקשורים למשחקי פוקימון בעיקר ובפורומים שקשורים לפוקימון...
אתם ראיתם אותו מסתובב בפורומים אחרים?
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1026225]יש בעיה קטנה,הוא מנהל פורום משחקי פוקימון ואין אף אחד שעובר את הרמה שלו,יש הרבה פורומים של משחקי פוקימון ונגיד והוא יהיה פקח,העבודה תכביד עליו יותר מידי.
בכל מקרה,לא נראה לי שהוא מעוניין להיות פקח,הוא מעוניין רק בפורומים שקשורים למשחקי פוקימון בעיקר ובפורומים שקשורים לפוקימון...
אתם ראיתם אותו מסתובב בפורומים אחרים?[/QUOTE]
רק בפוקימון כללי.
הוא גם מסוגל לתרום לשני פורומים בבת אחת. הוא פותח נושאי חדשות הרבה פעמים בפורום 'פוקימון-כללי' וגם תורם לפורומים של משחקי פוקימון. הוא נותן דוגמא טובה מאוד ופקחות תכבד אותו מאוד, אבל, העבודה תכביד עליו מאוד. אני מקווה שאף פעם לא תוציאו אותו מתפקידו. (אלא אם כן הוא יבקש)
-
הוא המנהל שמנהל יותר פורומים מכולם ולא צריך להכביד עליו עוד פורום.
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1026225]יש בעיה קטנה,הוא מנהל פורום משחקי פוקימון ואין אף אחד שעובר את הרמה שלו,יש הרבה פורומים של משחקי פוקימון ונגיד והוא יהיה פקח,העבודה תכביד עליו יותר מידי.
אתם ראיתם אותו מסתובב בפורומים אחרים?[/QUOTE]
כן לפעמיים הוא מסתכל בפורום שלא קשור לפורום
ואפשר למצוא הודעות שלו שהוא הגיב בפורומים שלא קשורים לפוקימון
-
נכון. עוד עבודה יכולה לגרום לו לפרישה מהפורום גם בגלל עבודת יתר. בכל מקרה, טוב שהוא מנהל לדוגמא.
-
-
[QUOTE=The Pizza;1026224]לא.
הארה זה מהמילה "אור" וזה שונה מהמילה הערה.
השאלה היא למה היא התכוונה, הערה או הארה.
ובקשר לstm אני מסכים.
למרות שזה לא חוכמה, בכל זאת הוא בוט :wink:[/QUOTE]
צודק טעות שלי לא שמתי לב...
עכשיו בקשר לstm לפי דעתי אם יהפכו אותו לפקח יהיה לו קשה מאוד
בקיצור אני מקווה שהוא לא יפרוש בזמן הקרוב (או הרחוק)