אני חושב שבתור מנהל צריך הלגיד לי דברים כאלה ~.~
ואני יודע שאני לא אמור לפתוח תלונה במשוב, אבל כבר אין לי איפה X:
Printable View
אני חושב שבתור מנהל צריך הלגיד לי דברים כאלה ~.~
ואני יודע שאני לא אמור לפתוח תלונה במשוב, אבל כבר אין לי איפה X:
סביר להניח שזה בגלל שאחד אחר עולה...
ני חושב שהיו אומרים לי אם מישהו אחר היה עולה -.-
[quote=Inuzuka Kiba;1026774]אני חושב שבתור מנהל צריך הלגיד לי דברים כאלה ~.~
ואני יודע שאני לא אמור לפתוח תלונה במשוב, אבל כבר אין לי איפה X:[/quote]
אמיר קון מנהלים מפרסמים תלונות בפורום מנהלים, אם אני זוכר נכון :S
[QUOTE=The Pizza;1026840]אמיר קון מנהלים מפרסמים תלונות בפורום מנהלים, אם אני זוכר נכון :S[/QUOTE]
חסמו את הפורום לכל המנהלים כדי שהם לא יביעו דעות נראלי~
[QUOTE=Viva La Resistance;1026843]חסמו את הפורום לכל המנהלים כדי שהם לא יביעו דעות נראלי~[/QUOTE]
בדיוק.
בשביל שלא יביעו דעות!
או בעצם זה בגלל ש[U]הרבה מנהלים הדליפו מידע.[/U]
ועומר ירד בגלל חוסר זמן...
אז לשלוח בקשות אישורים לאמיר?
עומר ירד מחת"ם כי העבודה בחת"ם היא יותר מידי כבדה בשבילו ויש לו גם לימודים מצד שני..והיא מכבידה עליו על תפקידו כפקח...אז שחררתי אותו מפקחות ואני מתכוון להחליף אותו בחת"ם שאני ינהל את חת"ם ביחד עם אמיר לבינתיים..
אמיר-עומר ירד אתמול לקראת 10 בלילה שהייתי צריך לישון כבר ולכן לא הספקתי להגיד לך,סורי...
[quote=~DaRk_AnGeL~;1026982]עומר ירד מחת"ם כי העבודה בחת"ם היא יותר מידי כבדה בשבילו ויש לו גם לימודים מצד שני..והיא מכבידה עליו על תפקידו כפקח...אז שחררתי אותו מפקחות ואני מתכוון להחליף אותו בחת"ם שאני ינהל את חת"ם ביחד עם אמיר לבינתיים..
אמיר-עומר ירד אתמול לקראת 10 בלילה שהייתי צריך לישון כבר ולכן לא הספקתי להגיד לך,סורי...[/quote]
זה בסדר, אני אסתדר לבד אד שימצא מחליף (שומדבר אישי. באמת. ) ם:
כן, משחקים יש לשלוח אליי, ואליי בלבד. בגגל שגם זמני בפורום מוגבל והגישה שלי אל ההנהלה עוד יותר מוגבלת עכשיו, אשמח אם יימצאו לעומר ולי מחליפים בקרוב. ואשמח גם לעזור בבחירתם אם יורשה לי ם.ם
עד שימצא מחליף אני אחליף את עומר בינתיים...ולא אתה זה שתקבע אם אני אחליף את עומר או לא.
יש לי ניסיון בחת"ם ואם יהיה לי שאלות או יהיה צורך להתייעץ איתך,אני אעשה זאת.