-
ראוטר
האם יש אפשרות להתקין תחליף לראוטר במחשב?
סיפרתי לאבא שלי שאם יהיה לנו ראוטר(כרגע יש לנו מודם אחד, כי יש לנו רק מחשב אחד והוא נייח), זה ישפר את חוויית המשחק שלי בפוקימון כי תוכל להיות לי אינטרקציה עם אחרים לא רק כשאני נפגש מכשיר מול מכשיר. התקשרתי לספק והם אמרו שההתקנה עולה 100 ₪ והתשלום שצריך לשלם כל חודש הוא 10 ₪. סיפרתי לאבא והוא אמר ש-10 ₪ זה יקר, ושהוא יברר מה הטכנאי בעבודה שלו אומר.
היום הוא אמר לי שהטכנאי שלו לא ככ מבין בסוגייה, אבל שהוא יבדוק אם קיים תחליף לראוטר שאפשר להתקין.
האם יש כזה דבר? ואם כן, האם זה יאפשר את כל אפליקציות ה-w-fi של המשחקים של הדור הרביעי והלך?
תודה :)
-
תמיד תוכל להיתלות על הראוטר של השכנים ...
-
קשה לקלוט לראוטר של השכנים בWi-Fi,אבל תנסה...
וקח בחשבון שיש גם עלות של הראוטר (המכשיר).
הראוטר עולה בסביבות 200 שקל.
-
תעשה קצת בעיות בחברה ותקבל בחינם. כמו עצלנו.. בכלל, בבזק היו הרבה מבצעים של ראוטר חינם.
-
[quote=SexStyle;1032854]קשה לקלוט לראוטר של השכנים בWi-Fi,אבל תנסה...
וקח בחשבון שיש גם עלות של הראוטר (המכשיר).
הראוטר עולה בסביבות 200 שקל.[/quote]
[quote=~DaRk_AnGeL~;1032909]לא הבנתי למה אתה צריך ראוטר אם יש לך רק מחשב אחד...?[/quote]
אמרתי. אני מעוניין להכנס לעסקי ה-WI-FI.
[quote=YoRt3m;1032912]תעשה קצת בעיות בחברה ותקבל בחינם. כמו עצלנו.. בכלל, בבזק היו הרבה מבצעים של ראוטר חינם.[/quote]
עצלנו? למה התכוונת?
לא עניתם על שאלתי. האם יש לזה תחליף כלשהו, תוכנה שמתקינים שמתקינים על המחשב או משהו כזה שעושה רשת אלחוטית או משהו כזה?
-
לא אין דבר כזה..אני ממליץ לך כמו רותם,להתקשר לבזק(או לספק האינטרנט שלך)להגיד לאתה רוצה לעזוב למתחרים ושהם הציעו לך הצעה יותר טובה ואז הם ילחצו ויתחילו להציע לכם הצעות טובות יותר..ככה גם אנחנו עשינו..
-
לא יודע אבל 99.9%שאין תחליף ודבר שני אתה תמיד יכול רק לקנות את הראוטר ולהתקין בחינם לעצמך אבל זה רק עם יש לך מדריך כלשהו או מישהו שמבין ברשתות(דוד שלי עזר לי להתקין תרשת שלי אצלנו בבית וקנינו תראוטר Ivory/i (לא זוכר תאות האחרונה)קיצר תנסה לעשות לבד או שתחפש מדריך באינטרנט איך להתקין רשתות)