בשיעור חשבון [כן כן אני עד כדי כך משועמם]חבר שלי ואני ציירנו לנו ציורים [החבר נרשם לפורום לפני זמן מה ונעלם Xd]בסופו של דבר בלי כוונה ציירתי את ספוינק ואז נפל לי האסימון שדי שכחתי ממנו,אז יש לכם פוקימונים ששכחתם? [מדור שלישי ומטה]
Printable View
בשיעור חשבון [כן כן אני עד כדי כך משועמם]חבר שלי ואני ציירנו לנו ציורים [החבר נרשם לפורום לפני זמן מה ונעלם Xd]בסופו של דבר בלי כוונה ציירתי את ספוינק ואז נפל לי האסימון שדי שכחתי ממנו,אז יש לכם פוקימונים ששכחתם? [מדור שלישי ומטה]
איך אני יכול לזכור פוקימונים שחיכים?
אני שוכח בעיקר את דור 2,לפני כמה זמן עשו דף על אחד שאפילו לא ידעתי שהוא קיים
תבדוק בסרבי או אני לא יודע איפה איזה פוקימונים יש אם יש אחד שאתה הכרת טוב-טוב היה איתך בשישיה במשחקים Rse או Gsc ובמשחקים אחרים לא קיים
את היצור הזה נו..
הקוף החום הלחימה הזה
ואת אזוריל..
עד שיום אחד ראיתי אותו והוא היה חמוד!
עכשיו הוא אחד מהפוקימונים האהובים אלי
[quote=סיגל123;1036258]את היצור הזה נו..
הקוף החום הלחימה הזה
ואת אזוריל..
עד שיום אחד ראיתי אותו והוא היה חמוד!
עכשיו הוא אחד מהפוקימונים האהובים אלי[/quote]
מאנקיי? פראימייפ? אינפרנייפ מונפרנו?
חשבתי שדיברת על שכיחות כ"לא נדיר"
שכחתי את מיסדרביוס בגלל שהוא היה כל כך נדיר והתפתחות אחת מה לעשות שוכחים
בדור 5 ו4 אני זוכר את כולם פחות או יותר
לפני שהגעתי לפורום לא ידעתי כלום בקושי על פוקימון אז הכרתי מעט יש את החיפושית הזאת מהדור 2,רק לפני חודשים ידעתי על קיומה ושפיריתי הזאת,שונא את דור 2 בגלל זה בקושי מכיר אותו
אילן בדיוק בגלל זה אמרתי דור שלישי ומטה
[QUOTE=bhrui10;1036265]לפני שהגעתי לפורום לא ידעתי כלום בקושי על פוקימון אז הכרתי מעט יש את החיפושית הזאת מהדור 2,רק לפני חודשים ידעתי על קיומה ושפיריתי הזאת,שונא את דור 2 בגלל זה בקושי מכיר אותו[/QUOTE]
יאנמה
והרקרוס...
אחלה פוקימונים
דור 2 הוא הכי טוב
אני מכיר כמעט בעל פה את כל הפוקימונים אבל תמיד שכחתי מהדג אבונפחה הזה כי הוא לא עניין אותי נו איך קוראים לו.....קווילפיש או קוולפיש לא זוכר והאמת היא לא מעניין אותי חחח עד לפני שנה לא זכרתי בכלל שהוא קיים.
את ליידבה..
לפי דעתי, יש שניים שהם הכי שכיחים:
באנט, שאפט, קנגאסקאן ודונספראס.
פוקימונים שכיחים זה ההפך הגמור ממה שהתכוונת אליו. שכיחים זה נפוצים.
[quote=Imagine;1036297]פוקימונים שכיחים זה ההפך הגמור ממה שהתכוונת אליו. שכיחים זה נפוצים.[/quote]
זה לא ההפך הגמור...
הוא התכוון לפוקימונים ששוכחים אותם,לא לפוקימונים נדירים.
בכ"מ אני לא מכיר חצי מהדור החמישי (הפוקימונים שלא משתמשים בהם בפוקימון אונליין) ><
ושכחתי חלק מהדור השני..(העכביש,החיפושית(לא הרקרוס)).
אני שכחתי מעט את ..
דנספרס ..
ווילמויס
אילומויז
שאקל
התגובה של Imagine דיי גרמה לי להתלבט, אבל כדי לא לבלבל, תיקנתי את הכותרת ל"פוקימונים נשכחים".