-
פרסום|מנגה להעברת הזמן
טוב זו מנגת פוקימון שערכתי,קצת קומית אבל לא כזה מצחיק. זה מספר על מועדון המחול של רותם :punch: מקווה שתאהבו וקרדיט לי על העריכה,לאתר קריאה ישירה באינטרנט ולרותם שבזכותו אנו פה:
(יש קרדיט לי למטה בצד ימין ולפורום בצד שמאל למטה) אם תאהבו אני יכין עוד.
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/1058/manga2i.jpg[/IMG]
-
תודה שאתה נותן ..אבל לא מבינים ממש מה כתוב כי זה קטן ..
-
תלחץ יש כפתור שרשום עליו This image has been resized. clich the bar to see full image.
תלחץ ותראה יותר טוב.
-
עדיין לא כל כך מבינים...הכתב קטן מידי...
-
מצחיק אבל תגדיל פעם הבאה שאתה כותב תכתב בקושי רואים משהו
-
-
האמת שגם ככה זה במקורי, למרות הכל, כל הכבוד.
חח אהבתי את הפרצוף של דיא חח....
-
בסדר תודה כולם והינה מה שרשום:
סצנה ריאשונה (ברי מדבר):אוקיי,כולם מוכנים?
סצנה 2 (רואים את הידיים של ברי עם כאלה של פלמנקו: [יש 3 בלונים אז אני יחלק לפי א. ב. ג.] א.בסדר בואו נתחיל! ב.1,2,3 ג.כולם להזיז את הטוסיק!
סצנה 3: (רואים את המכון לריקוד וברי מדבר [ברי=רותם] א.אוקיי קדימה כולם,לנענע ! כולם להזיז את הטוכעס!.
ב.קדימה מועדון הריקודים של רותם לא ינצח בתחרות הריקודים אם לא נתאמן!
סצנה 4: (רואים את רותם מחזיק ספר מוזר) הנה המדיך להתמצאות בפורום פוקימון!
סצנה 5:רואים פרינפלפ מדבר עם מונפרנו (אלכס-מונפרנו אלכס-פרינפלאפ) אלכס:היי ניצן רוצה לרקוד איתי? למדתי טנגו! ניצן:כפערות תתפתח קודם לאינפרנייפ ואז נדבר. עד אז יש לי את עומר הסקסי לירקוד איתו :p. דרך אגב תומר שפרצו לך למה לא הפכו אותי למייסדת?!
סצנה 6: (רואים את רותם כאילו מתפצל לשתיים והוא מתלהב מזה) א.סתכלו התפצלתי לשני רותמים.
ב.זאת אומרת שיש מייסד חדש!
סצנה 7: (רואים כמה פוקימונים ורותם צועק) לא נכון! זה אומר שיש לכם עוד עבודה קשה למנהלים ולפקחים! קדימה לעבודה,ריקודים !!.
נגמר.. פעם הבאה אגדיל. תודה.
-
[QUOTE=PikaRevulotion;1033051]בסדר תודה כולם והינה מה שרשום:
סצנה ריאשונה (ברי מדבר):אוקיי,כולם מוכנים?
סצנה 2 (רואים את הידיים של ברי עם כאלה של פלמנקו: [יש 3 בלונים אז אני יחלק לפי א. ב. ג.] א.בסדר בואו נתחיל! ב.1,2,3 ג.כולם להזיז את הטוסיק!
סצנה 3: (רואים את המכון לריקוד וברי מדבר [ברי=רותם] א.אוקיי קדימה כולם,לנענע ! כולם להזיז את הטוכעס!.
ב.קדימה מועדון הריקודים של רותם לא ינצח בתחרות הריקודים אם לא נתאמן!
סצנה 4:(רואים את רותם מחזיק ספר מוזר) הנה המדיך להתמצאות בפורום פוקימון!
סצנה 5:רואים פרינפלפ מדבר עם מונפרנו (אלכס-מונפרנו אלכס-פרינפלאפ) אלכס:היי ניצן רוצה לרקוד איתי? למדתי טנגו! ניצן:כפערות תתפתח קודם לאינפרנייפ ואז נדבר. עד אז יש לי את עומר הסקסי לירקוד איתו :p. דרך אגב תומר שפרצו לך למה לא הפכו אותי למייסדת?!
סצנה 6:(רואים את תומר כאילו מתפצל לשתיים והוא מתלהב מזה) א.סתכלו התפצלתי לשני רותמים.
ב.זאת אומרת שיש מייסד חדש!
סצנה 7:(רואים כמה פוקימונים ורותם צועק) לא נכון! זה אומר שיש לכם עוד עבודה קשה למנהלים ולפקחים! קדימה לעבודה,ריקודים !!.
נגמר.. פעם הבאה אגדיל. תודה.[/QUOTE]
[B]למה אתה קורא לרותם תומר?
למה יש לך סימיילים עצובים?
ואת האמת לא ממש מצחיק...[/B]
-
אמרתי זה לא כזה מצחיק, הסמיילים יצאו בטעות מ: ו( ואני מתבלבל כי יש לי חבר שקוראים לו תומר בפורום ובמציאות ><
-
היה נחמד אם הייתה מתרגם את זה.
אבל עשית עבודה לא רע, עומר.
-
תודה ורעה*
חח אני אמרתי לך שנתחיל את הפרויקט שלנו שיהיה לך זמן.
-
[QUOTE=PikaRevulotion;1033208]תודה ורעה*
חח אני אמרתי לך שנתחיל את הפרויקט שלנו שיהיה לך זמן.[/QUOTE]
אני יודע, ברח לי ה-ה'.
אמממ, כן, נוכל לתרגם ביחד.
-
לפרסם עוד אחת? מצאתי כמה עמודים נחמדים לערוך