-
בדיחת השבוע!-הסקר
[CENTER][SIZE=7][COLOR=purple]בדיחת השבוע!-הסקר[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=5][COLOR=darkorange]החוקים:[URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=31026"][COLOR=#3d88b1]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=31026[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=6][COLOR=blue]והבדיחות השבוע הם!:[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[RIGHT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=black][B][I]1.שני פסיכולוגים הולכים בסמטה אפלה, פתאום הם רואים מישהו שוכב על הרצפה וגוסס למוות בעקבות דקירה. מרחוק הם רואים צללית של מישהו, ככל הנראה הדוקר. "בוא נרדוף אחריו" אומר פסיכולוג א' "נראה לי שהוא צריך עזרה"[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=black][B][I]2.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=black][B][I]עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?". [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]1. הברמנית בלונדינית.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]2. המאבטחת בלונדינית.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?".[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים".[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=black][B][I]3.מה אומרת סלקטורית פולניה בכניסה לכל אחד?"כנסו כנסו אני אשאר פה לבד,בחוץ,בקור,בחושך.."[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=black][B][I]4.ילד קניבל אומר לאמא שלו: "אמא, אני לא אוהב את סבא". [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=black]אז האמא עונה לו: "אז תאכל רק את הצ'יפס"... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=black][B][I]5.חיים חוזר מהמלחמה כשהוא חסר את יד ימינו שנאבדה בקרבות, הוא מרגיש רע מאוד ולבסוף כעברו ימים אחדים הוא מחליט להתאבד ועולה על גג בניין בן 7 קומות, כשהוא יוצא בקומת הגג הוא רואה איזה אחד כרות ידיים ורגליים קופץ ורוקד, אומר לו חיים, אבל איך זה שאתה קופץ ומאושר ואני רוצה להתאבד, אומר לו הרקדן, איזה מאושר עקצה אותי דבורה בתחת.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=black][B][I]6.איך גמל שותה מים בלי להתכופף?[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=black][B][I]עם הקש ששבר לו את הגב[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
-
-
שתיים, שלוש וארבע טובים P=
אבל אני מצביע ל- 2 ><"
-
-
-
-
שימו לב!בתוך 6 הבדיחות מוצפנת 1 שלי..
-
כולם גרועות מחוץ 2...
אז 2
-
נראה לי ש1 שלך.
אני בכל אופן מצביעה ל1.
לא כל כך הבנתי אותו בהתחלה אבל אחרי כמה דקות הבנתי.
(כמעט הצבעתי ל2!)
-
חחח היו טובות. ה-4 הייתה מצויננת
אבל הכי אהבתי את 2.
-
-
-
-
[SIZE=5][COLOR=red]והמנצח..ברוב מוחלט של קולות![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]הוא !היא!הם!אני?לא...שלושה מחוזות!שזוכה ב8 נקודות![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]מזל טוב לזוכה!ניפגש שבוע הבא..[/COLOR][/SIZE]