-
משוב חיובי על אלכס
אז כן, הרגשתי צורך בפתיחת משוב חיובי לאלכס. אותו משתמש שפרש מניהול כמה פעמים ועדיין נמצא בתור תפקיד המנהל הראשי.
אני רוצה להודות לך בשמי ובשם עוד כמה משתמשים שונים אשר מסכימים איתי, על תפקודך החיובי כמנהל ראשי.
ניתן לשים לב בזמן האחרון שאתה עומד היטב בלחץ ומנסה לעשות את המיטב על מנת לעזור למשתמשי הפורום השונים.
קבל הודעה זו כאות הערכה רבה מצידנו המשתמשים. :big_wink:
-
[quote=idos055;1038247]אז כן, הרגשתי צורך בפתיחת משוב חיובי לאלכס. אותו משתמש שפרש מניהול כמה פעמים ועדיין נמצא בתור תפקיד המנהל הראשי.
אני רוצה להודות לך בשמי ובשם עוד כמה משתמשים שונים אשר מסכימים איתי, על תפקודך החיובי כמנהל ראשי.
ניתן לשים לב בזמן האחרון שאתה עומד היטב בלחץ ומנסה לעשות את המיטב על מנת לעזור למשתמשי הפורום השונים.
קבל הודעה זו כאות הערכה רבה מצידנו המשתמשים. :big_wink:[/quote]
[SIZE=5]מחזק ![/SIZE]
-
אתה צודק ..
כל הכבוד על היוזמה לפתוח את הנושא ...
ולעניין ...
אני מסכים איתך !
-
[b]כן, אלכס באמת עשה שינוי לטובה,
בהתחלה כולם יצאו נגדו, הוא פרש וראינו כמה אנחנו לא מסתדרים בלעדיו.
אלכס קבל ח"ח![/b]
-
[QUOTE=idos055;1038247]אז כן, הרגשתי צורך בפתיחת משוב חיובי לאלכס. אותו משתמש שפרש מניהול כמה פעמים ועדיין נמצא בתור תפקיד המנהל הראשי.
קבל הודעה זו כאות הערכה רבה מצידנו המשתמשים. :big_wink:[/QUOTE]
+1
אולי אני לא כל כך אבל אני רואה את העבודה
-
צודק עידוס
[size="4"]אבל ברצינות די לדבר בשם כולם אם לא כולם היו מסכימים איתך אל תדבר בשם כולם [/size]
-
[QUOTE=Ilan;1038263]צודק עידוס
[size="4"]אבל ברצינות די לדבר בשם כולם אם לא כולם היו מסכימים איתך אל תדבר בשם כולם [/size][/QUOTE]
אתה צריך משקפיים? היכן הכללתי את כולם?
רשמתי בפירוש "אני ועוד כמה ילדים שמסכימים איתי", מצער לדעת שמשתמשים כמוך לא קוראים את ההודעה בעיון.
-
אני מאוד מסכים איתך, הבן אדם שינה גישה לטובה.
זה רק מוכיח שכן אפשר להשתפר וזה עובד מצוין, וזה לא רק המשתמשים שמחפשים
-
עידוס תוריד את הטון "אתה צריך משקפיים" אתה יכול לעשות את זה גם בלי לע קוץ.
אני אישית יודע את זה כי אני יורש העצר שלו ואני תמיד אומר לו את זה
-
צודק,
גם קודם הוא היה מנהל תותח
-
תודה אני מעריך את התגובות פה D:
באמת השתניתי.למדתי כמה דברים כאן והשתפרתי בזכותם D:
גדל הניסיון בעקבות כך ושוב תודה לכם D:
בלעדיכם,זה לא היה קורה =]