-
עידכונים באתר
תקשיבו!!
האתר לא התעדכן מאזז לא יודע מתי!!!
זה נחמד שאתם מעדכנים כאן בפורום וגם לא על הכל!!
לדעתי צריך לקחת את הנושא הזה יותר ברצינות ולעדכן על דברים רלוונטים לפוקימון
אבל לעשות את זה! ועל דף הבית!
העידכון האחרון הוא על גילוי שמות של פוקימונים מהדור החמישי... עם כל הכבוד, קרה הרבה מאז..
אז יאללה!
להתקדם!
זה לא בעיה לתרגם מילה במילה מסרבי.
אם אינלכם כוח תנו לי לעשות את זה!
-
תפרסם את זה בפורום משוב,זה קשור לפורום משוב.
-
[b]מועבר לפורום המתאים [/b]
-
-
-
כן הוא באמת צודק לא עשו עידכון מאז אני יודעת מה...
-
לא עידכנו מאז 19.1.2011 העידכון של עמית על שלושה פוקימונים ששינו את השם שלהם,שמות חדשים של מתקפות ואיך קוראים לסאגה החדשה בארה''ב.
וצודקים צריך לעדכן את האתר!
-
כל יומיים נפתח נושא כזה, אבל אין תגובה מהצד השני מה אפשר לעשות?
-
-
תפסיקו להתלונן אתם יכולים לשאול תמעדכנים בפרטי למה הם לא מעדכנים לכו עומס לימודים וכולי...וגם אם זה לא כזה בעיה לתרגם מילה מילה בסרביי אז לכו תעשו את זה אתם!!!
-
תשמעו.
אני תמיד עידכנתי שם וניסיתי לשכנע את המעדכנים האחרים לעדכן, והם לא ענו לי והמשכתי והמשכתי לעדכן.
בסופו של דבר ראיתי שאף אחד מהם לא פועל אז אני הפסקתי.
מקסימום תדברו עם רותם שיחזיר את הקטע שמתדעכן גם באתר.
-
[quote]תפסיקו להתלונן אתם יכולים לשאול תמעדכנים בפרטי למה הם לא מעדכנים לכו עומס לימודים וכולי...וגם אם זה לא כזה בעיה לתרגם מילה מילה בסרביי אז לכו תעשו את זה אתם!!![/quote]
אני יכול לעשות את זה ואפילו רוצה, אבל אין לי מה לעשות עם זה כי אני לא יכול לפרסם בעידכונים ובטח שלא באתר
-
[QUOTE=⎈YamiYugi⎈;1040984]תשמעו.
אני תמיד עידכנתי שם וניסיתי לשכנע את המעדכנים האחרים לעדכן, והם לא ענו לי והמשכתי והמשכתי לעדכן.
בסופו של דבר ראיתי שאף אחד מהם לא פועל אז אני הפסקתי.
מקסימום תדברו עם רותם שיחזיר את הקטע שמתדעכן גם באתר.[/QUOTE]
"אז גם אני יפסקתי"?
אתה מעדכן, עמית, אם אף אחד לא עושה משהו אסור לך לקחת את הרגלים לעצור ולחכות שמישהו יפעל.
זה התפקיד שלך כאן, להיות מעדכן, לא יותר מזה. מה גם שאתה לא מעדכן בגלל סיבה לא מוצדקת.
במקום להראות שאין אף אחד שמעדכן ויש מעדכנים שלא עושים כלום, תשנה את השם של צוות העצלנים ותפעל.
אתה צריך אותם כדי לעדכן? אתה מעדכן טוב, תראה לכולם שיש באמת מישהו שיכול לתת לנו עידכונים בזמן אמת.
-
מוסיפים מדי פעם דברים לאתר - כשאפשר.
אם לא מוסיפים זה מחוסר זמן וכח אדם, ואנחנו לא רוצים להוסיף אנשים מחוץ לצוות האתר שיהיו להם גישות לאתר.
אז די לפתוח על זה נושאים.